- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
canım benim gözün aydın ,çook sevindim rabbim tez zamnda da bir evlat nasip etsin sana..
Bir sertoli olarak sizinle gurur duydum canım. Umudumuz oldun inan. Allah arttırarak devam ettirsin.![]()
ooooo ssüüperrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
canım benim çok sevindimmmmmmmmm![]()
![]()
ne güzel bir haber yaaaaaaaaaa![]()
hadi sıra bebiş haberinde.sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Allahım nasıl sevindim anlatamam.... sevinçten ağlıyor olmak böyle güzel bişey olsa gerek :)
gözünüz aydın canım benim .. Allah tez zamanda hamile haberlerinizi almayı nasip eder ... halayını çekeriz en kısa zamanda inş:)
gözünaydın
darısı hepimize halaylarımı çekeyim darısı hamilelik haberlerine canım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrikler canımİnşallah buradan hamiş haberini de vermek nasip olsun
Cok sevindim hepimiz Allah'ın izniyle kurtulucaz bu dertten, tez vakitte inşallah
![]()
Ne güzel bir haber. İnşallah yakında herkes ten böyle güzel haberler duyarız. Hatta hepimiz inşallah 2014 de hamile kalırız. En büyük duam bu benim. Amiiiin.
ya tüp bebek tedavisinde rapor nasıl çıkarılıyor yaa 1 ay geçerlilliği varmış herhalde kafam karışık bilenler yardımcı olabilr mi acaba![]()
canım maşallah cok sevindim Rabbim devamını da getirsin inşallah...Allahım bu sevinçleri hepimize yaşatsın inşallah...
Ayyy inan çok mutlu oldum.
:81:ben bıle duygulandım..
Kardeş duaların mucizesi..senın gayretın ve ınnancın sayesınde oldugunu dusunuyorum.. ınşşallah rabbım hayırlısıyla hamılılek haberlerını almayıda nasıp etsın.. Güzel insan dua ile..
![]()
Canııım gözün, gözümüz aydın. Maşallah, devamı da gelsin inşallah...
bidenemmmmmmmm gözünüz aydınnnnnnnnn
rabbim milyonlarca sağlıklı sperm görmenizi de nasip etsin inşşşşşş
darısı tedavide olan diğer arkadaşlarımızın başına inş![]()
canımmmm gözünaydın allah devamını getirsin inşallah ne güzel haber verdin bize hepimiz tekrar umutlandık inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz..
canım ben zaten ne zaman formu açsam sanki senin hamile haberini görecek gibi açıyorm hissediyorm nedense...Allah tamamını getrsn inşallaahhhh...sizin sebede testis kaynaklıyddı değil mi...önceden sormstum ama unutyrm kusura bakmma...opyurm..
cemremmmmmforuma bi girdim ooo burası kaynamış...
inşallah darısı milyonlarca sperm görmeye....
cnmmmm süper haber bu......![]()
![]()
Maşallah maşallah cnm çokkk sevindim Gözün aydın Allah ıma çok şükür daim olsun.......
Canımm cok sevindim darısı olgunlasmamjs spermleride görmeye canım ayy valla ben bile okuyunca ağladım canim benim inaallah enkisa zamanda hamilelik haberinide aliriz![]()
Cemremmm canim benim cok sevindim insallah cok daha guzel haberler vermek nasip olurr...
Pitircik canim ilkbahar icin lem yelidlerimi okudum canim Allah kabul etsin amin ...
hepinizden alalh razı olsun kızlar darısı daha çoğuuu sizlerin olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

siyah beyaz cnm eşim testtis kaynaklı değil eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş bizim sebebimiz o cnm