- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasadigimiz sikinti onlat ile beraber olunca 2 katina artiyor.
Aksam daha 60 yasinda kayinvalidem o kadar insan icinde nasil dogum ysptigini neler yasadigini anlatiyorr.
Gorumcemin bu sene yasattiklari abime yani bize cok uzuluyormus.1 tane oglu var kiza sarmis bir durumdaa.2 defa hamile kaldi gozum yok kiskanmak hada ama bixim icin soyledigi ve ysptigi ortda 2 hamileligi 2 aylik icinde olmus ve 10gun oyle gezmis.kontrolde ogrendi oldugunu kendi canindan oluyordu.simdi her ortamda hamile bebek sohbetii rabbim sabir diliyorum.aksam akrsbalar ve tanidiklar vardi
3 yasinda bir cimcime var.cok seviyor benide bana gelince kucagima garip acimakli bakislar uzerine laf soylemeler yok cocuklu olunca
gidilen yerler baskaymis yok ailenin tek kiziymis bixim cimcime basakada kimse yapamamis.
Sabah sabah depresyonum tavan yapti.aglama krixine girdim tamda ise sabah giderken.haykirip bagirmak istedimmm.
Sokaklara insanlara bende anne olmak istiyorum diyeer.ama anlayanim yokki ne gelir elden rabbime konusuyorum peygamberime siginiyorummm.duy ne olur gor bizi hepimiziiiii bitsin bu ozlemmm.ic yanmalariii yurek acimalariii.
Kusuruma bskmayin ne olurrrrr affedin beniii ama aglamadan yazmadan yapamadimmm
Arkadaşlar merhaba;
birşey sormak istiyorum. Eşim dün yine spermiogram verdi. Sonuç değişmedi tabii ama sadece lökosit sayımı yapmışlar. Hocayı aradım round hücrelerde hiçbirşey yazmıyor belki germ hücre vardır diye. Hoca bana germ hücre nasıl sayalım spermiogramda, sadece biopside görebilirz dedi? Kafam karıştı şimdi. Peki sizin germ hücreler nasıl sayılıyor? Ben mi yanlış biliyorum?
günaydın arkadaslar
ne güzel topikde güzel haberler var su persembe günü hürmetine bu güzel haberler artar insallah
cemrem cok sevindim insallah o spermler artacak arkadasım azminle
pıtırcık tatlım nasılsın
bahar bahar topige dönüş yaptın oh oh gözler arıyo valla seni nasılsın hadi az kaldı arkadsım rabbim saglıklı dogumlar nasip etsin
flzk canım dogum yaklasmış insallah kolay bir dogum olur nazımız dünyaya meraba der ayy annesi cok heycanlıdırsın sen simdi masallah
duruldenizderya tatlım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin masallah rabbim tez zamanda kurtarsın seni de canım ay ikizler geliyor yuppi masallah
tülayım nasılsın ben sizden cok umutluyum insallah en kısa zamanda sende yasayacaksın güzellikleri
cicek yesil ve daha hatırlıyamadım arkadaslar tüp bebege başlıyanlar insallah rabbim ol diyecek ve sizde annelige ilk adımı atacaksınız yolunuz acık olsun esme esma iş kadını nasılsın işe baslıyalı yazmaz oldun cok mu yorucu kız bak bende kpss ye calısıyorum ayagını sürüseydin ben de memur olayım bu sene
aramıza yeni katılan arkadaslar sakın üzülmeyin rabbim bu derdi verdiyse elbet sabrınıda vermiştiir her sey cok güzel olcak deyip hayatınıza devam edin kimseyi takmayın inanın hayat cok kısa mutlu olun rabbim vakti saati geldiginde hepimize insallah anne duygusunu yasatacak insallah unuttum arkadaslar varsa kusura bakmasın aöf di kpssydi jet gibi okuyup geciyorum
eveeeeeeeeeet sıra bana gelirse
biliyorsunuz 20 kasım da mikroteseden sıfırı almıştık emre bey esime klomen vermişti .düzenli olarak kullanıyor eşim testlerimizi yaptırdık bir hafta önce fsh 5 degerimiz 14 olmuş lh5,5 olan degerimiz 15 olmuş testoron aldı basını gidiyor 1000 küsürlerde ilaca 6 ay devam edecekmiş eşim subatta sperm testi verecek insallah faydası olmuştur hadi kendinize iyi bakın hep güzel haberler alırız insallah
Yasadigimiz sikinti onlat ile beraber olunca 2 katina artiyor.
Aksam daha 60 yasinda kayinvalidem o kadar insan icinde nasil dogum ysptigini neler yasadigini anlatiyorr.
Gorumcemin bu sene yasattiklari abime yani bize cok uzuluyormus.1 tane oglu var kiza sarmis bir durumdaa.2 defa hamile kaldi gozum yok kiskanmak hada ama bixim icin soyledigi ve ysptigi ortda 2 hamileligi 2 aylik icinde olmus ve 10gun oyle gezmis.kontrolde ogrendi oldugunu kendi canindan oluyordu.simdi her ortamda hamile bebek sohbetii rabbim sabir diliyorum.aksam akrsbalar ve tanidiklar vardi
3 yasinda bir cimcime var.cok seviyor benide bana gelince kucagima garip acimakli bakislar uzerine laf soylemeler yok cocuklu olunca
gidilen yerler baskaymis yok ailenin tek kiziymis bixim cimcime basakada kimse yapamamis.
Sabah sabah depresyonum tavan yapti.aglama krixine girdim tamda ise sabah giderken.haykirip bagirmak istedimmm.
Sokaklara insanlara bende anne olmak istiyorum diyeer.ama anlayanim yokki ne gelir elden rabbime konusuyorum peygamberime siginiyorummm.duy ne olur gor bizi hepimiziiiii bitsin bu ozlemmm.ic yanmalariii yurek acimalariii.
Kusuruma bskmayin ne olurrrrr affedin beniii ama aglamadan yazmadan yapamadimmm
s.a dua kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun.inş.7 yıllık özlem bitecek ama zaman hiç geçmiyor sanki...hepinize tek tek teşekkür ederim şu anda korku ve heyecan birarada Muhammedle Meryem dogsun buradaki teyzelerimizede ümit olacaklar,sırayla güzel haberler gelecek teyzelerimizden hep dualarımızdasınız.Allah sizlere daha kolay gebelik nasip etsin.saglıklı minikler sırayla gelecek bizler de çok zor aşamlardan geçtık umudunuzu yitırmeyin canlarım benim.size hep yazacam resimde koyarım.
s.a dua kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun.inş.7 yıllık özlem bitecek ama zaman hiç geçmiyor sanki...hepinize tek tek teşekkür ederim şu anda korku ve heyecan birarada Muhammedle Meryem dogsun buradaki teyzelerimizede ümit olacaklar,sırayla güzel haberler gelecek teyzelerimizden hep dualarımızdasınız.Allah sizlere daha kolay gebelik nasip etsin.saglıklı minikler sırayla gelecek bizler de çok zor aşamlardan geçtık umudunuzu yitırmeyin canlarım benim.size hep yazacam resimde koyarım.
flzo1 in lemyelidlerini okudum rabbim kabul etsinFLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 =okudu
Ucubirarada . = 2045
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045......=okudu
Lamyay .= 2045 .=okudu
Nilda015 .=2045
Aruna =2045 ..=okudu
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045 .=okudu
Dermannnn =2045 .=okudu
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045 .=okudu
Ese44 =2045
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045 .=okudu
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 =okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2045 ..=okudu
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045 ..=okudu
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045 .=okudu
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
ilkbahar _ilkbahar için 70 bin lem yelid
niyeti: Arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha
evlatlara sahip olmak
23 aralık pazartesi den --------------- 25 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar
nurusima81 ……………………………………= 2300
durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
alev99 …………………………………………..= 2045
lamyay ………………………………………….= 2045
nilda015 ………………………………………….=2045
aruna ……………………………………………=2045
balım1905 ……………………………………….= 2045
ervae ……………………………………………=2045
bengusuu ……………………………………….=2045
doğadandeva ……………………………………=2045
papatyainci ………………………………………=2045
papatyayarim ……………………………………=2045
dermannnn ………………………………………=2045
ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
bbmm ……………………………………………= 2045
ecrin_bebek ……………………………………..=2045
eda09 …………………………………………….=2045
ese44 ……………………………………………=2045
esma …………………………………………….= 2045
esmerimyarim …………………………………..= 2045
flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
ilkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
mavimenekşe ……………………………………=2045
pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
sonsuz__ ………………………………………..= 2045
umut99 ………………………………………….=2045
yase2 ……………………………………………= 2045
yeşil34 ………………………………………….= 2045
zaman …………………………………………….=2045
sağanak …………………………………………. = 2045
sewwgi…….. Listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
lem yelid listeden kime okunacaksa o kişi:
önce 7 adet “euzubillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirr a him kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . Sonra "lem yelid" denilerek başlanacak.
Not: Isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
kızlar sonuc çıktı eşimde arif beyi de aramış test sonucuna bakıp
sonuç 2 canlı 1 tane cansız sperm görüldü..
Germ hücreleri % 99 artmış. 2.500 olmuş hücrelerimizzzz
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi sürüüüüüüüüü olgunlaşmamış spermler görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Darısı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşlhhhhhhhhhh
ağlıyorum yemin ederim sizlerede dua ederekdevamını inşlh görürüm sizlerde mutluluktan ağlayın inşlhhhhhhhhhhhh
![]()
selam kızlarrrrrrr
Bugün kontrolümüz vardı ..
Ve sezeryan için günümüzü aldıkkkk sonunda
allah izin verirse 4 ocak olucakkkk..
11 gün sonra kızım kucağımda olucak inşallahhhhhhh..
Rabbime çok şükürrr geldim bu aşamalara sizleree dua edicem doğuma girmeden
inş çok beklemeden sizelrde bu günleri görürsünüz.. :26::26:
Cemremm telefonda konuştuk tatlım ama burdanda yazayımmmm çokk sevindimm cnm benim..
Inşallahhhhh bi dahaki sefer çokkkk daaha fazla kaliteli spermleriniz çıkıcak..
Bu sene sizin seneniz olurrrrr inş![]()
herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.![]()