- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim
canım şükürler olsun çok daha iyiyim.iyi olmak zorundayım yoksa günler zor geçiyor canım.Canim benim nasilsin? Genetik temiz cikmis gozun aydin .. Insallah bundan sonrasi hep guzel olur artik
Insllah dogal yolla gelir bebis sizde sperm cikisi vardi![]()
amin canım Allah sağlıklı sıhatli nasip etsin de cinsiyet şu aşamada önemli değil
yaptır tüm testlerini canım aklında hiç soru kalmasın hem sen rahat edersin hem tedavini de daha rahat olursun
inşallah canım en yakın zamanda olacak belli mi olur doğal yoldan bebişin geliverir![]()
Arkadaşlarım hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
tülaycım çok sevindim seninde gelmene gönül isterki herkes gelsin tanışalım kaynaşalım.ben henüz ne giyeceğime karar vermedim ama inşallah seni bulurum açık buz mavisi unutmam artık :) gülerim de geliyor.numaralarımızı alalım eğer sakıncası yoksa ben özelden msj atabilirim size eğer uygun görürseniz.
Canım maşallah inşallah en kısa zamanda görürsünüz spermlerieşim hocayla görüşmüş bu çıkanlar mayoz geçirmiş hücrelermiş
sperm çıkışı her an gerçekleşebilir demiş
çok sevindim
Allah hayırlısı ile hepimize spermleri görmeyi nasip etsin inşallah
dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler hepinize
eşim hocayla görüşmüş bu çıkanlar mayoz geçirmiş hücrelermiş
çok sevindim
merhaba kızlar
spermiyogram sonucu belli olmuş aşağıya kopyalıyorum birlikte yorumlayalım henüz doktora göstermemiş mail olarak geldi sonuç
Sperm : - Round Cell : 12-15 EPİTEL ( 2-3 ) Eritrosit : (1-2) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 324 000 /cc Lökosit Oranı : % 27
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 876 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 73
( % 56 spermatid, % 44 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa görülmemiştir .
lökosit artmış
Canım maşallah inşallah en kısa zamanda görürsünüz spermlerinezamandr tedavidesiniz cnmm.
Ay hadi canım gözün aydın çok sevindim
İnşALLAH bir dahaki testlerde süpermenleri görürsünüz
Bu gibi gelişmeler bizi huzurlandırıyor elbet
Bende geliyorum inşallah :)) buz mavili birini görünce direk tülayy diye koşasım gelir :)) özelden yazışamıyorum teldende zor oluyor. Orada görüşürüz inşallh heyecan yaptımm :))
testisleri ultrasonla bakıyolar canm bence varikosel olması çook ii buna sevinmelisin varikosel ameliyatı olduktan sonra çıkış oluyo genelde bence okadar yoğunsa eşin ameliyat olsun varikoselden siz bilirsinz tabi
Ilk testinizde hücre çıkmış miydi cnm.rabbim hayirlisyla evlat nasip eder inşallahinşallah canım
nisan 2013 te başladık tedaviye 13 ay bitti
inşallah tülaycım
Allah hepimize o günleri göstersin canım
eşim hocayla görüşmüş bu çıkanlar mayoz geçirmiş hücrelermiş
çok sevindim
CNM BİYOPSİDE SPERME RASTLANMIŞSA ALALHIN İZNŞYLE muhakkak içerlerde sperm vardır bence inşlh güzel sonuçlar alırsınız tedaviden....Kızlar, dun ılk gorusmemızı yaptık doktorla . Eşimin hormon testlerı LH,FSH,TESTESTERON normal degerlerde cıktı ama PROLAKTIN bıraz yuksek cıktı. Esıme bıyopsı de yapılmıstı cok sukur sperm gorulmüş ama cıkış olmuyor malesef. Varıkoselımızde var 4 hazıran Allahın ıznıyle amelıyatımızı olcaz sizce cıkısımız gerceklesır mi ! Kaan aydos'a emaıl attım. %9 olguda cıkıs gercekleşebilir dedi..ne yapacagımı bılmıyorum bu durumda olan arkadaslar var mı burda. !
CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSINmerhaba kızlar
spermiyogram sonucu belli olmuş aşağıya kopyalıyorum birlikte yorumlayalım henüz doktora göstermemiş mail olarak geldi sonuç
Sperm : - Round Cell : 12-15 EPİTEL ( 2-3 ) Eritrosit : (1-2) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 324 000 /cc Lökosit Oranı : % 27
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 876 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 73
( % 56 spermatid, % 44 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa görülmemiştir .
lökosit artmış
hiç öyle düşünme cnm onların sınavı evlat değil başka bişeydir bizimkide başka bişey değil evlatsızlık..mesela benimde çevremde dolu haketmeyen ama onun takdiri bize düşmez evet bazen nasıl isyan edesimiz geliyor haşa belkide i,çten isyan ediyoruz ama sonra tövbe edip haşa mevlam sen affet beni acımdan ne dediğimi, bilmiiyorum tövbe diyoruz nefsimize hakim olamadığımız oluyor ama hep aynı düşünürsen yolu aydınlık olmaz sen sığın tevekkül et geri yaradana kalmış başka çaremiz olsa zaten yaparız yılalrdır o dr.senin bu dr. benim koş koş koş dur niye umudumuz için o yüzden sen bol bol duaya allaha sığın en sevdiğim mevlana sözü GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLERselam arkadaşlar
hani derler ya allah layık olana verir diye.düşünüyorumda katil olan,hırsız olan,karaktersiz olan,hayat kadını olan evlat sahibi oluyor layıklarda rabbim bizi neden layık görmedin.haşa isyan etmiyorum halimede,acıyorum böyle düşünenlere.evlat sahibi olmak için iyi insan mı olmak gerekiyor.oysa benim çevremde ve benim gözümde evlat sahibi olmayı hak etmeyende var.onlar kendilerini benden neden üstün tutarlar.allahtan kimse sorunumuzu bilmiyor.belki bilseler kendilerini neye layık görürler.oysa bilmezlerki rabbim derdini sevdiği kullarına veriyor ve sabredene sonsuz mükafat.oysa sevmediği kullarına her nimeti verirde onlarla oyalansın diye.
CNM BİYOPSİDE SPERME RASTLANMIŞSA ALALHIN İZNŞYLE muhakkak içerlerde sperm vardır bence inşlh güzel sonuçlar alırsınız tedaviden....
CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSIN
hiç öyle düşünme cnm onların sınavı evlat değil başka bişeydir bizimkide başka bişey değil evlatsızlık..mesela benimde çevremde dolu haketmeyen ama onun takdiri bize düşmez evet bazen nasıl isyan edesimiz geliyor haşa belkide i,çten isyan ediyoruz ama sonra tövbe edip haşa mevlam sen affet beni acımdan ne dediğimi, bilmiiyorum tövbe diyoruz nefsimize hakim olamadığımız oluyor ama hep aynı düşünürsen yolu aydınlık olmaz sen sığın tevekkül et geri yaradana kalmış başka çaremiz olsa zaten yaparız yılalrdır o dr.senin bu dr. benim koş koş koş dur niye umudumuz için o yüzden sen bol bol duaya allaha sığın en sevdiğim mevlana sözü GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER![]()
ya sen o manyaklara takılma ya gerizakalı onlar böyle konuşarak asıl kendilerini üzüyorlar çünki sen onlardan alacaklı oluyorsun hakkını yiyorlar bu tarz konuşmayla kalbini kırarak ..canım asla isyan etmiyorum halime.bu derdi rabbim verdi bana şifasınıda o verecek muhakkak.
benim sözüm kendini bilmezlere.bu gün bitanesi bana laf arasında diyorki layık olduğum için rabbim bana verdi.hiç o lafı duymadım gibi yaptım ama eve gelene kadar ağladım.rabbim halim sana ayandır gör halimi dedim.artık cevap vermek bile içimden gelmiyor.artık gözyaşlarımı içime akıtmaktan bi hal oldum.düşün gözyaşımın dışarıya akmasına bile hakkı yok.benim sınavım bir evlat değilki.mutsuz olduğumda,üzgün olduğumda yani her durumda bak görüyormusun bunun kocası yakında evlenir düşünceleri beni bitiriyor.birde benim kocam çok iyiymiş onca sene beni şehir şehir doktor doktor gezdiriyormuş.bazenböyle olasım geliyor.ya siz ne biliyorsunuzda ne konuşuyorsunuz.her ay senin kirpiklerin çiftleşmiş hamilemisin sen kız demelerinden de bıktım.ya her ay da söylenmezki.demek benim kirpikler doğuştan çift.amaaaan yoruldum inan.artık ne olacaksa olsunda yolumu çizeyim.
canım gelsen iyi olurdu tanışırdık hem. inş. Rabbim nasip eder.
kızlar biz geliyoruz ve inş tanışırız... ben yarından geçicem bursaya. orada sizleri beklerim artık.![]()