• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CNM BİYOPSİDE SPERME RASTLANMIŞSA ALALHIN İZNŞYLE muhakkak içerlerde sperm vardır bence inşlh güzel sonuçlar alırsınız tedaviden....

CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSIN:52::52:

hiç öyle düşünme cnm onların sınavı evlat değil başka bişeydir bizimkide başka bişey değil evlatsızlık..mesela benimde çevremde dolu haketmeyen ama onun takdiri bize düşmez evet bazen nasıl isyan edesimiz geliyor haşa belkide i,çten isyan ediyoruz ama sonra tövbe edip haşa mevlam sen affet beni acımdan ne dediğimi, bilmiiyorum tövbe diyoruz nefsimize hakim olamadığımız oluyor ama hep aynı düşünürsen yolu aydınlık olmaz sen sığın tevekkül et geri yaradana kalmış başka çaremiz olsa zaten yaparız yılalrdır o dr.senin bu dr. benim koş koş koş dur niye umudumuz için o yüzden sen bol bol duaya allaha sığın en sevdiğim mevlana sözü GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER:16::16:

Evet canım çok şükür ki gorulmüş ..ınsallh rabbım nasıp etsın ..allhım hepimize bu yolda sabır versin..
Benım umutlarım tukendı tukenecek bu aralar okadar cok hamıleleık haberlerı alıyorum kı bır ben kaldım :( tedavı surecındede rabbım mucıze verırse artık..:(

bizde katılıyoruz eşimle .... uzun zamandır takip edemiyorum sayfayı çok gerilerde kaldım sonuçlarımızı paylaşamadım ama orada tanışma , buluşma , konuşma şansımız olacak ... çok güzel düşünülerek hazırlanmış bence çok iyi geleceğine inanıyorum bizlere sadece bizim başımıza gelmediğini , etrafımızda bunları yaşayan birçok çift olduğunu ve en önemlisi birbirimize destek olmamız gerektiğini görücez orda ... sabırsızlıkla bekliyorum erken gelip öncesinde de buluşalım diyenler varsa özelden de haberleşebilirz.

mrb canım bizde katılmak istiyoduk ama maalesef olmadı bidaha olursa inş ona katılırız.canım sizinde inmemiş testisten azoymuş sanırım tedaviniz nasıl olumlu gelişme vardır inş spermlerle ilgili :40:

canım asla isyan etmiyorum halime.bu derdi rabbim verdi bana şifasınıda o verecek muhakkak.
benim sözüm kendini bilmezlere.bu gün bitanesi bana laf arasında diyorki layık olduğum için rabbim bana verdi.hiç o lafı duymadım gibi yaptım ama eve gelene kadar ağladım.rabbim halim sana ayandır gör halimi dedim.artık cevap vermek bile içimden gelmiyor.artık gözyaşlarımı içime akıtmaktan bi hal oldum.düşün gözyaşımın dışarıya akmasına bile hakkı yok.benim sınavım bir evlat değilki.mutsuz olduğumda,üzgün olduğumda yani her durumda bak görüyormusun bunun kocası yakında evlenir düşünceleri beni bitiriyor.birde benim kocam çok iyiymiş onca sene beni şehir şehir doktor doktor gezdiriyormuş.bazen :37: böyle olasım geliyor.ya siz ne biliyorsunuzda ne konuşuyorsunuz.her ay senin kirpiklerin çiftleşmiş hamilemisin sen kız demelerinden de bıktım.ya her ay da söylenmezki.demek benim kirpikler doğuştan çift.amaaaan yoruldum inan.artık ne olacaksa olsunda yolumu çizeyim.

rabbim sabır ve şifa versin canm inan seni çook iyi anlıyoruz hepimiz benmde içimden hiç bişi yapmak gelmiyo hani diyorlar ya yemek içinmi yaşıyosun yaşamak içinmi yiyosun inan yaşamak için yiyorum hiç bi zevk almıyorum yaptıklarımdan gezmekten giyinmekten çalşmaktan hiç bi anlamı yok hayatın tek başıma kalmış gibiyim dünyada rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür çaresiz bırakmaz :14::14:

canım diadema serap ilkbahar ve yase2 arkadaşlarımızın dualarını okudum Allah kabul etsin

canım bizde BUDO ile gitmeye karar verdik sabah 8,30 da binmeyi planlıyoruz eşim bugün alıcak bileti zaten kabataşta çalışıyor kolay olucak gerçi internetten de alınabiliyor.dönüş için de baya yoğunmuş heralde 9,30 da varmış öncesindekiler doluymuş bence sizde gidiş dönüş alın derim zorluk yaşamayın.

Canım gidiş bizde 8.30 ama dönüşe bilet yok netten oyle görünüyo en gec öğlen 1 de var. Donuşü ido ile döneriz artık ://

Canım çok geçmiş olsun.inşallah bu ameliyat güzel günlerin bir başlangıcı canım.bizim gibi sizde test kağında sperm görüldü yazısını görüp havalara uçacaksınız.şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.kalbim sizinle.
test zamanı ne zaman?
hadi bakarsın benim 2.tedaviye beraber başlarız canım.:34::34::34:
şansınız bol olsun.:54::54::54:

ccnmm çok sağol işallah oyle olur çok ümitlendim senden sonra zaten
ama yine bulutlndım doktora gittik
dediki testsiler küçük normaldan
işiniz çok zor
yaptık ameliyatı ama bekleyim bakalım dedi bir vitamin verdi yazıcam ismini sizlere
bende genetik baktırsakmı olur dedi tahlil verdi onu yaptrıcaz şimdide
ben dedimki prengly kullanıyoruz menegon kullanıcaz dedim
bence pek faydası olmaz dedi
v:( tesede belki çıkar ihtimal düşük dedi
testis küçüklüğü burda kimde vardı acaba ?
cnm inşallah seninde ikinci denemene kucana gelcek bebeğin Allah yardımcımız olsun

sizlere güzel yolculuklar diliyorum ne yazıkki biz gidemiyoruz
kontrolede gidememiştik
ama sizlerden notlar yorumlar
hatta videolar bekliyoruz..:34:

kizlar bursadayim ben simdi tlfdan giriyorum. ben acik kot parduse giyiyorum. yarin gorusmek uzere. guzel bir program bizleri bekliyor

Geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda spermler çıkmaya başlar,bizdede testis küçüklüğü var en son testte %41 spermatit görüldü.

canım gözünüzaydın,sonuçlarınız çok iyi çıkmış,inşallah 2 ay sonra hepimiz tek tek spermlerin çıktığının haberinide veririzz

Yaaa kıskandımmmmmm eşimin cok yakın akrabasinin düğünü var bu erkek tarafi hep problem
hadi ya kötü olmus neyse elimizden geldigi kadar burdan bilgilendiririz sizleri
Bende siyah kalem etek ve krem rengi gömlek giyeceğimmm,yarım görüşmek üzeree.
canim bende acik kot rengi parduse giyecegim yarin gorusuruz insallah

Back
X