• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar geçen hafta sperm fish testi yaptırmıştık. sonuçlar çıktı ama bu seferkinde hiç haploid hücre yok diyor. daha öncekinde %2 haploid görülmüştü. bu oranın artması beklerken o da gitmiş moralimiz yerle bir oldu :(

Canlarım bugun hidrellez hepimiz adına dileklerim akşam ezanı ile birlikte gul ağacının dibinde olacak ilk defa denicem cok heyecanlıyım

canım bu günkü gamze42 için dualarımı okudum.
Allah kabul etsin.

Arkadaşlar geçen hafta sperm fish testi yaptırmıştık. sonuçlar çıktı ama bu seferkinde hiç haploid hücre yok diyor. daha öncekinde %2 haploid görülmüştü. bu oranın artması beklerken o da gitmiş moralimiz yerle bir oldu :(
Canım arif beye mi yaptirdiniz ersel bey bize her yer guvenilir degil demişti bazende düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi

Canım ersel bey bize düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi ve fish testini mutlaka guvenilir bir yere yaptirin dedi hemen üzülme doktorla bir konuşun bakalım ne diyecek

Canım arif beye mi yaptirdiniz ersel bey bize her yer guvenilir degil demişti bazende düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi
ankara genart tüp bebek merkezinde yaptırdık canım her zamanki gibi...kaan hocaya mesajla bildirdik dur bakalım ne diyecek?
moraliniz çok bozuldu rabbim bizi umutsuzluğa kapılanlardan eylemesin inşallah...

Ilkbahar yase2 bengusu herseyguzel olacak arkadaslarin duasini okudum rabbim duamizi kabul etsin eslerine sifalar versin rabbim

Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr

Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr
Rabbim şifa versin allah yardımcısı olsun

Rabbim acil şifalar verir inşallah... Rabbim çifter çifter mutluluklar yaşatsın...

ankara genart tüp bebek merkezinde yaptırdık canım her zamanki gibi...kaan hocaya mesajla bildirdik dur bakalım ne diyecek?
moraliniz çok bozuldu rabbim bizi umutsuzluğa kapılanlardan eylemesin inşallah...
Canımmm insallah herşey guzel olur

çok şükür eve varabildik. yalovada oturmamıza rağmen bu saatleri buldu.
programa gelince çok ama çok güzeldi. verimli ve bereketli idi..

neler yaptığımıza gelince; sabahleyin bursada güzel bir mekanda celalettin hoca , ersel bey ve eşinin bide 4-5 ailenin daha katılımıyla güzel bir kahvaltı

yaptık. bayanlarla tanışıp kaynaştık. erkekler program hakkında kendi aralarında konuşmalar yaptılar.. daha sonra kültür merkezine geçtik ve konferans

başladı. celalettin hoca ve ersel bey konuşma yaptılar. kağıtlara sorular yazdık ve hepsini cevapladılar. bizler için çok verimliydi. türkiyede belki düyada ilk

defa azospermliler böyle bir buluşma gerçeklerştirdi. tedaviye olan inancımız kat ve kat arttı. doğru yoldayız, kimse ümitsizliğe kapılmasın.. celalettin

hocada diyoruz ya bizim gibi çocuk özlemi çekmiş işte kendi geçmişinden nasıl tedavi olduğundan neler yaptığından bahsetti.tedavi aşamalarını anlattı..

benim en çok dikkatimi çeken şey dediki hoca eğer hormonlarınız normal ve inhibin b 10nun altındaysa kesinlikle ama kesinlikle tese olmayın dedi. bide

hep diyoruzya e2 ler yükseliyor diye buda içerde üretimin başlamasının habercisiymiş.menegonun değiştirme sebeinden bahsetti. menegonun

baskıladığını çıkışı geciktirdiğinden felan bahsetti. ay o kadar çok şeyden bahsetti ki. ersel beyde kesinlikle hergün eşlerimizin menengiç kahvesi içmesi

gerektiğini söyledi ve üzerinde çok durdu hatta için de benim de işimi kolaylaştırın bakın görün sperm üretimine nekadar çok faydası var dedi. nasıl

yapılması gerektiği anlattı. bunun gibi daha bir çok şey var.. burcumm ay yüzlüm balım ve tülayla oyayla tanıştım hepsi çok tatlı insanlar.. etrafımızda

bizden başka çocuksuzlukla imtihan olan olmadığı için, bu kadar çok kişi aynı dertten muzdarip olması onlarla tanışmak çok farklı duygulara kaptırdı beni..

konferanstan sonra konvoy oluşturarak yemeğe gittik orasıda çok güzeldi.. yemekleri yerken tanıştığımız insanlarla da kaynaştık. yemek sonu hoca ve

ersel bey ailelerle görüştü, 5'er dk. sorular sorduk orda da yine.. çok faydalıydı... benden bu kadar.. güzel bir haberim var konferans videoya çekildi.

facede üye olupda anka_doğan beye mail adresini gönderenlere videoyu atacaklarmış haberiniz olsun...:34:
cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bize :16:inşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere:34:
Cok sagol canim.. Kizkardesimgil belcikda kaliyolar , tedavi ne hic gormuyolar belcikda uc ayri doktura gittiler ikisi hic yok demi's eger isterseniz hamile kalmak baskasin sperm olur demis , ama bildigin gibi bizlerde asla oyle. Sey olmaz . Hem haram .. Kimsede Kabul etmez o durumu bence.. Ama bilirsin bunlarda boyle sey normal .. Ucuncu dokturada bekliyin demis 2015 kadar belki vucut kendi kendi ugretir demis. Ben hollandada kaliyorum 4 tupbebek denedik olmadi bizdede . Aslinda bize doktur sundan kesin diye demediler . Bende bi kac birsey cikti troid cikti hap kullaniyorum duzeldi o..Bide endometriose cikti onada kucuk dediler etkilemez dediler..2013 istambulda gittik ordada ayni seyleri dedi. Simdi 5 ciyi yapacagiz insallah olur bu sefer ama ucay beklememiz lazim...bu dedigin doktur nerde??? Sizde de hic yokmuydu sperm nasilsiniz tedavi uyguluyo ki dediginiz doktur??
cnm celalettin hoca istanbulda bence hocaya bi mail atın yada tlden durumunuzu anlatın muhakak yardımcı olur
evey cnm bizde ne sperm ne hucre hiçbişey yoktu eşim 2 tese ameliyatı geçirdi 0 0 0 sonuç hüsran ama celaletin hocada tedavi gördü eşim 6.cı ayda spermi gördük bence bi görüşün derim ...
Kızlar ne güzel buluşmaya gidenlere çok özendim... Biz de çok gelmek istedik ama inşallah allah nasip ederse İstanbul buluşmasına katılırız. Boya badana derken topige uğrayamaz oldum sizleri çok özledim yaww... Kontrollerim de var samatya senin cerrahpaşa benim koşturup duruyorum... Allah hayırlı haberler almamı nasip etsin. Video yu eve gider gitmez izlicem inşallah :)
cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız :29:
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelim:16::16::16:haberdar et bizii merak ederim seni ben..
cnm yazını okuyunca aha bi kişi daha dedim bak cnm sen bu sonuca asla takılma benim eşimde sperm çıkmıştı bizde sonrasında dedikki bizde fish testti yaptıralım ne kadar haploidimiz var diye verdik bekledik sonuç çıktı aha o ne:53:ne haploid ne diploid hucrelere rastlanmamıştır yazıyor aradım bayana sordum hi,çbirşey görmediklerini 2 hafta sonra istersek gene test verebileceğimizi söyledi ben eşim perişan olduk yıkıldık ardından yaklaşık 1 ay bile geçmeden sperm testti verdi eşim ve bin tane sperm çıktı donduruldu ..anlıcan o test pek güvenli değil...ona takılıp moral bozmayın sakın...
cnm rabbim acil şifalar versin inşlh iileşip sağlığına kavusup evladına da kavuşur sağlıkla ve sende çifte sevinç yaşayın inşlll

cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bize :16:inşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere:34:

inş canım istanbulda tanışırız.. bir bakmışsın sizde konferansta sahneye çıkmışsınız..bizlere umut olsun diye hamile olduğunu tedavi aşamalarınızı anlattırır hoca.. :1:

inş canım istanbulda tanışırız.. bir bakmışsın sizde konferansta sahneye çıkmışsınız..bizlere umut olsun diye hamile olduğunu tedavi aşamalarınızı anlattırır hoca.. :1:
kız allah seni ne etmesin emi yazını okuyordum o hamile yazısını okuyunca içimden bi şeyler gitti yanasıl heyecanlandım
rabbim duysun seni inşlhhhhhhhhhhhhhh:16::16:
ayy ne güzel olur cnm o zaman daha da çok gelmeyi isterm kimse bırakmasın yola devam etsin en zor vaka olan sertoly bile yendik diye koşa koşa gelirim
inşlh cnm sırf ben olmayayyım sizlerde gelin peşimden hamiş olamsanız da spermleriniz çıkmış olsun o zamana:52:

mrb biz 1.5 yıllık evliyiz 6 ay önce esime azospermi tanısı kondu ne yaptıysak sayı artmıyor doktorlardan vazgeçtik kürlere yöneldik küçükte olsa bi ivme yakaladık bu ay ilk asılama denenecek desteklerinizi bekliyorum

s.a anne adayları :) pazar günü bursa buluşması arkadaşlar anlatmışlar benim için de çok güzel bi gündü iyiki de gitmişiz dedik çok faydalı yararlı oldu.arkadaşlarla tanıştık çok memnun kaldık Tülay , gülerim , ayyüzlüm ,balım hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum diğer arkadaşlarla tanışmak kısmet olur inşallah.BALIMCIM özellikle eşine ve sana tekrar teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden canım.
arkadaşlar pazar günki buluşmadan sonra umutlarım daha da arttı Allahın izniyle hepimiz muradımıza ereriz inşallah :)

Back
X