• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda spermler çıkmaya başlar,bizdede testis küçüklüğü var en son testte %41 spermatit görüldü.

cnm çok sağol arada atlamışım cevap yazmayı
çok saol cnm inşallah öyle olur sizin her ikindedemi küçüklük oluo bide fsh yüksekliği bundan dolayımı oluyormus sizin
kaçtı fsh

Herkese günaydınnn:16:
biz uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıl) bu cuma inşallah kontrole gideceğiz.:18:
yarın yola çokıyoruz. :10::10:

Celalettin Bey sağolsun bir yıldır telefonla maille derken tedavizi götürdük. çok uzaktayız 26 saatlik mesafe. ayrıca eşimin işinden dolayı izin sorunumuzda vardı.:50:

ama yinede tedaviyi bırakmadık.:34: 3 ayda bir hormon tahlillerini yaptırıp mail attık hocada ona göre Ersel Beyden bitkiselleri gönderdi. Gönül isterdi ki her 3 ayda bir kontrollerimize gidelim ama olmadı. :50:
İnşallah bu cuma ilk kontrolümüze gitmiş olacağız. bakalım ne durumdayız:18::18:
. kış boyu içtiğimiz havuç suları, portakal suları, bilmeden içtiğimiz menengiç kahveleri bir işe yaramış mı?:18::18:

Aynı gün gidecek olan arkadaşlar var mı acaba?
günaydın cnm yarın yolculuk başlıyor ve büyük gün hee inşlh sperm haberini alırız cnm hepsi muhakkak işe yaramış şifa olmuştur hadi güzel haberler almıyoruz topikte bayağıdır halay çekelim özledim :52::52::52:

Herkese günaydınnnn :16:

sana da günaydın şeker :34:

Sıra umudumuz47 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması:16:
Veee ikiz ikiz :8::55:hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16:
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

umudumuz47 için şimdi okumaya başlıyacağım okudu yazabilirsin canım Rabbim niyetini kabul etsin

günaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir. biz ins bugün türkiyeye ucuyoruz ve eger firsat olursa istanbula celalettin hoca ve ersel beye gidicek esim. ins güzel cevaplar aliriz. Artik geri döndügümde yazarim sizlere ins. Kendinize cok iyi bakin ve Allaha emanet olun :45:

günaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir. biz ins bugün türkiyeye ucuyoruz ve eger firsat olursa istanbula celalettin hoca ve ersel beye gidicek esim. ins güzel cevaplar aliriz. Artik geri döndügümde yazarim sizlere ins. Kendinize cok iyi bakin ve Allaha emanet olun :45:
güzel haberler alırsınız inşlh bu kontrolden:34: heyecanla beklicez:52:

bengusu,herşeygüzelolacak,gamze ervae ve umudumuz için eksiklerin var canım.

9 gün kaldı canım.
29-umudumuz47_____________bugün okunuyor
30-derman__________________08/05/2014 Perşembe
31-ecrin_bebek______________09/05/2014 Cuma
32-estare___________________10/05/2014 Cumartesi
33-missdely_________________11/05/2014 Pazar
34-papatyayarim_____________12/05/2014 Pazartesi
35-penpis___________________13/05/2014 Salı
36-egem____________________14/05/2014 Çarşamba
37-esnylmz__________________15/05/2014 Perşembe

10 gün sonra başlarız yeni duamıza
bu sefer 4444 tefriciye okuyacağız inşALLAH

canım çok sevindim salat-i tefriciye okuyacağımıza ben ara ara okurum ve çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim... tabiki sizlerle yapacağımız gıyabi dualar daha makbul olacaktır inşallah... CANIM BENİ HEMEN YAZABİLİRSİN YENİ LİSTEYE :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm çok sağol arada atlamışım cevap yazmayı
çok saol cnm inşallah öyle olur sizin her ikindedemi küçüklük oluo bide fsh yüksekliği bundan dolayımı oluyormus sizin
kaçtı fsh

canım bizde tek testis var,birini eşim küçükken almışlar,testis küçük ve üretim olmadığı için fsh yükseliyor,tedaviye başladığımızda 20nin üzerindeydi,en son yapılan tahlilde 3 küsür çıktı,normal seviyede şuan.

canım çok sevindim salat-i tefriciye okuyacağımıza ben ara ara okurum ve çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim... tabiki sizlerle yapacağımız gıyabi dualar daha makbul olacaktır inşallah... CANIM BENİ HEMEN YAZABİLİRSİN YENİ LİSTEYE :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar yeni okunacak tefriciyeye beni de yazınnnn :16::16::16::16: bende okurum Allahın izniyle.. :34:

tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.:16:
gözünüz burda olsun ona göre :34:

Tamamdır.. Ben buralarda olacağım. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.. Tedavi görenlerin listesi yapılıyordu daha önce.. Son zamanlarda yapıldı mı?

Herkese günaydınnn:16:
biz uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıl) bu cuma inşallah kontrole gideceğiz.:18:
yarın yola çokıyoruz. :10::10:

Celalettin Bey sağolsun bir yıldır telefonla maille derken tedavizi götürdük. çok uzaktayız 26 saatlik mesafe. ayrıca eşimin işinden dolayı izin sorunumuzda vardı.:50:

ama yinede tedaviyi bırakmadık.:34: 3 ayda bir hormon tahlillerini yaptırıp mail attık hocada ona göre Ersel Beyden bitkiselleri gönderdi. Gönül isterdi ki her 3 ayda bir kontrollerimize gidelim ama olmadı. :50:
İnşallah bu cuma ilk kontrolümüze gitmiş olacağız. bakalım ne durumdayız:18::18:
. kış boyu içtiğimiz havuç suları, portakal suları, bilmeden içtiğimiz menengiç kahveleri bir işe yaramış mı?:18::18:

Aynı gün gidecek olan arkadaşlar var mı acaba?

Size şimdiden iyi yolculuklar.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz.
Bize de mutlu haberleri verirsiniz canım.

Bunlari temin eden oldumu toplantida paylasilmis
Mahlep tohumu biz bayanlara
Sari susam az dövülerek eslere
Güvenle alacagimuz yer neresi olabilir
Tohum olunca tedirgin oldum eski yeni
Tohum olur mu nebilyeyim akllimda çok sorular

tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.:16:
gözünüz burda olsun ona göre :34:

Liste yapıyorsan beni de yaz kesinlikte katılmak isterim.
Bu dualar bana huzur getiriyor.Allah kabul etsin hepimize bebişler nasip etsin.
Hamile olanlara da kucaklarına almak nasip etsin.

günaydin arkadaslar,

Size iyi uçuşlar.İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz de biz de seviniriz.
Haberlerini ve sonuçlarını bekliyoruz.

Bunlari temin eden oldumu toplantida paylasilmis
Mahlep tohumu biz bayanlara
Sari susam az dövülerek eslere
Güvenle alacagimuz yer neresi olabilir
Tohum olunca tedirgin oldum eski yeni
Tohum olur mu nebilyeyim akllimda çok sorular

canım biz Ermiş aktarı arayıp almayı düşünüyoruz,heryere güvenilmiyor malesf

Back
X