tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre![]()
tülaycım benide ekle canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre![]()
canım sabırlı ol bol bol dua et inşallah sizin için bu ameliyat güzel bir başlangıç olacaktır Rabbim yardımcınız olsun
Amin canım Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah...
çok heyccanlıyım içm içime sığmıyo ya sonuç kötü çıkarsa ? Allahım burdaki herkezin gönlüne göre versin beklemek , sabır etmekten başka çaremiz yok ama zaman geçmiyo![]()
çok heyccanlıyım içm içime sığmıyo ya sonuç kötü çıkarsa ? Allahım burdaki herkezin gönlüne göre versin beklemek , sabır etmekten başka çaremiz yok ama zaman geçmiyo![]()
Inşallah canım herbir kişi için dimi okunacakbengusu,herşeygüzelolacak,gamze ervae ve umudumuz için eksiklerin var canım.
9 gün kaldı canım.
29-umudumuz47_____________bugün okunuyor
30-derman__________________08/05/2014 Perşembe
31-ecrin_bebek______________09/05/2014 Cuma
32-estare___________________10/05/2014 Cumartesi
33-missdely_________________11/05/2014 Pazar
34-papatyayarim_____________12/05/2014 Pazartesi
35-penpis___________________13/05/2014 Salı
36-egem____________________14/05/2014 Çarşamba
37-esnylmz__________________15/05/2014 Perşembe
10 gün sonra başlarız yeni duamıza
bu sefer 4444 tefriciye okuyacağız inşALLAH
canım aynı evrelerden çoğumuz geçtik senin yaşadığın heycanın aynısı yaşadık aklına kötü sonucu getirme inşallah çıkacak spermler
bol bol dua et canım
Evet celalettin hocaya tedavi olup sperm çıkışı olan var cnm . Rabbim hepimize nasip eder insallah evlat kokusunumerhaba :) bi arkadaşım için bişey sorcamda.tüp bebek için ankaraya geldilr mikro tese yapıldı eşine 1 sperm bile bulunamadı.oktorda evlatlık edinin başka çarenz yok demiş.1,5 yıllık evliler gencecikler.çok kötü olmuş arkadaşım.benimde içim gitti.acaba burada böyle olupta gebe kalmş olan varmı ? celalettin hocayı dediler ama önerileriniz varmı ?
Evet celalettin hocaya tedavi olup sperm çıkışı olan var cnm . Rabbim hepimize nasip eder insallah evlat kokusunu
Güçlü ol canım Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Rabbim gönlündekini hayırla versin.. Çıkmaz inşallah kötü çıkmaz. Dualarım seninle seni çok iyi anlıyorummm[/QU
amiiinn ecmain... teşekkür ederim burda bi çok konudan haber almak aynı duyguyu paylaştığınız insanlarla konuşmak ve sizin bu samimiyetiniz çok güzel Allah razı olsun. Amerikan hastanesinde dr. Bülent Urmanla başlayacaz tedavimize inşAllah daha önce Bülent beye tedavi olan arkadaşlar varmı aramızda ?![]()
canım biz Ermiş aktarı arayıp almayı düşünüyoruz,heryere güvenilmiyor malesf[/QU
Ermiş aktar tlf var ise yazarmisin
Biz ersel beyden başka kimseden bir şey almadik.
Yardimin için tsklerr
mrb arkadaşlar biz istanbuldan kargoyla pregnly istedikte kaç günde geliyo ilaç elinize soğuk ortamda gelmesi gerekiyo ya pregnly nin buz aküsüyle gönderecez demiş eczane ama içim rahat etmedi o şekilde getirten oldumu hiç
canım sizinde azospermi miydi ? kaçıncı denemede tuttu 3 te 1 şansın var dedi doktorinmemiş testis 8 yaşında geç ameliyat edilmiş eşim bu şekilde olupta sperm bulunanları oudukça daha bi güçleniyorum Allahım dualarımızı boşa çıakrtmaz inşAllah.
Inşallah canım herbir kişi için dimi okunacak