- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
evet her gün 1 kişi için düzenli ve eşit bir şekilde okunacak.![]()
Bekliyorum cnmm 10 gün geçse hemen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet her gün 1 kişi için düzenli ve eşit bir şekilde okunacak.![]()
En son ignelerimiz bizimde ayni şekilde geldi.
İstanbula yakin mesafedeyiz ama is dolayisyla Esim gidip alamadi eczane ayni şekilde buz kapsuluyle göndermişti.
canım biz Ermiş aktarı arayıp almayı düşünüyoruz,heryere güvenilmiyor malesf[/QU
Ermiş aktar tlf var ise yazarmisin
Biz ersel beyden başka kimseden bir şey almadik.
Yardimin için tsklerr
0216 341 41 76 birde 0505 211 50 40
bişey olmuyo demi canm biz afyondayız 6 saat felan 1 günde gelir inş içime sinmedi pek ama geldiğinde soğukmuydu hala
Yeni dua tefriciye olucak yazmisin ben her duaya varim ama tefriciye uzun dua calistigim için hergun ayni tempo olmuyor işyerinde
Daha kisa olan dualari isten eve giderken okuyabiliyorum..yada yemek sonrasi evde
okuuyabiliyorum.gönlüm uzun duadan yana
Listeden de cikmak istemiyorumm herkes okuyalim dersede bir çare bulmaliyimm.
bişey olmuyo demi canm biz afyondayız 6 saat felan 1 günde gelir inş içime sinmedi pek ama geldiğinde soğukmuydu hala
0216 341 41 76 birde 0505 211 50 40
Balimcim siparişlerini verdin mi
Çok sagollllll
Rabbim hepimize şifalar versiiin.
Kavusalim bizde mucizelwrimize insallahhh
İstanbul bulusmasinda bende olacagim inşallah
İzinli olduğum aya denk geliyor.
Ağustos yazildi buluşma için hayirlisi ile mucizelerle dolu bir buluşma olsuunnn.
İLKBAHAR
sağanak
tosbag
derman
YASE
ese44
sağanak
elzem
tosbag
derman
Balimcim siparişlerini verdin mi
Çok sagollllll
Rabbim hepimize şifalar versiiin.
Kavusalim bizde mucizelwrimize insallahhh
İstanbul bulusmasinda bende olacagim inşallah
İzinli olduğum aya denk geliyor.
Ağustos yazildi buluşma için hayirlisi ile mucizelerle dolu bir buluşma olsuunnn.
yok canım daha vermedik ama bugün yada yarın vereceğiz kargo parası falan olur ama güvenilir olur diye düşünüyorum.İstanbulda buluşur tanışırız inşallah.ozamana kadar spermlerde çıkar inşallahhh
Güçlü ol canım Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Rabbim gönlündekini hayırla versin.. Çıkmaz inşallah kötü çıkmaz. Dualarım seninle seni çok iyi anlıyorummm[/QU
amiiinn ecmain... teşekkür ederim burda bi çok konudan haber almak aynı duyguyu paylaştığınız insanlarla konuşmak ve sizin bu samimiyetiniz çok güzel Allah razı olsun. Amerikan hastanesinde dr. Bülent Urmanla başlayacaz tedavimize inşAllah daha önce Bülent beye tedavi olan arkadaşlar varmı aramızda ?![]()
Biz emre beye gidiyoruz canım ama kısmet bakalım tese olacak benim eşimde temmuzda.. Aslında bende çoook kararsızım hangisi olsun diye çoook kafa yorduk değerlendirdik.. Ama Rabbim verecekse o yada bu dr farketmeyecek.. Memorialı öneriyorlar.. Bende oradan bir dr tavsiyesi bekliyorumm..
canım ben anlamadim sayfayi duzenli takip edemedigim için senden rica etmistim listeyi özelden bana gondermistin ama bana yazdigin listede ese sağanak ve elzem yok tosbag ve derman icinde okumstum yazmistim
Canım tülay yok ben yazayım dedim,bunlar senin duanı henüz okumayan arkadaşlar,senin okumadıkların degil.
Celalettin hoca ilk kez gidenler den metabolik check up istedi mi bizden istedi Nerede yaptrcaz bilmiyoruz yardimci olur musunuz
mrb arkadaşlar biz istanbuldan kargoyla pregnly istedikte kaç günde geliyo ilaç elinize soğuk ortamda gelmesi gerekiyo ya pregnly nin buz aküsüyle gönderecez demiş eczane ama içim rahat etmedi o şekilde getirten oldumu hiç
Kızlar yardım edebilecek olan var mi[/
Bizden istemedi hepimizin azo sebepleri farklı canim burada yaptiran olsaydi muhakkak yazardi arkadaslar rabbim kolaylik versin.
Tahlillerinuz çok ama çok güzel ciksin.
Mucizene kavusanlardan olrsun inşallah
![]()
Aminn canimm çok sagoll cumlemize inşallahhh . Rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallahKızlar yardım edebilecek olan var mi[/
Bizden istemedi hepimizin azo sebepleri farklı canim burada yaptiran olsaydi muhakkak yazardi arkadaslar rabbim kolaylik versin.
Tahlillerinuz çok ama çok güzel ciksin.
Mucizene kavusanlardan olrsun inşallah
![]()
![]()