• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar an itibariyle anneler gününe girdik
hepimizin anneler günü kutlu olsun:71::71::71::71::71:
evet anne değiliz adayı da değiliz şuan ( hamişler sizinde anneler gününüz kutlu olsun ):71::71:
ama rabbim bizlere de o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin en kısa zamanda:25::25:
annesi hayatta olanlara sağlıklı günler ,
benim gibi annesi vefat etmişlere sabırlar dilerim :14::43::43:
iki acı daha ağır kızlar hem annem yanımda değil hemde hayalini kurduğum evladım
ama genede bu günüme HAMDOLSUN Kİ rabbim karanlık gecelerin ardına aydınlık güzel güneşli günler koymuş
bizde karanlık günlerin ardından allahın izniyle aydınlığa çıkacağız iman ve sabır ile...
hayırlı geceler hepinize...:54:

Son düzenleme:
kızlar an itibariyle anneler gününe girdik
hepimizin anneler günü kutlu olsun:71::71::71::71::71:
evet anne değiliz adayı da değiliz şuan ( hamişler sizinde anneler gününüz kutlu olsun ):71::71:
ama rabbim bizlere de o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin en kısa zamanda:25::25:
annesi hayatta olanlara sağlıklı günler ,
benim gibi annesi vefat etmişlere sabırlar dilerim :14::43::43:
iki acı daha ağır kızlar hem annem yanımda değil hemde hayalini kurduğum evladım
ama genede bu günüme HAMDOLSUN Kİ rabbim karanlık gecelerin ardına aydınlık güzel güneşli günler koymuş
bizde karanlık günlerin ardından allahın izniyle aydınlığa çıkacağız iman ve sabır ile...
hayırlı geceler hepinize...:54:

canımm malesef aynı durumdayız,benimde ne anneler gününü kutlayacağım bir annem var,nede anneler günümü kutlayacak bir evladım.Böylesi çok daha acı,her anneler günü ızdırap oluyor bana:14::14::14::14:

Hepinizin anneler kutlu olsun, bende almanyada yigenlerimle beraber kutluyorum, insallah seneye hepimiz cocuklarımız ile beraber kutlarız,
dualara devam Allah kabul etsin, Turkiyemiz guzel bee,

Kizlar çoook kötüyüm kac saattir agliyorum bilmiyorum sabah esimle tartistik gün cok manidar beni bırakıp alt kata annesinin yanina gitti annesi ona beni kirdigini soyledi o da neler çektiğini bir tek o bilirmis acaba beb bu gun nrler dusunuyor neler hissediuirum o biliyor mu gozyaslarim dursun lutfen alahim cok aci çekiyorum

Herkesin anneler günü kutlu olsun. Insallah seneye hepiniz bu duyguyu tadarsiniz allahim herkese nasip etsin insallah kurban oldugum allahim kimsenin evini bebeksiz birakmasin insallah?

Lavincim allah sende razi olsun allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah hergün dualarimdasin. Tek gönüllü sen ciktin meryem süresi okumak icin allah senden razi olsun allahim sana kat kat geri döndürürsün o dualari. Kendine cok iyi bak canim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar bugün çok garip birsey yaşadım bir öğrencim öğretmenim pazar günü anneler günü anneler gününüz kutlu olsun dedi. Bi an ne diyeceğimi bilemedim tabi çocuk belki de benim çocuğum olduğunu saniyor ama o an hissettiklerimi anlatamam bir de dersteyim tabi aglasan olmaz gulsen olmaz teşekkür ederim dedim kısık bir sesle ama nasıl dedimse diğer çocuklar gözlerini kırpmadan bana bakiyorlardi. Sanki içimdeki acıyı hissettiler Allahım beni sürekli imtihan ediyor sanırım sabır diyelim ne yapalım

cuma günü benimde bir öğrencim anneler günü hediyesi getirdi bana 4. sınıf okutuyorum
sen benim annem gibisin deyip beni öptü
ben seviniyorum böyle durumlara üzülmüyorum
4 yıldır öğretmenleriyim çocuğum olmadığını biliyorlar bu öğrencim her anneler günümü kutlar

inşallah bir dahaki anneler gününde hepimiz anne oluruz

Canım ben tüm arkadaşların duasını okudum allah kabul etsin yeni duada yer alamayacagim hastalık sorunları var ailede o yuzden erken bitirdim ama her gün bir yasin okurum normalde sizin için de dua ettiğimi bilin

Kızlar bu gün anneler günü ve yine yalnız çocuk hasretiyle geçti ,biz ne zaman anne olacağız daha kaç mevsim kaç yıl geçecek ,geçen her gün bir yıla bedel zaten ,kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bu arada annelerin ve olacakların anneler günü kutlu olsun hepimiz bir gün anne olma dileğiğle ...

canımm malesef aynı durumdayız,benimde ne anneler gününü kutlayacağım bir annem var,nede anneler günümü kutlayacak bir evladım.Böylesi çok daha acı,her anneler günü ızdırap oluyor bana:14::14::14::14:

Kizlarr bizimde anneler gunumuz kutlu olsun inşallah dier senelerde bebişleyimiz bizimle olurlar :(

Hepinizin anneler kutlu olsun, bende almanyada yigenlerimle beraber kutluyorum, insallah seneye hepimiz cocuklarımız ile beraber kutlarız,
dualara devam Allah kabul etsin, Turkiyemiz guzel bee,

Kizlar çoook kötüyüm kac saattir agliyorum bilmiyorum sabah esimle tartistik gün cok manidar beni bırakıp alt kata annesinin yanina gitti annesi ona beni kirdigini soyledi o da neler çektiğini bir tek o bilirmis acaba beb bu gun nrler dusunuyor neler hissediuirum o biliyor mu gozyaslarim dursun lutfen alahim cok aci çekiyorum

Herkesin anneler günü kutlu olsun. Insallah seneye hepiniz bu duyguyu tadarsiniz allahim herkese nasip etsin insallah kurban oldugum allahim kimsenin evini bebeksiz birakmasin insallah?

Lavincim allah sende razi olsun allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah hergün dualarimdasin. Tek gönüllü sen ciktin meryem süresi okumak icin allah senden razi olsun allahim sana kat kat geri döndürürsün o dualari. Kendine cok iyi bak canim

cuma günü benimde bir öğrencim anneler günü hediyesi getirdi bana 4. sınıf okutuyorum
sen benim annem gibisin deyip beni öptü
ben seviniyorum böyle durumlara üzülmüyorum
4 yıldır öğretmenleriyim çocuğum olmadığını biliyorlar bu öğrencim her anneler günümü kutlar

inşallah bir dahaki anneler gününde hepimiz anne oluruz

Kızlar bu gün anneler günü ve yine yalnız çocuk hasretiyle geçti ,biz ne zaman anne olacağız daha kaç mevsim kaç yıl geçecek ,geçen her gün bir yıla bedel zaten ,kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum bu arada annelerin ve olacakların anneler günü kutlu olsun hepimiz bir gün anne olma dileğiğle ...
inşlh kızlar hepimiz o güzel günleri göreceğiz allah kısmet ederse....:49::emir_bebek::16:

herkese yeni haftadan yağmurlu günlerin ardından güneşli bir istanbul sabahından günaydınnnnn
artık üzüntüyü bi yana bırakıp baharın ışığında güzel günler görmek ümidiyle ..
sıkıntılar bizi yenmesin biz onları yenelim kızlarrrrr
allah (c.c) bizi de bu sene sevindirenler den eylesin :16::16:

herkese yeni haftadan yağmurlu günlerin ardından güneşli bir istanbul sabahından günaydınnnnn
artık üzüntüyü bi yana bırakıp baharın ışığında güzel günler görmek ümidiyle ..
sıkıntılar bizi yenmesin biz onları yenelim kızlarrrrr
allah (c.c) bizi de bu sene sevindirenler den eylesin :16::16:

Aminnnnn inşallah :16::16: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnnn :16::16::16: Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16:
Güzel günler güzel haftalar olsun inşallahhhhh kızlar :16::34:

ALLH hepimizden razi olsun canım ben hergün okuyorum fakat nete girmedigim için yazamıyorum insAllh 12.oldu sanırım bittiğinde sana yazacağım dua ediyorsun benim için her şeye değer Allaha emanetsinn

Back
X