Merhaba canım , bızdede aynı sorun var. 3 ayrı testte sıfır . Onun dısında eşim işinden dolayı yıllardır ayakta ve yıllar once olusan varıkoselı var . Doktorumuz muayene ettı ultrasonda da gozuktu zaten. Amelıyatımız hazıranda ınsallh. Ama burdakı doktorum dırek tup bebege gıdın dedı ama acelenız yoksa da 6 ay bekleyın dedı bu sızın tercıhınz dedı. Varıkosel sıfırlatmaz sadece zayıflastırır dedı. Arkadasım bence amelıyat denılırse sızde yaptırın en azından cıkıs olmazsa bıle mıkroteseyle alınacak spermler saglıklı olur bnm fıkrım bu !
Aıle konusuna gelecek olursa canm bız subat ayından berı bılıyoruz kımseye solemedık ama amelıyat sozkonusu olunca annesıne kaynanama soledık mecbur kaldık onun dısında aılem bılmıyor. Sorunun bende oldugunu bılıyorlar. Hoş bndede sorun var zaten mıcreadenom var bnde 1 yıl tedavı surecım oldu tam iyleştırmeden bebek calısmasına baslayalım dedım ve eşimin azosperm oldugunu oğrendık..
Hersey kısmet canım kımseye anlatamamak insanı daha da mahfedıyor. Suan annemın en kucuk kızının bu yuregındekı acısını bılse dıyorum kahrolur

ama onada kıyamıyorum içime atıyorum ..
Arkadasım bnde burda eşime keçiboynuzu buldugum surece içirecem onun dısında gecen hafta kestane balı bulmuş hemen satın almış. Bır kavanozda cevız, fındık, corekotu ve tarcını karıstırıp hergun bır ıkı kasık yemesını saglayacam ınsllh faydasını goruruz..