• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba:) butun gun hastaneydim Onkolojide butun gun kosturdum sonuçlar temiz allahima binlerce şükür olsun :))) ama cok stresli bir süreçti rabbime şükürler olsun herkesin yüzü gulsun... Simdi sira esimin sperm testine haziranda onda da yuzumuz gulsun insallah.

azospermli birinin eşi hamile kalır mı??????????????????
:43::43::43::43::43::43::43:
olmaz mı cnm bu topikten kimler geldi geçti hamiş olup var....
Merhaba arkadaslar hepinizi cok cok ozledim takip edemiyorum dogru duzgun haftalardir dualari hep okuyorum son biriki kisi kaldi bidahaki dualarda olamiyacagim malesef giremiyorum fazla nete bazen sadece bi bakip cikabiliyorum takip edmem diye katilmiycam insallah ondan sonrakine katilabilirim

Insallah guzel gelismzleri olanlar olmustur
Lavinci hamilelign iyi geciyodur insallah
Bozim durumlar ayni ilaclara devam buayin sonunda hormon testleri yaptiracagiz vakalim insallah hayirlisi olur hakkimizda inanin hepinizi cok ozluyorum yazamadigim zamanlarda hep aklimdasiniz merak ediyorum hepinizi cok cok opuyorum allah hepimozin muradini versin insallah
cnmm özledim kız seni nerelerdeydin aa olsun ara sıra gir topiğe:34:
spermiyogram
Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve son testimizde 636.000 germ hücre 134.000 lökosit çıktı. germ hücrelerin % 68'i spermatid, %32'si spermatosid olarak yazılmış. Tecrübeli arkadaşlarım sizce bu sonuç nasıl tedaviye yeni başlıcaz bu oranlarla sperm çıkışı olabilirmi ve bu süreç ne kadar sürer acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbişe anlayamıyorum.Bizde Celalettin beyle başlıyoruz tedaviye. Allahım bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımın eşlerine acil şifalar nasip eder inşallah hem bize hem de eşlerimize bol sabır azim ve dayanma gücü nasip eylesin inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı ve salih bebekler nasip eylesin..
cnm bunlarla sperm çıkarmı çıkmaz mı demek yanlış olur neden çıkmasın ama tabiki yaradan nasip ettiyse olur inşlh spermatitleriniz sperm olur en kısa zamanda....
Kızlar merhaba:) butun gun hastaneydim Onkolojide butun gun kosturdum sonuçlar temiz allahima binlerce şükür olsun :))) ama cok stresli bir süreçti rabbime şükürler olsun herkesin yüzü gulsun... Simdi sira esimin sperm testine haziranda onda da yuzumuz gulsun insallah.
:46::46::46::46:maşalalh cnm benim gözünaydın inşlh eşinden de güzel haberler alır sevincin ikiye katlanır:52::52:

Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için ,ilgilenip cevapladığın için. Bizde Celalettin hocayla başlıyoruz bu hafta tedaviye.Eşime iki bitkisel karışım önermiş ilk 40 gün için. spermiyogramdan sonra duruma göre ilaçlara geçeriz demiş inşallah Rabbim hepimizin yanında olsun. Kaan Aydosun m.tese isteği üzerine seçimimizi böyle yapmış olduk hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Buarada inşallah sende hayırlısıyla evladına(evlatlarına:) ) kavuşursun arkadaşım en kısa zamanda Allah'ın izniyle. Samimiyetin ve yardımın için sağol.

Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için ,ilgilenip cevapladığın için. Bizde Celalettin hocayla başlıyoruz bu hafta tedaviye.Eşime iki bitkisel karışım önermiş ilk 40 gün için. spermiyogramdan sonra duruma göre ilaçlara geçeriz demiş inşallah Rabbim hepimizin yanında olsun. Kaan Aydosun m.tese isteği üzerine seçimimizi böyle yapmış olduk hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Buarada inşallah sende hayırlısıyla evladına(evlatlarına:) ) kavuşursun arkadaşım en kısa zamanda Allah'ın izniyle. Samimiyetin ve yardımın için sağol.
amin cnm cümlemiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım..
inşlh hepsi şifa olsun eşine cnm güzel günler gelsin bundan sonra hep sizin için:16::16:

dün ve bügün için okundu. tülaycım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın canım.bütün sonuçlarınız böyle güzel çıksın inşallah.eşindede milyonlarca sperm görürsünüz inşallah.yüzü gülenlerden olursunuz inşallah.

Allah razi olsun canim sağol rabbim butun hasta kullarinin yüzünü guldursun inşallah...Ama stresten oöyle fenayim ki sanki dayak yemişim.... Sizin tedavi de güzel ilerlesin hep mutlu ve güzel haberler vermek nasip etsin mevlam :)

Allah razi olsun canim sağol rabbim butun hasta kullarinin yüzünü guldursun inşallah...Ama stresten oöyle fenayim ki sanki dayak yemişim.... Sizin tedavi de güzel ilerlesin hep mutlu ve güzel haberler vermek nasip etsin mevlam :)

amin nerde hastane kapılarında şifa bekleyen kulu varsa şifa versin.kortuklarıyla sınamasın.bizde artık sperm görelim inşallah.microtede görmeye bile razıyım.milyonlarca değil hamile kalabilmem için az sayıyada rağzıyım.rabbil alemin çaresizliğimize çare olsun inşallah.

kızlar biz birde doktora danışmadık ama arı sütüde aldık kullanıyoruz eşli olarak.hap değil normal cam kavanozda.inşallah etki eder.etmezsede cildimize bağışıklığımıza fayda eder diye düşündük.o kadar mucizevi olarak okudumki dayanamayıp aldık .birde folik asiti sormuştum hocaya.zaten neofortilde yüksek dozda folik asit var ek almanıza gerk yok.dedi.folik asitin sperm oluşumu üzerinde etkisi yüksekmiş makalede okudum.şimdilik bunlardan medet umuyorum.bakalım hayal kırıklığı yaşamayız inşallah.bir araştırın bence folik asiti.
Cnm ari sütünü nereden aldiniz

1-flz01
2-hayalim
3-edebal
4-demet
5-tosbag
6-aslıhikmet
7-papatyayarim
8-haremsu
9-elifzeynep
10-tulay_20
11-doğadandeva
12-zumra11
13-ese44
14-elzem
15-ecrin23
16-ilkbahar_ilkbahar
17-hpk
18-derya06
19-eda09
20-çare
21-ucubırarada
22-zozoo

19 Mayıs Pazartesi yeni dualarımıza başlayacağız
Atladığım ya da unuttuğum arkadaşlar varsa bana söylesinler
Duamız başladıktan sonra giriş-çıkış olmayacak
Lütfen o yüzden doğru karar vererek katılım sağlayın
Devamlı okuyan ve nete giremeyen arkadaşlar oluyor ve
Sayıyı eşit olarak dağıttığım için sayılarda eksik veya fazla oynama oluyor
Onlara ulaşmam zor oluyo ve bu sefer karışıklık oluyor.
Yani tam sayı toparlanmış olmuyor.
İnşALLAH anlatabilmişimdir.
Anlayışınız için teşekkür ederim
canım ben missdedliy papatyayarim penbiş için okudum Allah niyetlerini kabul etsin bendeki listeye göre bitirdim çok şükür ,seninde emeklerine sağlık ,bu arada yeni dua listesinde beni sonlara yakın yazabilir misin yeni duayı tam yapabilir miyim bil miyorum ama okumaya çalışırım gittiği yere kadar ,hem uzun hem iş güç hem dua bitmeden memlekete gidebilirim o yüzden zorlanabilirim başkaların hakkını yemek istemem yedi kaçtı gibi olmasın beni sonlara yazarsan daha iyi olur canım ,okuya bildiğim yere kadarda okurum

Canim gamze ervae umudumuz47 kendim için ve ecrinbebek arkadaslarimizin dualarini okudum Allah kabul etsin Çifter cifter bebisler nasip etsin inşallah

Cnm ari sütünü nereden aldiniz

canım biz antepte aktarda aldık.sizde bulunduğunuz yerde güveneceğiniz aktar varsa sorun.arı işi yapanlar varsa onlarda satar.bu arı sütü soğuk zincir olması gerekiyor.yoksa etkisini yitirip zehirleyebiliyor.birde metal ile kullanmıyorsunuz bal gibi.arı sütündenmi neofortildenmi yoksa ovitrelledenmi eşim kendini iyi hissediyor.mesela bahar yorgunluğum yok diyor.birde sabahları saraçoğlunun maydanoz limon kürünü yapıyoruz.artık ne etkileyecek bilmiyorum.maydanoz limon sperm için değil damar açıcı olarak kilo almamak için yapıyoruz.birde neofortil içeriğinde çok yüksek folik asit yani b6 ve b12 l arginin,l karnitin,e ve c vitamini,çinko,koenzim,selenyum var.içeriği zengin.3 ay dolunca ne olacak göreceğiz.

canım sonuçların temiz çıkmış maşallah:nazar::nazar:
inşallah bundan sonra da hep böyle gider çok sevindim senin adına:16::16:
sırada sperm testi var demişsin o da iyi çıkarda çifte bayram edersin umarım:16:

penpis, egem, esnylmz için okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin

tülaycım emeğine sağlık bir duayı daha bitirmiş olduk inşallah yaptığımız bütün dualar kabul olur
Allah hepimizin evinde evlatlarımızın sesleriyle şenlenmeyi nasip eylesin:16::16:

Back
X