- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim bzim spermatitlerimiz var cok şükür ama henuz cikisimiz yok
Inşallah oda olur cnm . bizde bugunleri görürüz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bzim spermatitlerimiz var cok şükür ama henuz cikisimiz yok
cnm bu demek oluyor ki sizde üretim var o yüzden devamı da gelir inşlh bence bunun üstüne gidip dr.a danışın ne yazıyor sa deyin baaklım ne diyecek sizin spermler yakın o zaman çıkmaya..
eda cnm gözünaydınnnnn maşallh çıkış olmuş
devamı artarak gelsin ....çok çok çokkkk sevindim cnm ya uzun zamandır böyle haber yoktu topikte devamı da diğer arkadaşlardan gelsin
![]()
Gozunuz aydin olsun.rabbim en kisa surede evladininzi kucaginuza almayi nasip etsin.halay baslasin.![]()
Edacigim Gozun aydin canim ... Insallah hamilelik haberinide alir seviniriz canim
Gözün aydınnn canımm.. İnşallah hamileliğinide duyarızz buradann bir an önce.. Çok sevindimmm.. Rabbim yardımcınız olsunn![]()
canım cıkıs olmus nazlı spermler boy gostermıs cok sevindim darısı bizlere olsun![]()
canm isim olarak takip edemedim ben derman hangi güne denk geliyo bilmiyorum ama biraz eksiğim var tamalıycam inş kusura bakma canım hakkını helal et nolur
Selam Arkadaslar ben 6 ay önce sizin sayenizde kaynima Dr.Celalettin Peruyu tavsiye etmistim kaynim 6 aydir tedavide kendisi Azosperm,
dün Doktor Bey yine test yapmis kendisine sonuclarini buraya yaziyorum lütfen degerlerin nasil oldugunu aciklarsaniz sevinirim.
Bundan sonra sperm cikma sansi dahami yüksek gerci doktor bey cok iyi gidiyoruz,tedavi iyi sonuc veriyo demis.
1round cell sayimi 1200
lokosit sayimi 792
immatur germ hücre sayimi 409000
lokosit oran %66
immatur ger hücre orani %34
immatur germ hücreleri %100
spermatit kücük boyutlu %18
cevaplarsaniz sevinirim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
(Dün yazdim ama cevap yazan olmamis.Kizlar bu sonuclarin nasil oldugunu yazarsaniz sevinirim)
cnm gözünaydın maşalalh bi kızın bi oğlun he:13: yılların acısıına tamda ilaç merhem olacaklar inşlhöncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
sonucunuz güzel bizimde 29 çıkmıştı cnm yani sizin daha da güzel sonuç çıkmış en kısa sürede spermleride görürsünüz inşllhKızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil
evet cnm bizde ilk çıkan 6 taneydi sonra az az tane tane oldu ve bin taneyi gördük darısı size ve bütün arkadaşlarıma olsunsagol cemrecım ınsallah boyle devam eder sızınde once boyle az baslamıstı dımı sonra bınler oldu
cnm gözünaydın maşalalh bi kızın bi oğlun he:13: yılların acısıına tamda ilaç merhem olacaklar inşlh
sıkıntılarında e kısa zamanda geçer inşlhh
sonucunuz güzel bizimde 29 çıkmıştı cnm yani sizin daha da güzel sonuç çıkmış en kısa sürede spermleride görürsünüz inşllh
evet cnm bizde ilk çıkan 6 taneydi sonra az az tane tane oldu ve bin taneyi gördük darısı size ve bütün arkadaşlarıma olsun![]()
verdiği numara ersel beye aittirAminnn cnmm inşallah Allah razı olsun.cnm celalettin hoca bize bi no verdi lokmanmis ersel bey mi oluyo o eşim Sormamis. Bi ilaç yolluyck
verdiği numara ersel beye aittir
hani herkese ilaç yapan bey inşlh sizede şifa olur ilaçları![]()
verdiği numara ersel beye aittir
hani herkese ilaç yapan bey inşlh sizede şifa olur ilaçları![]()
arayın öğrenin cnm bi bilgim yok ersel beyin nosu eşimde var ben bilmiyorumCelalettin hocanin verdigi kağıtta hem ersel bey hemde ermis aktar nosu vardı. Bugün verdi gi no ile karsilastrdik hiç biri değil nosu mu değişmiş![]()
arayın öğrenin cnm bi bilgim yok ersel beyin nosu eşimde var ben bilmiyorum
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
Ne güzel hamile arkadaslarr umut oluyonuz bize yazın boyle arada. Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar eylesin inşallah. Bişey takıldı kafama bi sitede pregnyl ve menogon kullananların bebek cinsiyetı % 99 erkek olurmuş birinin kızı olmuş %1 i basardım flan yazmıştı onu okuyunca hayallerimizdeli bebek erkek oldu harbi öylemiki varmı bilgisi olan.