• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bunu bende duymuştum ilk gerçekleştirilen ist. buluşmasında ersel beyde demişti sanırım. ilk evreden destekleğe destekleğe sperme dönüştükleri için erkek olması yüksek bir oranmış. tabi Allah ne dilerse o olur. :)
kızlar eşim bi sendir pregly kullanıyor
anlıcanız benim bütün bebekelrim erkek mi:9::9::9::9::9:
yaa arada bıraksın baride iğneyi arada derede kızım da olsun dimi:52::52:
sağlıkla gelsinlerde hepimizin bebekleri:16:

öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum

ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah

canım.haberine çok sevindim.sağlıkla kucağına alda kız erkek farketmez.tabi hem kız hem erkek olursa tadına doyum olmaz.
sana eşimle hep duacıyız inan.sayende selahattin hocayı tanıma fırsatı yakaladık.rabbim razı olsun senden,yardımcınız olsun inşallah.
yesinler onun pozunu.hele doğsunda daha ne pozlar verir sana.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah ultrasonda bebeklerimizi görmeyi canım.duacınım.

Arkadaşlar inhibin b testi hakkında bi arkadaş değerler yazmistir su kadar olurda iyi kotu diye o sayfayi bulamadim tekrar yazabilir misiniz bilen varsa yada yorumu varsa söyleyebilirmi 13 cikti bizim sonuç

canım.inhibin testini kesin sonuç vermediği için artık doktorlar bunu yaptırmıyor.asla kafanı inhibine yorma canım.bak sana şöyle söyleyeyim.biz evvel sene önce bunu yaptırdık ve sonucumuz mükemmeldi.yaptırdığımız labaratuarın yüksek değerlerindeydi.bırak normal çıkışı bizde microtesede bile sperm çıkmadı.ama nurusimalarda 2 ile sperm çıktı ve bir kaç tüp donduruldu diye biliyorum.yani bu iş keşke öyle inhibinle anlaşılsaydı.hem çok merak ediyorum bunun kesinliği olmadığı anlaşıldığı halde halen neden inhibin testi yaptırılıyor.çünkü çıkış olanlardan sonra inhibine bakalım diye istenmiyor.önerim inhibini yaptırmayın bile.yazık o kadar paranın o teste verilmesine acıyorum.zamanla ne demek istediğimi anlarsınız inan.mesela sizde 13 çıktı hücre var ama feraheymenlerin 63 çıkmış ama hücre yok.bir testle nasıl 3 ay sonra sperm çıkacağı biliniyor.bizde microteseden sonra inhibin 5 çıktı ama hücremiz 1.550.000 di.ama biz 11 ay boyunca sperm göremedik

Son düzenleme:
kızlar eşim bi sendir pregly kullanıyor
anlıcanız benim bütün bebekelrim erkek mi:9::9::9::9::9:
yaa arada bıraksın baride iğneyi arada derede kızım da olsun dimi:52::52:
sağlıkla gelsinlerde hepimizin bebekleri:16:

akşam akşam güldürdün beni yaa.:1::1:. inş sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil
Canim pitirciktan güzel haberler varmi
Tedavileri nasil gidiyor.kocaman selamlarr
ayy canım unuttum geçen slm vardı herkese iyimiş yoğunmuş.. tedavileri iyiymiş. bana yazacak tabloya eklemem için sizlede paylaşırım inşallah..:16:

Merak ettim bu Dru aslında. Biz celalettin hocaya gittik .. branşı nedir kızlar.saganagin eşinde ki sorun neydi

canım hoca androloji derneği başkanı.mersin üniversitesinde prof.aslında bilinen bir doktor ama biz geç duyduk.hatta bir kanalda bilgi verirken denk gelmişti.

canım.inhibin testini kesin sonuç vermediği için artık doktorlar bunu yaptırmıyor.asla kafanı inhibine yorma canım.bak sana şöyle söyleyeyim.biz evvel sene önce bunu yaptırdık ve sonucumuz mükemmeldi.yaptırdığımız labaratuarın yüksek değerlerindeydi.bırak normal çıkışı bizde microtesede bile sperm çıkmadı.ama nurusimalarda 2 ile sperm çıktı ve bir kaç tüp donduruldu diye biliyorum.yani bu iş keşke öyle inhibinle anlaşılsaydı.hem çok merak ediyorum bunun kesinliği olmadığı anlaşıldığı halde halen neden inhibin testi yaptırılıyor.çünkü çıkış olanlardan sonra inhibine bakalım diye istenmiyor.önerim inhibini yaptırmayın bile.yazık o kadar paranın o teste verilmesine acıyorum.zamanla ne demek istediğimi anlarsınız inan.mesela sizde 13 çıktı hücre var ama feraheymenlerin 63 çıkmış ama hücre yok.bir testle nasıl 3 ay sonra sperm çıkacağı biliniyor.bizde microteseden sonra inhibin 5 çıktı ama hücremiz 1.550.000 di.ama biz 11 ay boyunca sperm göremedik
Cnm tosbagg arkadaşımızın eşi 8 aydır ilaç kullanıyor. Biz hiç ilaç kullanmadık ilk testimizdi ilk kez gittik. Bnde 3 ay da çıkış olur diye kendimi çok kaptirmiyorum Allaha sigindim. Ve dualarımdan biri de şifa si nerdeyse oraya yonlendirsin. Şifa nin nereden geleceği bilinmez. Allahim yardımcımız olsun

canım hoca androloji derneği başkanı.mersin üniversitesinde prof.aslında bilinen bir doktor ama biz geç duyduk.hatta bir kanalda bilgi verirken denk gelmişti.

Günümüz aydın olsun inşallah kızlar.. Hala bekliyorum o madencilerin çıkmasını hala dua ediyorum Rabbim yardımcıları olsunn.. Rabbim o ölüm madeninde onları korusun sakınsın inşallahhhhhhh :14:

Selahattin hocaya bende gideceğim öyle merak ediyorum ki.. Evet bir kaç yerde röportajını gördüm bende.. Güven veriyor insana.. Artık öyle güven verebilen dr çok az kızlar.. Ama feraheymeninde dediği gibi Rabbim doğru olanı yaptırsın bizlere inşallah.. Vekil ol Ya Rabbim..

günümüz aydın olsun inşallah kızlar.. Hala bekliyorum o madencilerin çıkmasını hala dua ediyorum rabbim yardımcıları olsunn.. Rabbim o ölüm madeninde onları korusun sakınsın inşallahhhhhhh :14:

Selahattin hocaya bende gideceğim öyle merak ediyorum ki.. Evet bir kaç yerde röportajını gördüm bende.. Güven veriyor insana.. Artık öyle güven verebilen dr çok az kızlar.. Ama feraheymeninde dediği gibi rabbim doğru olanı yaptırsın bizlere inşallah.. Vekil ol ya rabbim..
amınnnn canım mm :16:

Celalettin hoca bize dün bi numara verdi no ne ermis aktara nede ersel beye ait değil eşim aradı adı lokmanmis.. Siz hiç duydunuzmu. Herkes ersel beyle gorusurken bizi neden başka bi yere yönlendirdi anlamadım :((((

YA RABBİ YÜREĞİ YANMIŞ GÖZYAŞLARI İÇİNE AKMIŞ ÜMİTLERİ ZORDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE ÜMİT SABIR VE FERAHLIK VER hayırlı cumalar

Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...

Çok şükür cnmm iyiym sen nasılsın:16: biraz moralim bozuldu

Bende iyiyimm canım benimmm.. Bir yanlışlık yapılmış olabilir mi tatlım?? Hemen moralini bozma hemencik üzülüyorsun amaa :26: Bence biraz serin kanlı davrann.. Rabbimden hayırlısını istemedin mi sen.. Belki yönlendirdikleri kişi daha hayırlıdır eğer gerçekten yapılmış bir yanlışlık yoksa??

Bende iyiyimm canım benimmm.. Bir yanlışlık yapılmış olabilir mi tatlım?? Hemen moralini bozma hemencik üzülüyorsun amaa :26: Bence biraz serin kanlı davrann.. Rabbimden hayırlısını istemedin mi sen.. Belki yönlendirdikleri kişi daha hayırlıdır eğer gerçekten yapılmış bir yanlışlık yoksa??
Canım ilk gittigimizde sadece iki no verdi bize hoca. Hiç burdada duymadım adını. Sorayım dedim burdaki arkadaşlar a yani sonuçta o kadar yol teptik gittik istanbula inşallah dediğin gibidir cnm

Canım ilk gittigimizde sadece iki no verdi bize hoca. Hiç burdada duymadım adını. Sorayım dedim burdaki arkadaşlar a yani sonuçta o kadar yol teptik gittik istanbula inşallah dediğin gibidir cnm

Canımm benim dur bakalım arkadaşlar yazacaklar mı birşeyler bununla ilgili.. Bende topikte hiç denk gelmedim öyle bir isme ama gözden kaçmış olabilir.

Back
X