• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım.Kullandığınız ilaç Tetradox dimi,korkmayın Tetradoxsun böyle bir yan etkisi var banada eşimede yaptı mide bulantısi ve kusma,tetradoksu içerken tok olunmalı,mide tıka basa dolu olmalı, bol su ile içilmeli ve içtikten sonra hemen yatılmamalı
evet cnm tetradoks. bizde yrn birde öyle deneyelim dedik. arkadaslarda yazmış mide dolu olmalı diye . yrn tekrardan kullancak eşim. inşallah bu sefer dayanabilir:18:

maşallah cnm tuğranı kucağına almışsın:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
sağlıklı ömrü olsun darısı bizlere en kısa zamanda inşlhh dualarında bizi de kattığğın için çok sağol a.e.o

sabır dilerim sana yalandan sevinmiş rolü yapmak zordur
inşlh sende bu güzel günleri görürsün

Canım inşallah diyelim. Çok zor oldu dün akşam zaten oraya ulaşmak için bir saat yol gittim eşimle orda bulustuk çiçek yaptırdık hastaneye gittik heryeri suslemisler minik kız çok tatlı ve çok küçük annesinin yaninda yatiyordu. Annesi çok telaşlı tabi bişey olmasın deyip duruyor emzirmeye bile korkuyor biz de eşimle yarım saat durduk çıktık ama çok özendirici bir goruntuydu.Allahim bize de yaşatsın

Canım üst üste misafirlerim geldi bir de okulun yıl sonu işleri olunca dualarda geride kaldım ama pazar günkü arkadaş dahil okudum dört günlük eksigim var en kısa zamanda tamamlamaya çalışırım hakkınızı helal edin. ..

canim ben listeyi bitirdim bütün arkadaslara rabbim tez zamanda cifter cifter hayirli evlatlar nasip etsin ayrica benim duamda bitmiş okuyan herkesten allah razı olsun.yeni dua listesine benide eklersen sevinirim

Canlarım face grubunda güzel bir haber var.Ve sizlerle paylaşmak istedim.
Anka D-f den Alıntıdır.
"DÜNYA GENELİNDEKİ TÜM TESE'cilere MEYDAN OKUYORUM!
Arkadaşlar 7 yıllık mücadele sonunda son 9 ay Celalettin Peru hoca ve Ersel Meti Hoca ile girdiğim tedavide ilk kez SPERM hücresi görüldü bugün. Arif abi mikroskopta gösterdi, kuyruğunu sallayan bir sperm gördüm, morfoloji bozuk ve çoğu ölü olmasına rağmen yerinde hareketli diyebileceğimiz spermi kendi gözlerimle gördüm.
RABBİM HEPİNİZE NASİP EDECEK İNŞALLAH. Arif abi ile bakıyorduk teste, o kuyruğunu hareket ettiren tek hücreyi görünce gözlerim doldu.
Çünkü çok mücadele etmiştim, hemen gidip tatlı-kola aldım orada Arif abi ile kutladık.
Aşama aşama devam eden tedavide şuan için ölü ve yerinde hareketli de olsa üç beş sperm hücresi görüldü. Bu kendi gözlerimle gördüğüm bir durum olduğundan, artık TESE meraklılarına karşı da kanıtım olduğundan onlara rahatça meydan okuyabilirim. Son çare ve son teknoloji TESE deyip bizi kesip biçenlere duyrulur enselerindeyim!
Şuan çıkan hücreler tüp bebekte kullanılamaz ama Allah'tan dileğimiz bunların morfolojilerinin düzelmesi ve HEPİNİZİN de aynı şekilde başarıya ulaşması.
Allah'a sonsuz şükürler olsun. Allah (c.c) Celalettin Peru hocamızdan ve Ersel Meti abimizden razı olsun. Alemlerin efendisi Muhammmed Mustafa (s.a.v) onların ve hepimizin şefaatçisi olsun.
Dua edin ve mücadelenizde pes etmeyin hepinizin gelişmelerini yakında göreceğiz. Ağustos ay'ı organizasyonumuzda bol bol müjdeli haberler de alacağımıza inanıyorum inşallah diyorum."

Zetene merhaba ameliyat oldunuzmu?hangi doktorda tedaviye başladınız.

inmemiş testis ameliyatı oldu eşim tese değil celalettin hoca ile başladık hiç sperm yok hücremizde yok haftada 3 gün iğne vurduruyoruz ama bulamıyoruz eş değeri var birde ersel meti bitkiseller gönderdi onu kullanıyor eşim birde mehmet ermiş ilaç gönderdi onuda kullanıyor

inmemiş testis ameliyatı oldu eşim tese değil celalettin hoca ile başladık hiç sperm yok hücremizde yok haftada 3 gün iğne vurduruyoruz ama bulamıyoruz eş değeri var birde ersel meti bitkiseller gönderdi onu kullanıyor eşim birde mehmet ermiş ilaç gönderdi onuda kullanıyor

testisler yerine indimi?eğer indiyse gerçekten şanslısınız,öncelikle gözünüzaydın.Özelden bizlerin sürekli temin ettiği eczanenın numarasını yolluyorum,arayın reçete numarasını söyleyin,onlar gönderirler,eğer bulamazsanız tekrar konuşalım olurmu canım.

iyi akşamlar arkadaşlar celalettin hocayla bir aydır tedavideyiz dün hormon tahlili yaptırdım tedaviye başlamadan önce hormonlarım normaldi fakat şımdı degerlerim
FSH 0.63
ESTRADİOL 128.74
TOTAL TESTESTERON 1332.87
(LH) 0.48
bu şekilde hoca durum iyi dedi menapor a başlayacam şımdide açaba menapor kullanınca hormonlar normale dönecek mi arkadaşlar bilginiz varmı

Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...

Canım tebrikler.iyi günlerde büyütün minik tuğrayı.rabbim bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah.tekrar gözünüzaydın olsun.
Duaların içinde allah razı olsun.inşallah bizlerde yavrumuzu kucağımıza aldığımız günleri görürüz biran önce canım.
Öpüyorum seni ve minik yavrucuğunu...

Canım tebrikler.iyi günlerde büyütün minik tuğrayı.rabbim bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah.tekrar gözünüzaydın olsun.
Duaların içinde allah razı olsun.inşallah bizlerde yavrumuzu kucağımıza aldığımız günleri görürüz biran önce canım.
Öpüyorum seni ve minik yavrucuğunu...

canım nasılsın?sperm testi yaptıracaktınız bugün, merak ettim yazmamışsın.İnşallah güzel haberler almışsınızdır

inmemiş testis ameliyatını eşin yeni mi oldu?
yeni olduysa ameliyatını hangi doktor yaptı yazarsan sevinirim

Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...

hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
duaların için sağol
Rabbim hepimize senin gibi anne olmayı nasip eder inşallah

Canlar eşim 2.kez hormon testi yaptrdi testesteron 3.95 çıktı ilkine göre düşmüş kaç olması gerekiyo. Bazı arkadaşların değerleri 100 un üstünde bizim çokmu düşük anlamadim

celalettin peruya giden arkadaşlar biryerden duydumda sizde her ay vakıfa bağış yapıyormusunuz?

Bizde gitmeyi düşünüyoruz ama her ay bağış mı yapmak gerekiyor ?????? Giden arkadaşlar bilgi verebilir mi? Eğer böyle bir zorunluluk var ise para verip bağış yapmak için olmasada, bir kez daha düşünmek lazım.

Bizde gitmeyi düşünüyoruz ama her ay bağış mı yapmak gerekiyor ?????? Giden arkadaşlar bilgi verebilir mi? Eğer böyle bir zorunluluk var ise para verip bağış yapmak için olmasada, bir kez daha düşünmek lazım.
Cnm biz nisanda gittik bağış falan yapmadık

canım nasılsın?sperm testi yaptıracaktınız bugün, merak ettim yazmamışsın.İnşallah güzel haberler almışsınızdır
Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.
eşim sabahtan verdi testi.şubat ayınsa sayımız 100 bindi.sayımız artmış sükür.300 bin çıktı bu kez.
ve ileri hareketli yüzdesi artmış.spermler şuan şubatta tüp bebek tedavisine başlarkenki halinden daha kaliteymiş.ilaç işe yaradı.bi ilaç daha verdi müfit hoca.salı günü o ilacı da alcaz. Canım darısı sana ameliyattan sonra.ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun.

Son düzenleme:
Back
X