• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende çok araştırmıştım ve emre beyde karar kılmıştık yaklaşık 2.5 sene önce micro tese olmuştu o zaman 2100 dü bu 4950de şu sekilde yanlış hatırlamıyorsam bunun 2600 ü yumurta toplama işlemi için geri kalanıda transfer işlemi için ödeniyor ilaçda bunlara dahil değil ne yazıkki yaklaşık 600de ilaçlara gidiyor canım bizde iki kez denedik gerçekten maddi olarak insanı zorluyor inşallah microteseye gerek kalmaz ve ilk denemenizde bebeğini kucağına alırsın

sağol canım bilgin için.ben microtesede emre hoca olsun diyorum ama çok masraflı olur diye korkuyorum.çünkü biz antepetyiz artı bizde konaklamada olcak.bakalım rabbim bir yol açar inşallah.

saolasın canım şükürler olsun bu günleri görebildik.rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin canım.
valla canım bebeğimi kaybetmek yıkıcı oldu benim için.sağlıklı olsun bu kez kucağıma gelsinde yavrum tüp bebek olsun varsın.ama doğal yoldan gelirsede mucize olur tabi.buyursun gelsin kuzum tüm kalbimizle onu bekliyoruz tabi.:10::10:
2.tedavi çok heyecanlandırıyor korkutuyor beni.ama yapcak bişey yok.kendimi hazırlamaya çalışıyorum.:26::26::26:
doktorumla program yaptık.
bi aksilik çıkmazsa ağustosta 2.tedaviye başlıcaz inşallah.
hadi bu yaz bize uğur getirsin bu topikte herkeslere nasip olsun tedaviye başlamak.:52::52:

canım arkadaşım her şerde muhakkak ki hayır vardır.üzülme ilaçı bulamıyorsan mutlak bir hayır vardır.mesela biz yıllarca pregnly bulamıyorduk.sonra raporla aldık.balki bulmasaydık bizim işn daha hayırlı olacaktı.çünkü pregnly eşime etki etmiyordu.yıllarca boşuna hormon aldı.bazen biz ademoğlu herşey dilediğimiz gibi olsun istiyoruz ama şerde bir hayır olduğunu unutuyoruz.maşallah.proxedle bile sayı hızla yükselmiş.muhtemelen kalitede morfolojide düzelmiştir.bu tedavin çok güzel geçsin.ikizlerin olsun inşallah.

sağol canım bilgin için.ben microtesede emre hoca olsun diyorum ama çok masraflı olur diye korkuyorum.çünkü biz antepetyiz artı bizde konaklamada olcak.bakalım rabbim bir yol açar inşallah.

Canımmmm günaydınnn.. Görüşmeyeli nasılsınnnn :9::9::9:

Umut tüp bebeklte microtese ve deneme ilaçlarla birlikte 10.000 i buluyor diye biliyorum canım bende. Yani hazırlıklı olmak gerek herşeye..

canım inşallah bu sefer güzel olur. Bu pıhtılaşma testı her devlette oluyor mu acaba özelde fiyatları nekadar bilgin var mı ?
inşallah canım.rabbim yeniden hamile kalabilmeyi ve bu kez kucağıma almayı nasip eder.
kürtajı yapan doktorum maliyetli testler istersen devlette yaptır dedi.
eğitim araştırma hastanesine gittim ben.orda yapıyorlar.tromboli testleri adı altında 5 tane test bunlar.ve genetik laboratuvarında yapılıyor.
yani gittiğin devlet hastanesinin genetik lab.olmalı.
evet biraz pahalı.hastanede bana yazmak istemedi doktor.3.kayıplarda bakıyoruz biz dedi birde.zor ikna ettim.sistemde 587 tl olarak gözüküyor dedi.
özel labaratuvarlarda daha pahalıdır sanırım.600-700 tl yi bulur herhalde.belki daha fazla.

Arkadaşlar Proxeed plus kullanan oldumu hiç ben nette araştırırken gördüm azospermde işe yarıyormu bu ilaç.doktorumuza sordum kullanabilirsiniz ek olarak dedi.Eşim aynı zamanda haftada iki yarım ovitrella yapıyor.

canım biz 1 ay önce kullanmaya başladık.bizde ocak ayında çıkış başladı.şubat ayında sayımız 100 bindi.nisanda başladık ilaca geçen hafta testte sayı 300 bin çıktı.ileri hareketli yüzdesi artmış.ve şubata göre daha kaliteliler.doktorum eşiniz kendini aştı dedi resmen.biz faydasını gördük canım.
ama azospermde da aynı başarıyı gösterirmi iaç bilmiyorum.
yeşil34 arkaşadaşımızın eşide kullandı teseden önce.bide ona sor istersen.bende onunla görüşmüştüm kullanmaya başlamadan önce.daha iyi yardımcı olur belki.

Canım 2.tedavin için heyacan olması normal ama korkma korktukça insanın başına kötü şeyler geliyor.
İyi düşün iyi olsun dua ve sabırla bence sen bebeğini kucağına alacaksın bu sefer.Allah bebek acısını bir daha göstermesin ve
öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.

ayyy canım yaaa...içimde yaşadıklarımı bir bilsen.korkuyorum heyecanlanıyorum.
çok umutluyum aslında ilki tuttu buda olur inşalah diyorum.ama bebeğimin hala benimle olmadığı aklıma gelince endişeler başlıyor.
şu kromozon analizimin sonucuda bi çıksaydı.genetik sorunlar çıkacak diye ödüm kopuyor.
gerçi ne olursa olsun embriyolara pgt yapılacak bu kez.
şükürler olsun rabbime sperm çıkımız var.dondurulmuş 3 tüp spermimiz var.bende bi sorun yok.şavaşa devam canım.
sabırlı ve güçlü olmak zorundayız yapacak bişey yok.
herşeyin hayırlısı tabi.rabbim ne zaman neyi uygun görürse onu yaşıcaz elbet.
öpüyorum canım.

Cnm ne desem bilemedim inslh bundan sonra ki yolunuz acik olur hakkiniza hayirlisi olsun.

Cnm sperm cikmamis amaaz kalms bundan sonrasi cabucak gecsin spermler gelsnn

Cnm gecmis olsun nedenini bilmiyorum ama umarim zor bi sursc degildir kullanacagin ilaclar sifa olur sana..

Cnm rapor gecerli umut tup bebekte ...

Hosgeldinn guzel haberlerle gelirsin gene inslhh:52:

cemrem sağol canım duyarlılığın için.peki raporlu ve teseyle ne kadar tutuyor bilgin varmı canım.yani ilaç herşey dahil ne kadar tutar.

rabbim yardım etsin inşallah canım.gerçekten maddi menevi zor.çok iyi anlıyorum seni.
inşallah maddiyatı halleder spermlere hemen kavuşursunuz.
Allahtan biz ankaradayız.büyük şehir.eden çıkıyorum 15 dk ya merkezde oluyorum ben.başka şehirlerde olanlara yardım etsin güzel allahım.

canım arkadaşım her şerde muhakkak ki hayır vardır.üzülme ilaçı bulamıyorsan mutlak bir hayır vardır.mesela biz yıllarca pregnly bulamıyorduk.sonra raporla aldık.balki bulmasaydık bizim işn daha hayırlı olacaktı.çünkü pregnly eşime etki etmiyordu.yıllarca boşuna hormon aldı.bazen biz ademoğlu herşey dilediğimiz gibi olsun istiyoruz ama şerde bir hayır olduğunu unutuyoruz.maşallah.proxedle bile sayı hızla yükselmiş.muhtemelen kalitede morfolojide düzelmiştir.bu tedavin çok güzel geçsin.ikizlerin olsun inşallah.
evet canım hayırlısı olsun.
proxeedle sayı arttı.kalite daha iyi.şükürler olsun.
valla bizde hem psikolojik hazırlıyoruz kendimizi maddi.varikosel ameliyatı,1.deneme derken bizede maliyetli oldu.
ağustosta 2.deneme için para biriktiriyoruz şuan.
inşallah sağlıklı olsun ikiz olsun.ooohhh değme keyfime:21::21::21:

Bizde %68 spermatit, %32 spermatosid çıktı testte. Hoca bitkiselle başlayalım demiş 1 ay kullancak eşim sonra tekrar spermiogram bunun sonucuna göre yol izlicez. Sizde nasıldı sonuçlar canım
Sizin ilk testte mi böyle çıktı cnm. Bizim ilk testte hücre çıkmadı yani ilaç tedavisine ilk b kez başlıyoruz cnm. Bizede 3 ay kullanın dedi. Ilaclari gonderen bey 1 ay sonra test yaptrsn dedi. Siz kimden aldnz ilaclari

Canlarım bu ilaçlar yeni herhalde hiç duymadım.Bizlerin kullandığı toz ve sıvı kürlerin içeriğinde ne var yazmıyor.
Tüm kullanılan ilaçlar eşlerimize şifa olsun.Milyonlarca sperm görmek nasip olsun. Allah yüzümüze gülsün hayırlısıyla.
Aminnnnn canım bnm Sağol inşallah Rabbim hepimize Çifter Çifter evlatlar versin

[SUB][/SUB]
görüşmeyeli iyiyim canım.:9:sen nasılsın.10.000 raporlumu.

Bende iyiyim canım teşekkür ederimm.. Raporlu değil canım özel.. Rapor nasıl alınıyor ne yapılması gerek hiç bir fikrim yok benim bu konuda.. Hiç araştırmadım da.. Uğraşmak istemedim sanırım.. Çok faydası varsa maddi olarak bende denerimm almayı..

rabbim yardım etsin inşallah canım.gerçekten maddi menevi zor.çok iyi anlıyorum seni.
Allahtan biz ankaradayız.büyük şehir.eden çıkıyorum 15 dk ya merkezde oluyorum ben.başka şehirlerde olanlara yardım etsin güzel allahım.

valla bizde hem psikolojik hazırlıyoruz kendimizi maddi.varikosel ameliyatı,1.deneme derken bizede maliyetli oldu.

doğru söylüyosun canım.evlendim evleneli ankara adana antep İstanbul derken çok yoruldum.maddi ve manevi zorlandık.kız ne güzel nimet 15 dk.merkezde olmak.nerdee biz en kısa yolumuz 4-5 saat sürdü.oda mersin ve adana olursa.yoksa hep yolları teptikte gittik.
inşallah bir kız bir oğlan olsunda artık doktor kapılarında yorulma.

Ne güzel ya maaşallahh.. Rabbim en kısa zamanda versin bebeğini kucağına inşallah. Nerede tedavi oluyorsunuz siz canım?

[SUB][/SUB]

Bende iyiyim canım teşekkür ederimm.. Raporlu değil canım özel.. Rapor nasıl alınıyor ne yapılması gerek hiç bir fikrim yok benim bu konuda.. Hiç araştırmadım da.. Uğraşmak istemedim sanırım.. Çok faydası varsa maddi olarak bende denerimm almayı..

benim bildiğim raporla bayağı düşer fiyat.öyle olmazsa bu kadar insan uğraşmaz ki raporla.ben bir kere aldım rapor ama yaptıramadan yandı hakkım.uğraşmıyorsunki canım.üninersite hastanesinde aldık biz.azosperm olunca zaten uğraştırmıyorlar.bizim öyle olmuştu.ama biraz git gel oluyor.

Arkadaslar Biz yarin yolla cikiyoruz bizi uzun bir yollculuk bekliyor esim tese olucak bende hazirlanicam hayirlisi olsun sizden tek istegim duanizi eksik etmeyin. Kurban oldugum allahim hepinize nasip etsin hayirlisi kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim Allaha emanet olun sizleri cok seviyorum takip edemesemde hep aklimdasiniz. Aramiza Yeni Arkadaslar katildi tanisma firsatim olmadi ne yazikki umarim dualarinizi eksik etmezsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yolculuğun güzel geçer inşallah.tedavin su gibi geçsin inşallah.nerde tese olacaksınız canım.daha önceden dondurulmuşlarınız varmıydı.rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.senin için dua ederim inşallah.

benim bildiğim raporla bayağı düşer fiyat.öyle olmazsa bu kadar insan uğraşmaz ki raporla.ben bir kere aldım rapor ama yaptıramadan yandı hakkım.uğraşmıyorsunki canım.üninersite hastanesinde aldık biz.azosperm olunca zaten uğraştırmıyorlar.bizim öyle olmuştu.ama biraz git gel oluyor.

Çok farkediyorsa bende alırım canım.. Alırım en azından maddi anlamda rahatlatır bizi madem öyle.. Nasıl yapılıyor pekii hiç bilmiyorum ben. :26:

Arkadaslar Biz yarin yolla cikiyoruz bizi uzun bir yollculuk bekliyor esim tese olucak bende hazirlanicam hayirlisi olsun sizden tek istegim duanizi eksik etmeyin. Kurban oldugum allahim hepinize nasip etsin hayirlisi kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim Allaha emanet olun sizleri cok seviyorum takip edemesemde hep aklimdasiniz. Aramiza Yeni Arkadaslar katildi tanisma firsatim olmadi ne yazikki umarim dualarinizi eksik etmezsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah canım.. Dualarımız sizinle.. Allah yardımcınız olsun yolunuzu açsın, dr.nuz vesile olsun yavrunuza inşallah.. Rabbim vekil olsun evladınızı kazanma yolunda size.. :16:

Çok farkediyorsa bende alırım canım.. Alırım en azından maddi anlamda rahatlatır bizi madem öyle.. Nasıl yapılıyor pekii hiç bilmiyorum ben. :26:

çok zor değil canım.üni.hastanesinden randevu alıyorsun.kadın doğuma gidiyorsun.adetin 3.günü hormon yapılıyor.rahim filmi isteniyor.eşinde ürologda randevu alıp spermiyogram veriyor.kromozom için kan veriyor.40 günde çıkmıştı bizde.sonra sonuçları heyet onaylıyor raporu veriyorlar.biz böyle almıştık.

çok zor değil canım.üni.hastanesinden randevu alıyorsun.kadın doğuma gidiyorsun.adetin 3.günü hormon yapılıyor.rahim filmi isteniyor.eşinde ürologda randevu alıp spermiyogram veriyor.kromozom için kan veriyor.40 günde çıkmıştı bizde.sonra sonuçları heyet onaylıyor raporu veriyorlar.biz böyle almıştık.

Anladım canımm.. Kromozom sonuçları bekleniyordur muhtemelen 40 gün.. Alırız o zaman. Çünkü çok farkediyorsa 1 yerine 2 deneme gibi oluyor bu açıdan düşününcede almak gerek tabi.. Heyecanlandım bak şimdi.. Biliyordum rapor işini ama çok farkedeceğini düşünmüyordummmm :16:

Anladım canımm.. Kromozom sonuçları bekleniyordur muhtemelen 40 gün.. Alırız o zaman. Çünkü çok farkediyorsa 1 yerine 2 deneme gibi oluyor bu açıdan düşününcede almak gerek tabi.. Heyecanlandım bak şimdi.. Biliyordum rapor işini ama çok farkedeceğini düşünmüyordummmm :16:

tabi bekliyorsun tatlım.bütün sonuçlardan sonra heyet veriyor.rapor her anlamda rahatlık canım.ilaçlarda bayağı far ediyor diye biliyorum.raporlu yaptıranlar net bilgi verirler.

Back
X