• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm inşlh boş boş kaliteli spermler bulunur bebeğine kardeş gelir en kısa zmanada:52::52::52:

cnm raporlu ne kadar bilmiyorum ben orda yapacaktım tüp bebeği ama dr.um ordan ayrılınca bende gitmedim ama arayıp ayrıntılı bilgi alabilrisin:34:

cnm inşlh bunu deneyeceğim ...:16:

şifa olsun inşlh olumlu yönde ilerler tedAVİNİZ:34::34:

Amin canim insallah Allah tez zamanda hayirlisiyla sanada Tüm arkadaslar da nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizden mersinden olunca mandalina ve turunç yeşili istedi verdik çok zor bulduk çünkü mevsimi değildi ilaç yapacam dedi gitti eşim yanına ilacın ı sını ağzına almamış ben ondan çok umutluydum ama boşa çıktı celalettin hocadan umudumu kestiğim gibi yolumuda ayırdım....eşimde fatih ünv ye gitti çünkü bir çıkış aradık...celalettin beyin dediğine göre bizim hiç çocuk sahip olma imkanımız yokmuş 3 sene ilaç tedavisi ve sonra bakacaz demiş doğuştan sizinki demiş...anne karnındayken 8. ayda oluşuyor eşimde sende bu oluşmamış demiş 3 yılın sonunda da ne olur bilinmez demiş....vakfa her geldiğinde 300 tl yatıracaksın demiş bağış olarak biz ne zorluklarla geldik oraya durumumuz o kadar iyi değil bağış yap diyo bize

Cnm allah yardimciniz olsun inşallah size hayirli bir kapi acar allahtan ümidinizi kesmeyin herseyde bir hayir var allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize dogustan derken sizin azo sepebiniz klinefertermi bizimkide dogustan klineferterde cvp verirseniz sevinirim

HAYALİM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16::16::16:

Çok şükür arkadaşlar.. Okuyan herkesten Allahn razı olsunn.. Rabbim kat be kat size çevirsin dualarınızı inşallah.. Şifalar versin Rabbim..:16::16::16::16::16:

arkadaşım o yer nerede tam olarak nerde hngi hastahanede hemen gidelim biz

Canım sizde mi başlayacaksınız Selahattin hoca.ya.. Bizde ona gideceğiz.. Ben araştırdım gerçekten iimiş diolar.. Zaten eyinas da çok övüyor.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sizin problem neydi canımm.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Cnm allah yardimciniz olsun inşallah size hayirli bir kapi acar allahtan ümidinizi kesmeyin herseyde bir hayir var allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize dogustan derken sizin azo sepebiniz klinefertermi bizimkide dogustan klineferterde cvp verirseniz sevinirim
arkadaşım tıp dilinde ne bilmiyorum ama celalettin denen hoca öyle demiş doğuştan demiş siz ne durumdasınız tedavi olarak

Canım sizde mi başlayacaksınız Selahattin hoca.ya.. Bizde ona gideceğiz.. Ben araştırdım gerçekten iimiş diolar.. Zaten eyinas da çok övüyor.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sizin problem neydi canımm.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
muayane ücreti 250tl diyor mersin ünv de görev alıyomuş hoca halk gününe sordum yok dediler...ama iyi bi doktormuş celalettin hocayada öyle dediler umudum kırıldı dün kendimizi çok kötü hissettik eşimde fatih ünv ye gitti orada tedaviye başladı kan sonuçları falan emar istemiş o doktorda işte 6 aylık ilaç tedavisine başlayacak sol testisden umutluyum demiş doktor bey tadaviden sonra bakacaz demiş

arkadaşım tıp dilinde ne bilmiyorum ama celalettin denen hoca öyle demiş doğuştan demiş siz ne durumdasınız tedavi olarak

Cnm bizde tedavi goruyoruz hocanin yaninda bakacaz artik yeni basladigimiz icin ilaclarin bitmesini bekliyoruz allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin siz kromozom testi verdinizmi germ hucreleriniz varmi

...........................................................................................................................

cnm inşlh boş boş kaliteli spermler bulunur bebeğine kardeş gelir en kısa zmanada:52::52::52:

cnm raporlu ne kadar bilmiyorum ben orda yapacaktım tüp bebeği ama dr.um ordan ayrılınca bende gitmedim ama arayıp ayrıntılı bilgi alabilrisin:34:

cnm inşlh bunu deneyeceğim ...:16:

şifa olsun inşlh olumlu yönde ilerler tedAVİNİZ:34::34:

Teşekkürler:) İnşallah arkadaşım hepimizin

muayane ücreti 250tl diyor mersin ünv de görev alıyomuş hoca halk gününe sordum yok dediler...ama iyi bi doktormuş celalettin hocayada öyle dediler umudum kırıldı dün kendimizi çok kötü hissettik eşimde fatih ünv ye gitti orada tedaviye başladı kan sonuçları falan emar istemiş o doktorda işte 6 aylık ilaç tedavisine başlayacak sol testisden umutluyum demiş doktor bey tadaviden sonra bakacaz demiş

Canım herkes her hocadan sonuç alacak diye bir şey söz konusu olamaz.. Ama Selahattin hocayı birtek forumdan deil başka yerlerden de biliyorum ben.. Makaleleri de var.. Bence yakınsanız bir gidin içinizde kalmasın.. Şahsen ben öyle yapacağım o yüzden böyle söylüyorumm :9:

Bizde daha önce GATA ya gitmiştik canım.. Ama üni hastaneleri vs. ben pek ümit verici bulmuyorum nedense.. :17: Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Celalettin hoca ya da iyi diyorlar.. Bazen demiyorlarda.. Rabbim hangisi olursa olsun inşallah olumlu tedaviye sebep olacak olana yönlendirsin bizi.

canım mrb inş 2. tedavinizde alırsınız sağlıcakla kucağınıza yavrunuzu :) canım bişey sorcam varikosel ameliyatınızı kim yaptı genartta memnun kaldınızmı birde fiyatı nekadardı canım

inşallah canım yaaa...
genartta üroloji doktoru M.Müfit GÜNEL eşimin doktoru.ameliyatıdatı da orda müfit bey yaptı.
çok memnun kaldık doktorumuzdan da merkezdende.
aralıkta oldu eşim ameliyatı.ocakta sperm çıkışı başladı canım.
3500 TL verdik ameliyata.

Sizin ilk testte mi böyle çıktı cnm. Bizim ilk testte hücre çıkmadı yani ilaç tedavisine ilk b kez başlıyoruz cnm. Bizede 3 ay kullanın dedi. Ilaclari gonderen bey 1 ay sonra test yaptrsn dedi. Siz kimden aldnz ilaclari

Evet canım yine Arif beyde yaptırıcaz çünkü detaylı inceleyen başka bildiğimiz bir yer yok

Merhaba canım.. Ne için cvp bekliyorsun bilemiyorum ama tekrar bahsedersen ben seni dinliyor olacağım..

tesekkür ederim canım birisi sesimi duydu...sonucta burda herkes aynı seyleri yasıyor ve bız daha yenı ogrendık bazuı seylerı sadece bıkac bılgı almak ve alırsanız aranızda olmak ısterım ama kımseyı almıyosunuz sanırım dert ortaklıgınıza kımseyı :((((

2 yıllık evlıyız ve cocugumuz olmuyordu ben muayene oldum hıcbır sorun yok.eşimde varıkosel varmış ultrasona gırıp elle muayene oldu...sperm testı verdık iki kere ikiside sıfır cıktı...hiçbirşey yok.yanı...doktorumuz ikinci spermde de bısey cıkmazsa benım yapabılecegım bısey yok dedı ürologumuz....tüp bebek dedi...napıcaz,nerelere gıdıcez.hangı aşamaya baslayıp hangı doktora gıtmelişyiz ankara da....kafamda birsürü soru anlayacagın canım

tesekkür ederim canım birisi sesimi duydu...sonucta burda herkes aynı seyleri yasıyor ve bız daha yenı ogrendık bazuı seylerı sadece bıkac bılgı almak ve alırsanız aranızda olmak ısterım ama kımseyı almıyosunuz sanırım dert ortaklıgınıza kımseyı :((((

2 yıllık evlıyız ve cocugumuz olmuyordu ben muayene oldum hıcbır sorun yok.eşimde varıkosel varmış ultrasona gırıp elle muayene oldu...sperm testı verdık iki kere ikiside sıfır cıktı...hiçbirşey yok.yanı...doktorumuz ikinci spermde de bısey cıkmazsa benım yapabılecegım bısey yok dedı ürologumuz....tüp bebek dedi...napıcaz,nerelere gıdıcez.hangı aşamaya baslayıp hangı doktora gıtmelişyiz ankara da....kafamda birsürü soru anlayacagın canım

canım ben gözden kaçırmışın kusura bakma...
benzer durumdayız sakın umudunu kaybetme olurmu???

canım bizde hiç çıkış yoktu.ne ölü ve canlı hiç sperm görülmedi testlerimizde daha önce.hormon değerlerimiz normaldi.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel çıktı.elle muayenede daha fazla olduğunu söyledi doktorumz.ameliyat şart dedi.aralık ayında ameliyat oldu eşim.
ocak ayında ilk testte 50 bin sperm çıktı canım.

bizim ameliyattan önce değerimiz tot.testosteron:3,66 ydı.doktor normal dedi.ama ameliyattan sonra biraz daha artmasını hedefliyorum dedi.nitekim öyle oldu canım.değer 5,66 oldu ve çıkış başlamıştı.(fsh ta 7,62 ydi.bu da normal dedi.)

varikosel varken teseyi kesinlikle önermedi.kendiliğinden çıkış olacakmı bakıcaz dedi.
ocakta çıkış başladı.ilk önce 50 bin çıktı.şuan sayı 300 bin ve kalite hareket gayet iyi durumda.

doktorumuz ankarada genart tüp bebek merkezinde M.Müfit Günel.
çookk ççookk memnun kaldık.allah razı olsun.hep moral verdi.umudumuzu kaybetmedik sayesinde.

sakın umudunu kaybetme.zamanda kaybetmeyin.hemen başlayın bence bi yerlerden.ne zaman ne istersen burdan yada özelden sorabilirsin.kusura bakma benim gözümden kaçmış...:16::16::16::16:

Canım varikosel gerçekten büyük bir sorun değil.. Burada öyle sorunlar var ki varikosel çıksaydı keşke diye bazen geçiriyoruz içimizden.. Varikosel ameliyatı olursunuz muhakkak çıkış olur.. Sorun sadece varikoselse çok büyük bir problem gibi görmeni istemnem bunu.. Fsh lh testesteron nasıl peki?? Spermiyogramda sıfır ı hepimiz gördük ama sebebi varikoselse haline şükretmelisin.. Yalnız varikosel mi dediler başka neler söylediler??

Bir çok merkez var bu konuda.. Ben ist.da umut tüp bebek emre bakırcıoğlu derim çünkü ben onun profesyonel olduğunu düşünüyorum ve onun tedavisine gittim.. Celalettin peru da da tedavi gören arkadaşlarımız var o da incirli ethica daydı yanlış bilmiyorsam.. Karar sizin acele etmeden iyi araştırın.. Bir kaç dr.a gözüküp sonra karar verin derim.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

canım ben gözden kaçırmışın kusura bakma...
benzer durumdayız sakın umudunu kaybetme olurmu???

canım bizde hiç çıkış yoktu.ne ölü ve canlı hiç sperm görülmedi testlerimizde daha önce.hormon değerlerimiz normaldi.ultrasonda 2,5 mm sol varikosel çıktı.elle muayenede daha fazla olduğunu söyledi doktorumz.ameliyat şart dedi.aralık ayında ameliyat oldu eşim.
ocak ayında ilk testte 50 bin sperm çıktı canım.

bizim ameliyattan önce değerimiz tot.testosteron:3,66 ydı.doktor normal dedi.ama ameliyattan sonra biraz daha artmasını hedefliyorum dedi.nitekim öyle oldu canım.değer 5,66 oldu ve çıkış başlamıştı.(fsh ta 7,62 ydi.bu da normal dedi.)

varikosel varken teseyi kesinlikle önermedi.kendiliğinden çıkış olacakmı bakıcaz dedi.
ocakta çıkış başladı.ilk önce 50 bin çıktı.şuan sayı 300 bin ve kalite hareket gayet iyi durumda.

doktorumuz ankarada genart tüp bebek merkezinde M.Müfit Günel.
çookk ççookk memnun kaldık.allah razı olsun.hep moral verdi.umudumuzu kaybetmedik sayesinde.

sakın umudunu kaybetme.zamanda kaybetmeyin.hemen başlayın bence bi yerlerden.ne zaman ne istersen burdan yada özelden sorabilirsin.kusura bakma benim gözümden kaçmış...:16::16::16::16:

allahımrazı olsun cok saol canım......rabbim emeklerinşizi boşa cıkarmayıp şifa versin sende artık dualarımdasın....

öncelikle inş tedavinizin sonucunda guzel degerlerle ulasmıssınız..masaaalaah allahım devamınıda nasıp etsın yavrunuzu kucagınıuza aldırısın ...

eşiminde ne ölü ne canlı hıc yok canım...varıkoselı var..doktorumuz yanı ürolog demek ki dandık bı doktormus...bize ikinci sperm testınde de sıfır cıkarsa tüp dedi bize direk varıkosel amelıyatı olalım mı dedık gerek yok dedı...

ozaman biz adam gibi doktor bulup varıkosel amelıyatı olmamız gerekır deıl mı

ooo süpermis canim tesekkür ederim. ozaman ancak o insulin ignesiyle deniyecegiz baska büyükten yok cünkü yada burdaki eczanelere soralim bi, cok tesekkür ederim

canım normal 5 lik enjektör alabilirsiniz vardır bütün eczanelerde ucunu çektikten sonra ilacı insülin iğnesini takarsın ama insülinlede olur onunlada yapıyorum ben

Canım varikosel gerçekten büyük bir sorun değil.. Burada öyle sorunlar var ki varikosel çıksaydı keşke diye bazen geçiriyoruz içimizden.. Varikosel ameliyatı olursunuz muhakkak çıkış olur.. Sorun sadece varikoselse çok büyük bir problem gibi görmeni istemnem bunu.. Fsh lh testesteron nasıl peki?? Spermiyogramda sıfır ı hepimiz gördük ama sebebi varikoselse haline şükretmelisin.. Yalnız varikosel mi dediler başka neler söylediler??

Bir çok merkez var bu konuda.. Ben ist.da umut tüp bebek emre bakırcıoğlu derim çünkü ben onun profesyonel olduğunu düşünüyorum ve onun tedavisine gittim.. Celalettin peru da da tedavi gören arkadaşlarımız var o da incirli ethica daydı yanlış bilmiyorsam.. Karar sizin acele etmeden iyi araştırın.. Bir kaç dr.a gözüküp sonra karar verin derim.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

canım zaten bende durumumuzu anlamıya calısıyorum...evet sayfaları okudum herkes sin savası var başınızı şişerecegım ama napayım anlamaya calısıyorum...

öncelikle bız özellde ürologa gıttık elle muayene edıp ultrasona gırdık eşim testestorana baktı varıkosel var dedı 2 sperm testımızde sıfır cıktı.testıslerı küçük dedi bu kadar...ben sıze yardımcı olamam tüp bebek dedi bize...yanı spermın sıfır olması varıkoselden mı baska seyden mı bıze bısey soylemedı canım...bızde zaten bunları ögrenınce sok olduk sorup sorusturmaya yenı baslıyorum ben...

biz başka sehırdeyız...sürekli gelip gitmemiz gerekir deıl mı..bulundugumuz yerde en ıyılerı var mı bılmıyorum.

ozaman önce varıkosel amelıyatı olması gerekır deıl mı?

inşallah canım yaaa...
genartta üroloji doktoru M.Müfit GÜNEL eşimin doktoru.ameliyatıdatı da orda müfit bey yaptı.
çok memnun kaldık doktorumuzdan da merkezdende.
aralıkta oldu eşim ameliyatı.ocakta sperm çıkışı başladı canım.
3500 TL verdik ameliyata.

canım sağolasın bizimde 3.6 sol tarafta varikosel elle muayene olmadı daha sonra bakıcaz demiş celalettin hoca ama benm aklımdan çıkmıyo çünkü varikosel ameliyatından sonra hep çıkış oluyo eşimin ailesi ankarada gittiğimizde bende muayene olsun istiyorum eşimin müfit hocaya. ameliyat öncesi testisinde sıcaklık felan varmıydı canm eşinin fark ettinzmi hiç benm eşiminki sıcak geliyo bana ayrıyetten damarıda görüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

Back
X