canım birde hormon değerlerinizi yaz bakalım.bizimki ile benzermi değerler.
sen umudunu kaybetme, güçlü ol, bol dua et rabbim yardım edecek inşallah.sizlerdede olur çıkışlar.burda hep beraber kutlarız canım.
bizde ilk öğrendimizde yıkıldık.ama baktım bu bir savaş.bizimde birer savaşçı olmaktan başka çaremiz yok.
imtihan dünyasındayız.inşallah hatasız geçeriz imtihanlarımızı canım.
üzülme ve eşine destek ol.hadi bakalım.

iyiyim canım yaa.bazen yıkılıyorum topluyorum sonra kendimi.geçiyor günler.tabiki buna şükürler olsun.bu günümüzden geri koymasın rabbim.
valla şükrediyorum hep.burda yaşadığımız için.evimden çıkıyorum 15-20 dk ya merkezdeyim.
tüp bebekte bile yumurta takiplerini öğle aramda hallettim.düşün 1 saatte gittim muayene oldum eczaneden ilaçlarımın gelmesini bekledim ilaçları aldım geldim.şükür allahıma.sizlere yardım etsin güzel allahım.
valla gelcem şu patronun yanına artık haa

:20.

inşallah halledip izin işini gelidiniz biran önce.
bi kaçgün önce muhakkak arayın doktoru.o kendini ayarlar sonuçta şehir dışından geliyosunuz.ama birde ameliyahneyi ayarlıyorlar ya.
hadi haftaya bekliyoruz sizi.

benimde testler haftaya cuma gibi çıkar sanırım.doktorum arar beni.gel derse cumartesibende giderim.ayy hadi belki denk geliriz tanışırız canım.
ayyy hadi çıksın şu spermler.benim tüp bebek doktorumda süper.o da senin doktorun olur belki.

ayy hadi canımmm...
öpüyorum seni.
bizimde renkli dopplerde 2,5 mm çıkmıştı.sizinki daha da fazla.
hayırlısı olsun canım.ama varikoseli ihmal etmeyin derim.
inşallah sizlere umut olurum.bi faydam dokunur.allah razı olsun deyin,
2.tedavim için sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alsın deyin yeter canım