muayane ücreti 250tl diyor mersin ünv de görev alıyomuş hoca halk gününe sordum yok dediler...ama iyi bi doktormuş celalettin hocayada öyle dediler umudum kırıldı dün kendimizi çok kötü hissettik eşimde fatih ünv ye gitti orada tedaviye başladı kan sonuçları falan emar istemiş o doktorda işte 6 aylık ilaç tedavisine başlayacak sol testisden umutluyum demiş doktor bey tadaviden sonra bakacaz demiş
halk gününü sekreteri demişti ama ben detaylı sormadım.yooook ben celallettin peruya hiç iyi demedim.neyse onu yazdım canım.selahattin çayanada dikkat edersen şimdiye kadar yazmadım.olurda bir aksilik yaşarsam onuda söylerim diye.inan hiç yaşamadık.neyse o.sana umut varsa söyler.mesela bize sizde normal çıkış olmaz zaman kaybı ama allah dilersede olur dedi.öyle hemen microtesede yapmıyor.istesende yapmıyor.hormonlar normal değilse önce onları halledelim diyor.ama normal çıkış olursada size onuda söyler.eşim muayenesini çok beğendi.hem yatarak hemde ayakta muayene ediyor.çok afedersin ama testis kıvamına kadar bakıyor ultrasonla.inan hiçbirşey kaybetmezsin.burda yeni doktorcuğuma üzülenler bile vardı.ama kendilerine üzülmüyorlar.hala neyin savunulmasını yapıyorlar anlamış değilim.