Daha önce senin söylediğin şeyi maalesef sana söylemek zorundayımmm.. Herkesin aklı fikri var kimsenin ne yaptığını bir başkasına senin anlatmana hiç gerek yok..Cemremi de eyinası da gayet iyi tanıyorum ve bana kimn tavrının nasıl olduğunu da anlatmana gerek yok. Kimse lafa girmezken kalkıp birşeyler için yorum yapma.. Herkes kimin ne yazdığını görüyor ve okuyor.. Kimse müdahale etmezken neden sen???????
Sana tavsiyem buradaki insanları dinlerken tahammülsüzlüğünün birilerini germesine müsade etme! Acı şeyler yaşayan bir insan acı konuşur.. Herkeste ılımlı yaklaşacak değildir bazı şeylere. Kimin tavrı nasıl olmalı sen sorgulayamazsın bunu.. Kabul edersin yada etmezsin ama burada bir dünya mesele konuşulurken bir şeyler kapatılmaya çalışılır uzatılmaz!!
Az önce feraheymen arkadaşımın yaptığı gibi mesela..
Kimseyle tartışmadığın belli oluyor tavrından.. Bunu defalarca söylemenin mantığı ikna etmeye çalışmaktır ama görüyorsun ki tartışıyorum seninle. Sende benimle tartışıyorsun. Tartışılabilir de zaten bunda büyütülecek bir durum yok. Olabilir..
Kim kime ne demeiş kimin tavrı neymiş senin bunlara ayna tutmak gibi asli bir görevin yok onu belirteyim öncelikle.. Aklımız yetiyor çok şükür..
Eyinasa da daha ılımlı daha tedbirli yaklaşalım eğer bir hata yapıyorsa bunu kendisi de görsün ama bu tavırla değil. Cemrem zaten ılımlı biri seninde dediğin gibi. Ve farkettiysen ılımlı yaklaşmış bu olayda da. Onlar halletti yani gördüğün gibi ortada bir sorun yok.
Neyse benim daha söyleyecek konuşacak çok lafım olur ama gerçekten uzatmak niyetinde değilim.. Ayrıca durup dururken kimsenin kalbini kırmak da istemem.
Sıkıldığını söyleyen belirten bunları okumak istemeyen sendin.. Benim rahatsız olduğum bir durum yok dolayısıyla istemezsen okumazsın sözü hala senin için geçerli.
Uzatmayacağım bu konuyu bilgin olsun.
Bir dünya derdimizin arasında fazla basit kaçıyor bu konular.