• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bnm eşimde azo sebebi fsh yukseklıgı 23 fsh genetıkde problem çıkmadı mıkro tese dedıler ama henüz yaptırmadık sız ne durumdasınız ank.tavsıye edicegınız yer varmı TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM TŞK.

canım bizim doktorumuz ankarada.
genart tüp bebek mekezinde M.Müfit GÜNEL.
çookk ççookkk memnunuz kendisinden.eşimin varikosel ameliyatını o yaptı.ve sperm çıkışı başladı bizde.
tavsiye edebilirim.bi ara görüş istersen.

http://www.mufitgunel.com/
0533 711 00 40

saol cnm
ama bizim bi sürü sebep var hormonlar fsh e2 v.s. Testis küçülüğü ,varikosel
varkoseli mecburen yaptık çok ilerlediği için
hormon tedaviside görmemiz lazım ama ben ameliyat sonrasını görmek istedim için
şimdi bekliyoruz
bir umut işte belki faydaası olur diye
yoksa bizede neler denildi
çaresi yok diye
ama ben vazgeçmicem asla
sende söylenenleri boşver ve microteseden önce
yapılacak şeyleri dene bence en son ona yönelirsin artık
bizde öyle yapıcağız en son

tsk ed.ama bizim için mikro teseden önce yapılacak bir tedavı yok işte celaleddın peru diye bir doktor buldum oda ıst.ama oda 2 3 sene surer dıyor okadar beklemek zor dıye once mıkrotse yaptrmak ıstoyoruzz bılmıorum kararsız kaldık once mıkrotesemı yoksa celaleddın hocamı karar veremedık...

Genart tüp bebek mekezinde m.müfit günel.
çookk ççookkk memnunuz kendisinden.eşimin varikosel ameliyatını o yaptı.ve sperm çıkışı başladı bizde.
Tavsiye edebilirim.bi ara görüş istersen.

0533 711 00 40
çook sevındım cnm :) çok mutlu edıcı bı haber inşş tez zamnda anne olursunn bı gorusucem tşk ed.numara için ama bizim ki varıkosel olmadııgı için zor vakayızz bırazz tek care mıkro tese dıolarr bakalımm ne dıycekk:)

tsk ed.ama bizim için mikro teseden önce yapılacak bir tedavı yok işte celaleddın peru diye bir doktor buldum oda ıst.ama oda 2 3 sene surer dıyor okadar beklemek zor dıye once mıkrotse yaptrmak ıstoyoruzz bılmıorum kararsız kaldık once mıkrotesemı yoksa celaleddın hocamı karar veremedık...

canımhoş geldin.neden kendini bu kadar şartlandırdınki.microteseden önce yapılacak bir şey yok diye.olmaz olurmu elbette vardıır.fsh yüksekliği tedavi edilebilir canım.bak bizde geç indirilmiş testis problemi var ve ben yapılacak çok şey olduğuna inanıyorum

Yemeğimi yedimmmmmm Yarabbi şükür.. Eve gidince ne yemek yapacağım bilmiyorum :9: Eyinas Antepten ne almalı kuzu?? Bakır fincan takımı mııı yoksa baharatlara mı sarmalıyım?? :9::9::9:

Keyfimi kaçırmayacağımmmmmm ya sabır ya sabır.. :16::16:
ayy canım o bakır fincanlara bende bayılırım bu arada.
bende Van'a göreve gitmiştim.ordan aldım.ohhh kahve çok keyifli oluyor.ben bayılırımda kahve içmeye.:40::40:

fsh yüksekliği bizdeki de. Ben bitkisellere çok inanıyorum.. Yramıyor değil kesinlikle.. Düşürmeye çalışıyoruz fsh.ını. Düşmese de tese.de sperm çıkmayacak diye bir şey yok.. Bize de şansınız düşük dediler ama ben bozmuyorum moralimi bunlarla. Devam edicem ısrarla bitkisellere ve çabalamaya. Biz umut tüp bebek emre bakırcıoğlunda ameliyat olacağız canım..
canım şansın bol olsun.inşallah güzel günler göreceksiniz.
senin tedavi ne zaman?benimki ağustosta inşallah bi akslik olmazsa...
hımm buarada bende keçi boynuzu pekmezi ve arısütü bal plen karışımı alıyorum devamlı eşime.hakkını yiyemem onlarında...

Son düzenleme:
çook sevındım cnm :) çok mutlu edıcı bı haber inşş tez zamnda anne olursunn bı gorusucem tşk ed.numara için ama bizim ki varıkosel olmadııgı için zor vakayızz bırazz tek care mıkro tese dıolarr bakalımm ne dıycekk:)

canım bigörüşün anlatın derdinizi bakalım ne diyecek.
sonuçta aynı şehirdesiniz.bi muayeneye gidersiniz aklınıza yatmazsa gitmezsiniz. bize çok faydası oldu allah bin kere razı olsun.sizede olur belki.

saol canım inşallah kauşurum yavrucuğuma.ilk denememizi şubatta yaptık biz aynı merkezde 9.haftamda kaybettim bebeğimi.şimdi 2.deneme ağustosta.
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

ayy canım o bakır fincanlara bende bayılırım bu arada.
bende Van'a göreve gitmiştim.ordan aldım.ohhh kahve çok keyifli oluyor.ben bayılırımda kahve içmeye.:40::40:

canım şansın bol olsun.inşallah güzel günler göreceksiniz.
senin tedavi ne zaman?benimki ağustosta inşallah bi akslik olmazsa...
hımm buarada bende keçi boynuzu pekmezi ve arısütü bal plen karışımı alıyorum devamlı eşime.hakkını yiyemem onlarında...

Bakır fincan dimiiiii harikalar bayılıyorummmm :16::16: İnşallah sınavımdan vakit kalırsa alacağımmm.. Baharat delisi ben dolaşırım o tarafları diye tahmin ediyorummmm :9:

Canım biz temmuz demiştik tedaviye aslında ama şuan biraz daha beklemeliyiz diye düşünüyorumm çünkü bitkisellerimiz iyi gidiyor çok şükür.. Eşim zayıftı benim kilo aldııı :16::16::16:

Sonra sinirleri yatıştı.. Ayrıca artık kendini yorgun hissetmiyor vs.. iyi gittiğini düşünüyorum. Bu yüzden biraz daha bekleyeceğiz sanırım.. Eylül gibi tekrar düşünebiliriz.. Rabbim hayırlısını versin canım benim.. Ağustosta inşallah güzel haberlerini verirsin bize.. :16::16::16::16: Arı sütü zaten her derde deva hep söylüyorummmmmmmmm.. İnşallah şifa bulsun eşin canım benimmmm :16::16:

Katılıyorum esecimm.. Bir ara bahatçıya uğrayalım canım.. Bitti o aldıklarımız 2 tane kaldı keçiboynuzu :9: Bide ben o aldığımız yeditürlüyü çok beğendimm yaa niye daha önce hayatıma girmemiş o benimm :16:

abuuuu : ) bu ne hız şekerim :4: : )
evet cnm bi çıkalım yine gezelim bakalım neler gelmiş
ya değilmi süper bişe acaip lezetli fırında patetesde dene acaip
kızartma yerine fırında daha güzel oluo ımmm : )

abuuuu : ) bu ne hız şekerim :4: : )
evet cnm bi çıkalım yine gezelim bakalım neler gelmiş
ya değilmi süper bişe acaip lezetli fırında patetesde dene acaip
kızartma yerine fırında daha güzel oluo ımmm : )

Patates yemeğine koydum ben onu harika oldu.. Dolamaya koydumm.. Biz soğan dolmasını severiz çok yakıştı.. Ayrıca kavurmada harika oluyorr kısacası bayıldımmmmm :52::52:

Patates yemeğine koydum ben onu harika oldu.. Dolamaya koydumm.. Biz soğan dolmasını severiz çok yakıştı.. Ayrıca kavurmada harika oluyorr kısacası bayıldımmmmm :52::52:

ay ne marifetler böyleee : ) kavurmada nasıl oldu4
etin tadını kalmaz ozaman soğan dolamsı değişikmiş yaz mesajdan
nasıl yapıldını hiç duymadım

ay ne marifetler böyleee : ) kavurmada nasıl oldu4
etin tadını kalmaz ozaman soğan dolamsı değişikmiş yaz mesajdan
nasıl yapıldını hiç duymadım

Etin kokusu gelmesinde bana o zaman iyi oluyor.. Çok güzel oldu ete çok yakıştı canım.. Yazarım kuzumm güzel oluyor..

genart tüp bebek mekezinde M.Müfit GÜNEL.
tavsiye edebilirim.bi ara görüş istersen.

0533 711 00 40

şimdi aradım doktoru eşimin sonuçlarını mail attım çok iyi bir doktora benziyor inşş bizim için hayırlı olurr muayene ye gidicezz uç tane merkezde çalışıo genart centrumm analıo acaba hangısıne gıtseek bilmiyorumm

Back
X