• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın kızlarrr:16::16:

bugün eşim kontrole gidiyor..:18::18:

dualarınızda bizede yer ayırın..
dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...:16::16:
günaydın kızlar
yakın zamanda gencecik bi kız anne oldu işyerinden tanıdığım, özenmiştim ne güzel evlenir evlenmez bebeği oldu diye. her hamileye ve doğum yapana özendiğimiz gibi... ama şimdi duydumki kalbinde sorun varmış bebeğin,bikaçgündür hastanedeymiş :( kızın kendiside rahatsızmış göğüsleri falan kötü olmuş emziremiyomuş bile bebeği.
vicdan azabı mı desem nedir bilmiyorum ama kendmi kötü hissettim. eksik dua etmeyelim kızlar,Rabbim hayırlıysa versin,hayırlı kılarak versin hepmize inşaAllah..
cnm inşlh bebekte annede iileşir şifa bulurlar:26:

herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh:16::16::16:

Canım üçübirarada ve çare arkadaşımız için okudum.. Söyledim zannediyordum ben aslında ama söylemedim herhalde.:26:

Bugün de edebal kardeşimiz için okudum Allah kabul etsin inşallah.. Aslında bugün demet arkadaşımıza sıra geldi sanırım.. Şuanda okumadığım bir tek demet var listeye baktığımda.. Onu da yarın okurum inşallah.. Yazarım buradan :34:

herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh:16::16::16:

Aminnnn amin canım inşallahh :16::16::16::16::16::16:

Günaydın canım.Rabbim bugün yüzünüzü güldürsün İNŞALLAH:16::16:
Haydi bakalım halaylık haberlerini bekliyoruz canım
Hayırlısı ne ise o olsun.

Dua en güzel armağan burada canim bizler etmiyecek kim edecek tabiki hadi güzel haberlerinuz olsun insallah

Gülerim inşallah eşin güzel haberlerle gelirde bizde şenleniriz. Dualarımız seninle.

dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...:16::16:

sağolun kızlar inş. güzel haberler duyarız.. daha güzelleri sizlerin olsun canlar.. :16::16::16:

Sıra DEMET kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması:16::16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DEMET canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :38:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

müfit gürel mi hocanız biz onda bi kaç yıl önce tedeviye başladık varikosel var dedi ameliyat olcan dedi oldu tese olcan dedi 0 spermle eve dönmüstük yıllar önce gecenlerde eşim doppler cekildi varikoseli yapan yapamamış dedi müfit gürel biz hiç beğenmemiştik çok paracıydı ona hiç hakkımı helal etmiyorum tabi bu benim fikrim arkadasım dr secerken çok özenli ve titiz olun derim biz çok pişmanız çokkkk..

canım ben daha arastırıyorum...daha gıtmedık doktora..kafam cok karısık hangı doktor iyidir işin de bılemıyorum...

Canim inşallah bundan sonra hamilelikten olsun o kusmalarin yarin güzel haberlerin olsun.haftalık hepimize 1000 ya safi okuyorum.dualarimdasin

bizlere ettiğin dualar için çok sağol Allah sana da dualarının karşılığını kat kat nasip etsin inşallah
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hosgeldim canım:16:
gulerimi merak ediom eşi kontrole gitcekti insallah hayırlı güzel haber almislardir

Evet bende ara da girip bakiyorum haber var mi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X