kızlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama arif bey mail atmadı daha..:18::18:
Hadi insallh cok güzel haber alırsınız canim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama arif bey mail atmadı daha..:18::18:
Bende tv bakıyordum uyuyup kalmışım
Hemen kalktığım gibi koştum pc nin yanına
Gülerimden gelecek güzel haberleri almak için buradayım işte
Hoşgeldin canım benim senden aldgimiz gbi
Gulerimden de haber aliriz inşallah
İNŞAALLAH.
Bu arada az önce face de ki grupta okudum
Celalettin Hoca "Hk rumuzlu Azo hastamın eşinin ıvf ile hamile haberi geldi şükürler olsun" diye yazmış
Kim acaba merak ettim.Zaman geçtikte onlar kendilerini toparlayınca yazarlar diye tahmin ediyorum.
İNŞAALLAH.
Celalettin Hoca "Hk rumuzlu Azo hastamın eşinin ıvf ile hamile haberi geldi şükürler olsun" diye yazmış
Kim acaba merak ettim.Zaman geçtikte onlar kendilerini toparlayınca yazarlar diye tahmin ediyorum.
İNŞAALLAH.
sag salim kulaklarına almakta nasip olur inşallah, darısı başımıza
Cok sevindim darisi başımıza insallah:) ivf nedir canım daha onu bilemiorum:)
Nasılsın canım bazen kimse olmuyor dimibugün topiğimiz kalabalık oleyyyyy![]()
iyiym tatlım sağol ne olsun aynı hayat devam ..Nasılsın canım bazen kimse olmuyor dimi
IVF ne demek canimİNŞAALLAH.
Ayy cnm tüp bebek mis :)Darısı sana gülüm.Siz bizden daha şanslısınız.
Menagon spermlerinizi arttıracaktır merak etme canım
Ondan sonra gelsin göbüşlü günler
Hayırlısı olsun ne diyelim artık.
Ivf tüp bebek demek canım![]()
bizim daha çokkkk yolumuz var sanırım..
RoundCell Sayımı:1 400 000/cc
Lökosit Sayımı: 322 000/ccLökositOranı: % 23
İmmatürGerm Hücre Sayımı: 1 078 000/ccİmmatürGerm Hücre Oranı: % 77
(< % 1 spermatit , % 99 spermatosit)
bunada şükür ne yapalımm
bizim daha çokkkk yolumuz var sanırım..
RoundCell Sayımı : 1 400 000/cc
Lökosit Sayımı : 322 000/cc LökositOranı : % 23
İmmatürGerm Hücre Sayımı : 1 078 000/cc İmmatürGerm Hücre Oranı : % 77
bunada şükür ne yapalımm
Canım bu aralar karne not işleri cok yogunum ben de çok giremiyorum topige bi de rahatsız dim hala tam iyilesmedim bu yüzden de halsizim sürekli eşime ve kendime pharmaton aldım onu kullaniyoruz şimdi toparlamaya çalışıyorum esime de sifa olsun diyeiyiym tatlım sağol ne olsun aynı hayat devam ..
evet bazen kimseler olmuyor bazende böyle doluyor tabi herkesler gene kaçmadıysa..
sen nasılsın![]()
Canım inşallah bir dahaki sefere spermatid ler sperm olmuş olur yol uzun olsun imkansız olmasın yeter ki sabrederiz napalımbizim daha çokkkk yolumuz var sanırım..
RoundCell Sayımı : 1 400 000/cc
Lökosit Sayımı : 322 000/cc LökositOranı : % 23
İmmatürGerm Hücre Sayımı : 1 078 000/cc İmmatürGerm Hücre Oranı : % 77
bunada şükür ne yapalımm
geçmiş olsun sanada eşine deCanım bu aralar karne not işleri cok yogunum ben de çok giremiyorum topige bi de rahatsız dim hala tam iyilesmedim bu yüzden de halsizim sürekli eşime ve kendime pharmaton aldım onu kullaniyoruz şimdi toparlamaya çalışıyorum esime de sifa olsun diye
Canım inşallah bir dahaki sefere spermatid ler sperm olmuş olur yol uzun olsun imkansız olmasın yeter ki sabrederiz napalım