Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sperm çıkışı var.. Rabbim yüzünü güldür sayıları bir an nce artsın inşallah..
Allah razi olsun rabbik hepmzin derdine derman versin ii hekimlerle ii insnlarla karsilastrsn inslh amiiiiinnnn
Canım demet arkadaşım için okudum bu sabah Allah kabul etsinnn Rabbim yüzünü bir an önce güldürsün inşallah..![]()
Demet arkadasim seni gordum sanirim :)yesil hırkalı kivircik kumral bendim esim de siyah sapkalıydi :)))
Kız biz menagonu buzdolabında saklıyorduk hep.ondan dedim.Yoksa hata mı ettik acaba![]()
Saol canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin.12 gün sonra ilk kontrolümüze gideceğiz inşallah.
Allah güzel haberler vermek nasip etsin.Hepimizin yüzünü güldürsün
Maşallah canım sperm çıkışı var.. Rabbim yüzünü güldür sayıları bir an nce artsın inşallah..
Allah razi olsun rabbik hepmzin derdine derman versin ii hekimlerle ii insnlarla karsilastrsn inslh amiiiiinnnn
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnn![]()
yok kızzz buzdolabında değil dışarda herhangi bi dolap
valla biz eczaneye sorduk o dışarda saklayın dedi sadece pregly buzdolabında saklanır mış..
hatamı ettin bilmem:26: de menapuru buzdolabına koyma..
vallaha bizde igneleri buzdolabinda sakliyoruz. eczaci yolculuk icin buz koymustu icini yani sogul saklayin demek bence...
nasılsınız arkadaslar,güzel haberlı mutlu gunler hepimize....
eşimin ilk sperm testınden sonra kı testi arasında 2 hafta var ..malum ikisinde sıgır cıkmıstı...acaba ikinicyi yapmak ıcın bır ay gecmesını mı bekleseydık??????????
yoksa eger sprem olsaydı cıkar mıydı NEDERSİNİZZZZZ????????
Canım siz tedaviye başlamış mıydınız? Ve sadece 1 sperm testi mi yaptuırdınız?
Arkadaşlar eşim azosperm iğne tedavisi oluyor,bende de polikistik over var bildiğiniz gibi sperm bulunursa tüp bebek yaptırıcaz.Benim önceden tedavi olmam gerekiyormu.çok detaylı bir incelemede yapılmadı ama düzenli adet olmuyorum bunun için doğum kontrol kapı kullanıyorum ne kadar zor bir durum bilseniz biz bir sperm için savaş veriyoruz ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum.Bu durumda olan yada bilgisi olan arkadaşlar varmı?
yok canım...eşim iki kere sperm testı verdi sonuc sıfır...iki test arası 2 hafta acaba bır ay mı bekleseydık dıyorum..belkı sonuc farklı olurdu dıyorum kendı kendıme
Aradaki süre kısa tutulması lazım.
Hatta 15 gün olması bile yeterlidir canım.![]()
10 da randevusu olan kim di ki :)) karistirdim galiba...Beni görmemişindir.Çünkü ben işteyim canım başka demet varsa bilmiyorum.