Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eşi KLOMEN kullanan varmı doktor 6 hafta kadar kullanmamızı istedi ama içinde 1 tablet var devlet hastanesinden doktora gidip yadırabiliniyor mu bi bilginiz
Demet arkadaşımız için okudum.. Rabbim hayirlisiyla Evlatlarina kavuşmayı nasip etsin inşallah. .amin![]()
Saol canım ya evlat kelimesi bile insanı duygulandırıyor heyecanlandırıyor Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Evlerimiz sağlıklı bebeklerle dolsun hayırlısıyla.
ne güzel cnm çıkış varya tüp yaparsın ne olacak yeterki sağlıklı evlat nasip olsun..Cikmis simdi doktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruz![]()
cnm bayağı sıcak sizin oralar ben olsam bende buzdolabına koyardım bişey olacağını sanmam....bende ikilemde kalmistim menegon icin burda hava sicakligi 30-36 arasi ,o yuzden disarida bozulur diye dolaba koyduk ama insallah bozulmamistir
![]()
sevinerek ayrılman bile bazen yetiyor insana devamı gelir inşlh tatlım...Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Maşallah canım sperm çıkışı var.. Rabbim yüzünü güldür sayıları bir an nce artsın inşallah..
Sınavında başarılar dilerim canımmmmmm:
sağolun kızlar teşekkür ederim....SAYESCİM gözünüzaydın hoca olumlu konuşmuş,birdahaki testte bir sürü sperm çıksın inşallahTÜLAY canım menapur 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklanıyorCEMREMM sınavında başarılar tatlım
cnm sperm 72 günde oluşuyor zaten o yüzden eğer sizde varsa bile hücre falan çıkması lazımdır. ama bi kaç hafat sonra gene yapın ardından dr.unuzla görüşün derim ben..ihmal etmeyn ne kadar erken teşhis o kadar yolları çabuk aşmak demek...nasılsınız arkadaslar,güzel haberlı mutlu gunler hepimize....
eşimin ilk sperm testınden sonra kı testi arasında 2 hafta var ..malum ikisinde sıgır cıkmıstı...acaba ikinicyi yapmak ıcın bır ay gecmesını mı bekleseydık??????????
yoksa eger sprem olsaydı cıkar mıydı NEDERSİNİZZZZZ????????
aynen cnm aslında bizler hepimiz hayatın anlamını biliyoruz da bazen annelik duygularımız aşırı derecede kabarıyor hormonlar harekete geçiyor ,evet benimde ardımdan evlenenler 2.ciyi aldılar kucağına bazen imrenerek bazen canı gönülden sevinerek bakıyoruz onlara işte bu duygusalllık olmasa biz daha da ii oluruz da ..Hep beraber sevinip uzuldugum can arkadaşlarım bu sene yüzümüz gulecek allahin izniyle inaniyorum bazen derin bir hüzün kapliyor yüreğimi hemen rabbime siginiyorum allahim cok buyuk diyorum inşallah butun arkadaşlarım hamiş olacak hamişler bebislerini kucağına alacak :) eylülde 10 yilimiz doluyor gecen sene evlenen eltim hamile butun arkadaşlarım 2. Yi doğurdu ama hiç gocunmuyorum uzulmuyorum kalbim hep duru. bu dünya geçici hastaligimdan sonra daha iyi anladım bunu. rabbim iki cihanda yüzümüzü guldursun insallah....
Hepimize okudum.rabbim hepimizin muratlarini versin bir an evvel bizlerde anne baba olalim.
aynen cnm aslında bizler hepimiz hayatın anlamını biliyoruz da bazen annelik duygularımız aşırı derecede kabarıyor hormonlar harekete geçiyor ,evet benimde ardımdan evlenenler 2.ciyi aldılar kucağına bazen imrenerek bazen canı gönülden sevinerek bakıyoruz onlara işte bu duygusalllık olmasa biz daha da ii oluruz da ..
genede burdaki ve evlat hasreti çekenlerde bişey öğrendim kendimde dahil hepimizASLINDA BU ZOR GÜNLERİ ÇOK DA GÜZEL ATLATIYORUZ ÇÜNKİ
HEPİMİZ ÇOK ÇOK GÜÇLÜ KADINLARIZ Kİ;BU GÜNLERİ ATLATMASINI BİLİYORUZ HASARLI OLSADA ....![]()
EVET CANIM BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM zaten rabbim bizi unutursavay halimize biz rabbimizden gelene boynumuz kıldan ince ..Çok güzel yazmışsınız arkadaşlar. Evet bu dünya geçici ama Cemrem dediği gibi içimizdeki Rabbimiz tarafından bizlere verilmiş olan o annelik hissi bizi zaman zaman hüzünlendiriyor ve sonra Allah büyük diyerek silkelenip yolumuza ,çabamıza devam ediyoruz yıkılmadan. Rabbimiz dualarımızı kabul ediyordur arkadaşlar ben buna yürekten inanıyorum ama belki günahlarımıza kefaret olsun ahiret hayatımız güzel olsun diye belki de imtihanımızı nasıl geçeceğimizi görmek isteyip ona yönelmemizi , sesimizi ,dualarımızı duymak istiyor , bence bizi seviyor bunun için bizi sınıyor. İnşallah hepimiz muradımıza Rabbimin en hayırlı gördüğü zamanda ve en hayırlı şekliyle kavuşuruz arkadaşlar...
Hep beraber sevinip uzuldugum can arkadaşlarım bu sene yüzümüz gulecek allahin izniyle inaniyorum bazen derin bir hüzün kapliyor yüreğimi hemen rabbime siginiyo. m allahim cok buyuk diyorum inşallah butun arkadaşlarım hamiş olacak hamişler bebislerini kucağına alacak :) eylülde 10 yilimiz doluyor gecen sene evlenen eltim hamile butun arkadaşlarım 2. Yi doğurdu ama hiç gocunmuyorum uzulmuyorum kalbim hep duru. bu dünya geçici hastaligimdan sonra daha iyi anladım bunu. rabbim iki cihanda yüzümüzü guldursun insallah....
cnm hayırdır ne odu nereye bi daha girmicen miMerhaba kader arkadaşlarım ,uzun zamandır giremiyorum kim nasıl ne halde takip edemedim inşallah hepiniz iyisinizdir ve güzel sonuçlar görmüşsünüzdür ben bu gün içimdeki son umududa yitirdim ve keşke yitirdiğim umutla birlikte ben de yok olup gitsem...
Canlarım ben 2 ay kadar yokum benim için dua eden arkadaşlara şimdiden çoook çoook teşekkürler hepinizin ağzına yüreğine sağlık ,Rabbim dualarınızı kabul etsin hepiniz bir gün hamiş olun inşallah ,seninde emeğine sağlık tülaycım kalın sağlıcakla ....
cnm hayırdır ne odu nereye bi daha girmicen mi
sorun mu var yani böyle yazınca üzüldüm birden:26:
he anladım cnm iyi 2 ay sonra görüşürüüz inşlhÜzülme canım arkadaşım memlekete gidecem ondan giremiyecem ,gerisini sorma ne ben anlatayım ne sen üzül
Cemrem bu arada tedavin ertelendi mi ben bu ara pek takip edemedim ya canim benim sanki arada öyle okudum... Hayirlisi olsun hakkinizda inşallah :))
hoca eylul gibi bir tarih söyledi buluşma icin cok kapsamli tur gibi birşeyler yapmak istiyolarmis. Allah nasip ederse bu sefer hepinizi görmeyi öyle cok isterim ki :) hocamizdan da allah razi olsun bugum cok guzel sohbet etti bizimle ümitli konuştu cok ihtiyacimiz vardi kalbimize gore oldu.