Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel cnm çıkış varya tüp yaparsın ne olacak yeterki sağlıklı evlat nasip olsun..
büyük konuşmamamk lazım bak bi sene önce tüp yapmam derken bu sene tüp yapıp bebeğine kavuşucaksın..
cnm bayağı sıcak sizin oralar ben olsam bende buzdolabına koyardım bişey olacağını sanmam....
sevinerek ayrılman bile bazen yetiyor insana devamı gelir inşlh tatlım...
sağolun kızlar teşekkür ederim....
cnm sperm 72 günde oluşuyor zaten o yüzden eğer sizde varsa bile hücre falan çıkması lazımdır. ama bi kaç hafat sonra gene yapın ardından dr.unuzla görüşün derim ben..ihmal etmeyn ne kadar erken teşhis o kadar yolları çabuk aşmak demek...
Annelik duygusunu tatmayı rabbim hepimize nasip etsin ben yengeç burcuyum doğuştan anaç:)) kendimi o kadar yiprattim ku azospermi cocugumuz olmayacak düşüncesi ile her gece sessizce aglardim kimsenin haberi olmadan.... Sonra kanserle yuzlesince inanin kanser olduğuma degil cocugum olmasinin imkansizliginin 2 kati olmasina üzüldüm.... Elime kitle geldiğinde anneme ağlayarak 5 yil daha çocuğumuz olmayacak dedim iste ben böylesine ana olmayi sevdigim adamdan bir evlât sahibi olmayı delicisine istiyorum. Her kemoterapide ilaç alirken rabbim bu kötü günleri evlat sevinciyle unuttur diye dualar ettim.
Ama hayat bana sabirli olmayı oyle guzel ogretti ki... Rabbim imtihanlarimdan yuz akiyla cikmami nasip etsin. Eskisi kadar kendimi yipratmamaliyim artik, bir evladim olursa onun basinda o buyuyune dek durmak istiyorum... Ne korkularim var ama dile getiremiyirum sanki soylesem allah korusun gerçeğe donusecekler.... Bu dünyada gülmek en tatli meyve evladimin kokusunu içime çekmeyi cok istiyorum hepimiz gibi nasibimizde varsa bi bakmisiz bir mucize ne azo ne sperm ne yumurta herşey yalan olmuş :)))
merhaba laurelin benim eşimde azosperm hastası ve bizde şubat ayından beri kaan hocaya gidiyoruz geçen hafta fısh boyama yaptırdık ve bizdede haploid hücre çıkmadı diploid hücre bulundu senınde yazdıgın gibi hiç bir işe yaramıyormuş ve 19 hazıranda kaan hocaya tekrar gıdecegız bakalım tedavıye devam mı edecegiz yoksa her doktor gıbı oda bizi elimiz boş gerimi gönderek beklıyoruz bu arada senı en ıyı ben anlıyorum arkadaşımmerhaba arkadaşlar
ben de sizlerle aynı kaderi, hatta yaşıyorum.
benim eşimde azosperm.2 yıl önce öğrendik bunu, 4 yıllık evliyiz.ege ünv.bir microtese geçirdi sonuç germ hücre aplazisi.yani ölü yada diri hiç hücre yok hatta sperm kök hücresi bile yok.haliyle dünyamız yıkıldı kendimize konduramadık.uykusuz ağlamaklı geceler günler geçirdim.Allah'ın bir imtihanıdırı bu da dedim ama neden biz diye sormaktan da kendimi alıkoyamadım.hakkaten bu durumda olmayan hiçbirinsan bilemez bu duygunun ağırlığını, hiçbirşeyden tat almaz, keyif almaz oldum.bazen çok umutlanıor bazen de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
bu durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca internetten araştımam sonucu kaan hocaya gitmeye karar verdik.kendisi eşime hormon iğnesi verdi öncelikle pregnyly 500, eşim yaklaşık 2 ay boyunca bunu kullandı sonra sperm fish testi yaptırmamızı istedi.burdan da sonuç almadık.yani haploid hücre çıkması gerekirken bizde diploid hücre çıktı, yani üreme hücresi olmayan hücre çeşidi.sonra bize tedaviniz devam ediyor dedi.proxed plus ve şimdide tribestan verdi, günde 3 defa kullanmamızı istedi.bunun yanında ısırgan otu çayı,keçiboynuzu tozu, incir ve nohut yemesini önerdi eşimin.yani bilemizyoruz tedavi devam ediyor.bikaç ay sonra yeniden fish testi yaptırmamızı istedi.acaba kaan hocaya devam mı etsek yoksa başka bir doktora mı yönlensek bilemdik.bu arada benimde reglimde azalma olmaya başlayınca geçtiğimiz günlerde hormon testi vemuayne oldum.fsh 10, 25 çıktı ve yumurta sayılarımda çok iyi çıkmadı sağ yumurtalıkta 4-5 tane, sol ymurtalıkta 5- tane ve genellikle küçük yapıda dedi ve elinizi çabuk tutun çocuk olayını geciktirmeyin, sanki oluyorda biz geciktiriyoruz demek geldi içimden.o an yine dünyam yıkıldı ya ben de tümden sorun çıkarsa, ozman hiçbirzaman anne olmam dedim.ister istemez tedavide vakit kaybetmemiz gerektiğinin farkına vardım daha çok.ama sudan çıkmış balık gibiyiz, kim ne derse onu yapmak geliyor içimden.sizce ne yapmam lazım, var mı benim durumumda olan arkadaşlar, ne büyük bir sıkıntı bu allahım, yardım et cümlemize.
selam a kızlar biz izmirdeyiz celalettin beyin hastasıyız eşim 15 gün sonra sperm tahlili vermesi lazım bu sefer izmirde tahlil vermek istiyor ama tam sperm sayımı yapan bi yer bulamadık acaba bildiğiniz bi yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
umarım gittiğiniz zaman dr. a herşeyi ayrıntılı öğrenip yolunuza bakarsınız..:26::26:1-2 hücre var yazıyor canım...bu ay gitmeyı düşünüyoruz doktora allahtan bır engel cıkmazsa gıdıp öğrenıcez durumumuzu nasıpse...
inş hayırlı güzel sonuclarla karsılasırız...rabbım şu üç aylar yüzü suyu hürmetine tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın hepimize inş.![]()
canim biz almistik bi kutusuna 10 lira mi ne ödedik, o kutunun icerisinde de 10 yada 12 hap vardi...
Arkadaşlar bizdede aynı sorun.var eşim.dört defa Sperm tahlili yaptı sonuç aynı canlı veya cansız Sperm.hücresi bulunamadı ayrıca varikoselide var ama ileri derecede defil bütün doktorlar tüp bebek önerdi genetik testinide yaptık şükür temiz çıktıbizim memleketimin küçük bi yer tüp bebek.merkezi yok araştırdık internetten kaan hoca iyi gibi randevu aldık anca kasımda boş bide emre hoca var siz ne önerisininiz kime gidelim
merhaba laurelin benim eşimde azosperm hastası ve bizde şubat ayından beri kaan hocaya gidiyoruz geçen hafta fısh boyama yaptırdık ve bizdede haploid hücre çıkmadı diploid hücre bulundu senınde yazdıgın gibi hiç bir işe yaramıyormuş ve 19 hazıranda kaan hocaya tekra r gıdecegız bakalım tedavıye devam mı edecegiz yoksa her doktor gıbı oda bizi elimiz boş gerimi gönderek beklıyoruz bu arada senı en ıyı ben anlıyorum arkadaşım
merhaba laurelin benim eşimde azosperm hastası ve bizde şubat ayından beri kaan hocaya gidiyoruz geçen hafta fısh boyama yaptırdık ve bizdede haploid hücre çıkmadı diploid hücre bulundu senınde yazdıgın gibi hiç bir işe yaramıyormuş ve 19 hazıranda kaan hocaya tekrar gıdecegız bakalım tedavıye devam mı edecegiz yoksa her doktor gıbı oda bizi elimiz boş gerimi gönderek beklıyoruz bu arada senı en ıyı ben anlıyorum arkadaşım
bi faydası oldumu peki hapın