• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol allah razi olsun inşallah canim ben de hepimizden o guzel haberleri alacagimiz gunu bekliyorum :)

eşime igneyi ben yapmaya başladım ve hiccc bana göre değil😣 bazen igneyi yapinca tekrar dışarı akiyor ne yapmam gerek ya ramazan ayindada 1 ay benim yapmam gerek bi kere yaptım sislik olustu deride ,bi kac defada suyu tekrar disari akti 😔😔😔

herkese günaydınnnn
yeni günden sevgilerle....:71::71::71::71::71:

Arkadaşlar bizdede aynı sorun.var eşim.dört defa Sperm tahlili yaptı sonuç aynı canlı veya cansız Sperm.hücresi bulunamadı ayrıca varikoselide var ama ileri derecede defil bütün doktorlar tüp bebek önerdi genetik testinide yaptık şükür temiz çıktıbizim memleketimin küçük bi yer tüp bebek.merkezi yok araştırdık internetten kaan hoca iyi gibi randevu aldık anca kasımda boş bide emre hoca var siz ne önerisininiz kime gidelim

Merhaba canımm.. Kaan hoca alanında iyidir.. Ama bir çok dr var daha.. Ne tarafta oturuyorsunuz bana özelden yaz istersen buradan belirtmek istemiyorsan.. Oralara yakın olanları söyleyeyim sana.. Ama direk tüp bebek diyorsanız ben bahçeci umut tüp bebek emre bakırcıoğlu ve ulun uluğ derim.. Birde eşin için muayene de ne dediler tam olarak sorun nedir bahseder misin? Hormonlar nasıl?

herkese günaydınnnn
yeni günden sevgilerle....:71::71::71::71::71:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm :16::16::16::16:

eşime igneyi ben yapmaya başladım ve hiccc bana göre değil😣 bazen igneyi yapinca tekrar dışarı akiyor ne yapmam gerek ya ramazan ayindada 1 ay benim yapmam gerek bi kere yaptım sislik olustu deride ,bi kac defada suyu tekrar disari akti 😔😔😔

canm mrb nerden yapıyosun iğneyi göbektenmi kalçadanmı .akmaması için iğneyi çekerken pamuğu bastır hemen biraz bastırarak kalsın pamuk akmaz dışarı.

Canım iğneyi nasıl yapıyorsun acaba? Burada hemşire olanlar vardı sanırım.. Sana yardımcı olsunlar bu konuda.. Benimde annem hemşireydi bana öğretmişti nasıl yapılacağını.. Siyatik sinirler var bildiğim kadarıyla kalçada oralara denk gelmemesi gerekiyor.. Sinirler altta kalıyor dolayısıyla kalçanın üst köşesine doğru yapman gerek.. İğnenin havasını çıkartman gerek enjekte etmeden önce..

1-ilacı enjektöre çek sonra iğnenin ucundan bir damla ilaç akıt.. Enjektörün hazır. (yani enjektörde hava boşluğu kalmasın) (ondan çıt çıt enjektöre vuruyorlar :9:)

2- kalçayı 4 eşit parça şeklinde düşün :9::9: (biraz garip oldu ama) sağ kalçaya yapıyorsan sağ üst parçanın hemen ortasına, sol tarafa yapıyorsan sol üst parçanın hemen ortasına iğneyi dik sok.

3- yavaş yavaş ilacı enjekte et.

4- enjektörü yavaşça çek..

Umarım anlatabilmişimdir.. Yardımı dokunur inşallah.. :16::16:

Tosbagg arkadaşımın duasını okudummmm.. Rabbim kabul etsin.. Gönlüne göre versin inşallah. :16::16:

Canim demet ve tosbag için okudumm.
Demet 12 gün sonra rabbim hayirli haberler vermeyi nasip etsin.

Tosbag rabbim gönlünün muradini versin.

Canım iğneyi nasıl yapıyorsun acaba? Burada hemşire olanlar vardı sanırım.. Sana yardımcı olsunlar bu konuda.. Benimde annem hemşireydi bana öğretmişti nasıl yapılacağını.. Siyatik sinirler var bildiğim kadarıyla kalçada oralara denk gelmemesi gerekiyor.. Sinirler altta kalıyor dolayısıyla kalçanın üst köşesine doğru yapman gerek.. İğnenin havasını çıkartman gerek enjekte etmeden önce..

1-ilacı enjektöre çek sonra iğnenin ucundan bir damla ilaç akıt.. Enjektörün hazır. (yani enjektörde hava boşluğu kalmasın) (ondan çıt çıt enjektöre vuruyorlar :9:)

2- kalçayı 4 eşit parça şeklinde düşün :9::9: (biraz garip oldu ama) sağ kalçaya yapıyorsan sağ üst parçanın hemen ortasına, sol tarafa yapıyorsan sol üst parçanın hemen ortasına iğneyi dik sok.

Canım o kadar güzel anlattın ki.bana da birden cesaret geldi
Eşim sağlık ocağında yaptırıyor.Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum
Daha o konuları konuşmadık.
Aslında bende öğrenip yapmak istiyorum.
Cesaret lazım ona da.
İğne yapılınca hiç bakamam ama nasıl olacak bilmiyorum
Hayalimdeki meslek HEMŞİRELİK di.
Bakarsın bu sayede hemşire de oluruz.

Denemek için 1 elmaya ya da portakala yapmak lazım
Teşekkür ederim güzel bilgilerin için.
Not aldım hemen.

UCUBİRARADA CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16:

Rabbim duayi okuyan ve amin diyen herkesten allah razi olsun.hayirli vakitte hepimize anne baba olmayi nasip etsiin.

Canım o kadar güzel anlattın ki.bana da birden cesaret geldi
Eşim sağlık ocağında yaptırıyor.Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum
Daha o konuları konuşmadık.
Aslında bende öğrenip yapmak istiyorum.
Cesaret lazım ona da.
İğne yapılınca hiç bakamam ama nasıl olacak bilmiyorum
Hayalimdeki meslek HEMŞİRELİK di.
Bakarsın bu sayede hemşire de oluruz.

Denemek için 1 elmaya ya da portakala yapmak lazım
Teşekkür ederim güzel bilgilerin için.
Not aldım hemen.

Sende yaparsın birtanem gerçekten çok kolay.. Annem önce kendi b12 .lerini yaptırmakla başladı bana öğretmeye. Ben hiç cesur bir insan değildim o konularda. Kan görünce bayılan, iğne yaptırırken.. aşı olurken, kulak deldirirken, şarküteri reyonuna girince küt diye gözle kaş arasında giden hatta ameliyattan bahsedilirken bile bayılan bir tiptim.. :9::9::9::9: hayatım boyunca kaç kez bayılmış olabileceğimi tahmin edebiliyormusun :9::9: (Hala bazen bayılabiliyorum ama artık bayılacağımı hissedip sinyal verebiliyorumm :9: ben bayılıyorummmmmmm açılın şeklinde :9::9::9::9:)

Ve böyle bir tip olamama rağmen annem bana iğne yapmayı öğretti.. Benim ondan öğrendiğim bu şekilde tatlım.. Elma portakalı falan enjektörü tutmaya alışmak için deneyebilirsin.. Benim kocaman pembe oyuncak ayım vardı onunla çalışmıştım :)) ayıyı sıksan içinden su çıkardı.. O kadar su enjekte ettim ki garibana :9::9::9:

İnşallah hayaline vesile olur tatlımmm :16::16::16:

Sende yaparsın birtanem gerçekten çok kolay.. Annem önce kendi b12 .lerini yaptırmakla başladı bana öğretmeye. Ben hiç cesur bir insan değildim o konularda. Kan görünce bayılan, iğne yaptırırken.. aşı olurken, kulak deldirirken, şarküteri reyonuna girince küt diye gözle kaş arasında giden hatta ameliyattan bahsedilirken bile bayılan bir tiptim.. :9::9::9::9: hayatım boyunca kaç kez bayılmış olabileceğimi tahmin edebiliyormusun :9::9: (Hala bazen bayılabiliyorum ama artık bayılacağımı hissedip sinyal verebiliyorumm :9: ben bayılıyorummmmmmm açılın şeklinde :9::9::9::9:)

Ve böyle bir tip olamama rağmen annem bana iğne yapmayı öğretti.. Benim ondan öğrendiğim bu şekilde tatlım.. Elma portakalı falan enjektörü tutmaya alışmak için deneyebilirsin.. Benim kocaman pembe oyuncak ayım vardı onunla çalışmıştım :)) ayıyı sıksan içinden su çıkardı.. O kadar su enjekte ettim ki garibana :9::9::9:

İnşallah hayaline vesile olur tatlımmm :16::16::16:

İlahi güldürdün beni.:9::9::9:
Rabbim seni de güldürsün İNŞALLAH:16::16:
Demek sulu ayıcığın var ha:1::1::1::1::1:
Rabbim herkesin yardımcısı olsun İNŞALLAH:16::16:

canm mrb nerden yapıyosun iğneyi göbektenmi kalçadanmı .akmaması için iğneyi çekerken pamuğu bastır hemen biraz bastırarak kalsın pamuk akmaz dışarı.

sagolun kizlar igneyi kalcadan yapiyorum bizim alt komsumuzda hemsire bi defa o gostermisti aynen senin dedigin gibi yapiyorum hayalim haftada 2 defa ben yapiyorum diger gunler doktora gidiyor.doktorun yaptigi yerlerde hep ignenin hafif izi kaliyor genelde o izin yanina falan yapiyorum acaba igneyi iceri fazla yitmiyormuyum igneyi bastirinca tik diye ses geliyor ordan sonra birakip enjekte ediyorum dahami fazla yitmem gerekki disari tekrar akmamasi icin bu arada cok sagol cok detayli aciklamissin allah razı olsun

sagolun kizlar igneyi kalcadan yapiyorum bizim alt komsumuzda hemsire bi defa o gostermisti aynen senin dedigin gibi yapiyorum hayalim haftada 2 defa ben yapiyorum diger gunler doktora gidiyor.doktorun yaptigi yerlerde hep ignenin hafif izi kaliyor genelde o izin yanina falan yapiyorum acaba igneyi iceri fazla yitmiyormuyum igneyi bastirinca tik diye ses geliyor ordan sonra birakip enjekte ediyorum dahami fazla yitmem gerekki disari tekrar akmamasi icin bu arada cok sagol cok detayli aciklamissin allah razı olsun

Canım seni anlıyorum.. Sen iğneyi tam sokmuyorsun.. Deldiği için deriyi her katmanda tik tik sesler çıkıyor haklısın :9: ama tam ve dik sok iğneyi.. Yavaş yavaş sok.. Ondan çıkıyordur ilaç diye tahmin ediyorum.. Bu arada iğne deliklerinin yanına yapman çok akıllıca.. Garanti olur senin için.. Tebrik ediyorumm maşallah halledersin sen o işi :16::16:

Canim demet ve tosbag için okudumm.
Demet 12 gün sonra rabbim hayirli haberler vermeyi nasip etsin.

Tosbag rabbim gönlünün muradini versin.

Sağol canım ilaçlardan sonra ilk defa kontrole gideceğiz.Çok heyecanlıyız içimizde eşimle birlikte bir ümit var ama
fazla ümitlenmekte istemiyorum. Umarım sonuçlarımız güzel çıkar. Allah dualarımızı boşa çıkarmasın.

Canim tosbagg arkadasimiz için okudum. Rabbim kabul etsin cifter Çifter evlatlar versin inşallah amin

canım iğnenin hepsini sokman lazım yarısını sokup bırakma kas dokusunun içine yapman lazım sen deri altına yapmışşsın büyük ihtimalle o yuzden şişmiştir hepsini sok bi elinle tut iğneyi oynatmadan pistonu biraz geri çek kan gelip gelmediğine bak sonra ilacı sık kan gelsiyse yapma oraya çıkar başka yere sok

Back
X