• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar çok tşk ederim hepinize dualarınız için inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda :16::16::16:

Canım seni anlıyorum.. Sen iğneyi tam sokmuyorsun.. Deldiği için deriyi her katmanda tik tik sesler çıkıyor haklısın :9: ama tam ve dik sok iğneyi.. Yavaş yavaş sok.. Ondan çıkıyordur ilaç diye tahmin ediyorum.. Bu arada iğne deliklerinin yanına yapman çok akıllıca.. Garanti olur senin için.. Tebrik ediyorumm maşallah halledersin sen o işi :16::16:

canım iğnenin hepsini sokman lazım yarısını sokup bırakma kas dokusunun içine yapman lazım sen deri altına yapmışşsın büyük ihtimalle o yuzden şişmiştir hepsini sok bi elinle tut iğneyi oynatmadan pistonu biraz geri çek kan gelip gelmediğine bak sonra ilacı sık kan gelsiyse yapma oraya çıkar başka yere sok

sagolun kizlar yani igneyi sonuna kadar yitmemmi gerek😮

Kızlarr yardımm :18: dün iğnelerimi aldım 13 - 14 gün var yumurta toplamaya da teseyede ... ne yapmam lazım çok heycanlıyım... eşime ne yedirmem lazım

CARE CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr yardımm :18: dün iğnelerimi aldım 13 - 14 gün var yumurta toplamaya da teseyede ... ne yapmam lazım çok heycanlıyım... eşime ne yedirmem lazım

tatlı heyecanın sonu güzel olsun canım.saraçoğlu nohut kürünü akşam yaptıktan en erken 2 saat sonra kırk kilit kürünü yapın diyordu.birde keçiboynuzu kürü doğal testesteron yülseltici aklında bulunsun.ben arı sütünü tavsiye ediyorum canım.arı sütünü eşim kullanıyor..henüz 2. tese olmadık ama eşimde belirgin canlılık var canım.bende tese öncesi kırk kilit denicem inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba canımm.. Kaan hoca alanında iyidir.. Ama bir çok dr var daha.. Ne tarafta oturuyorsunuz bana özelden yaz istersen buradan belirtmek istemiyorsan.. Oralara yakın olanları söyleyeyim sana.. Ama direk tüp bebek diyorsanız ben bahçeci umut tüp bebek emre bakırcıoğlu ve ulun uluğ derim.. Birde eşin için muayene de ne dediler tam olarak sorun nedir bahseder misin? Hormonlar nasıl?

Canım biz Hatay da yaşıyoruz anlayacağın çok uzak memleketleri esimin fsh ı yüksek çıktı doktor gözle görülür bi hormon bozukluğu yok demişti sanırım yirmili yaşlarda atesli bi hastalık geçirmişti azospermi buna baglı olarak oluşmuştur dedi varikoselide var ama doktor bunu yapmanın bi faydası olamayacağını söyledi ileri derecede değilmiş zaten muayenede çıktı bu durum biz ne yapacağımızı bilmiyoruz internetten araştırdık bu iki isme ulaştık burdaki doçent te tüp bebekten.baska sansımız yok dedi sence kime gitmeliyim canım yada ne önerisininiz bizim çevremizde tüp bebek pek olan bişey değil ve kimseye anlatamıyorum bu durumu ne olacak nasıl olacak bilmiyoruz nasıl başa çıkacaz bilmiyoruz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm... :16::16::16::16:
,,,, karmaşık duygular içerisindeyiz

tatlı heyecanın sonu güzel olsun canım.saraçoğlu nohut kürünü akşam yaptıktan en erken 2 saat sonra kırk kilit kürünü yapın diyordu.birde keçiboynuzu kürü doğal testesteron yülseltici aklında bulunsun.ben arı sütünü tavsiye ediyorum canım.arı sütünü eşim kullanıyor..henüz 2. tese olmadık ama. eşimde belirgin canlılık var canım.bende tese öncesi kırk kilit denicem inşallah.

Slm kızlar bende eşime Saraçoğlunun Nohutla kırkkilit kürünü bi hafta önce başladım ne kadar süre yapılacak bi lerinin varmı yada biz erken mi başladık kasım ayında doktorla Randevusu var zaten bütün doktorlar tüp bebek Olur dedi esim azospermi. Ve çözüm.mikrotese yle Sperm bulunursa ancak olacak biz kaan.hocadan randevu aldık oda ayrica kasımda randevu verdi siz hangi doktora gidiyorsunuz

,,,, karmaşık duygular içerisindeyiz

Rabbim şifa versin inşallah... Biz mersinde selahattin hocaya gidiyoruz.. Size de çok uzak değil kendisi tese de yapıyor.. Bir değerlendirin.. Ama direkt tese yaptıracğız diyorsanız daha önce de dediğim gibi umut tüp bebek diyorum ben..

tatlı heyecanın sonu güzel olsun canım.saraçoğlu nohut kürünü akşam yaptıktan en erken 2 saat sonra kırk kilit kürünü yapın diyordu.birde keçiboynuzu kürü doğal testesteron yülseltici aklında bulunsun.ben arı sütünü tavsiye ediyorum canım.arı sütünü eşim kullanıyor..henüz 2. tese olmadık ama eşimde belirgin canlılık var canım.bende tese öncesi kırk kilit denicem inşallah.

nasıl yapıyoruz canım yaa arı sütü ? nohut kürü ? ben sadece keçi boynuzu yaptım onuda 3 - 4 tanesini yıkayıp 2 su bardağı suda 8 dak kaynatıyorum 10 dakka dinlendirip içiriyorum :/

Slm kızlar bende eşime Saraçoğlunun Nohutla kırkkilit kürünü bi hafta önce başladım ne kadar süre yapılacak bi lerinin varmı yada biz erken mi başladık kasım ayında doktorla Randevusu var zaten bütün doktorlar tüp bebek Olur dedi esim azospermi. Ve çözüm.mikrotese yle Sperm bulunursa ancak olacak biz kaan.hocadan randevu aldık oda ayrica kasımda randevu verdi siz hangi doktora gidiyorsunuz

şu anda androloji derneği başkanı prof dr selahattin çayana gidiyoruz.yaklaşık 5 ay oldu canım.kendisinden çok memnunum.şimdilik olumsuzluk yaşamadık.canım bu tür kürler bayağı yapılması gerekiyor.ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum.ama saraçoğlu süre ilgili bir şey demedi yada ben unuttum.bilen varsa yardımcı olur.

nasıl yapıyoruz canım yaa arı sütü ? nohut kürü ? ben sadece keçi boynuzu yaptım onuda 3 - 4 tanesini yıkayıp 2 su bardağı suda 8 dak kaynatıyorum 10 dakka dinlendirip içiriyorum :/

arkadaşım arı sütünü sabah aç karnına nohut kadar tahta kaşıkla atıp ağzında emip suyla yutuyorsun.zaten yumuşak kıvamlı yutması çok kolay.kahvaltıdan sonra 2 bardak klorsuz suya suya 6-7 kaşık nohut atıp kaynatıyorum 10dk kadar.akşam tekrar nohut suyu yapıyorsun yatacağı zaman kırk kilit çayı yapıyorsun.ben böyle biliyorum.saraçoğlunun sitesine bak istersen canım.kirkilitinde yaprağı olacak dalları değil canım.keçi boynuzuda bir bardak suya 6-7 keçi boynuzu.ama bunların hepsini aynı anda yapma.kür olarak uygula.

Son düzenleme:
evet canım.eş dostu epey ihmal etmişim.sen sen nasılsın ne yaptın.

Ne yapayım canımm çalışıyorum.. Bir yandan kitap okuyup diğer yandan dizi izliyorum evde de.. Bayağıdır bu moddayım.. Ders çalışmam ama kitap okurummm işte :9::9::9: Namaz kılıp dua ediyorumm sizler için hepiniz için.. Yemek ve uyku.. Gezmiyorumm bu aralar nedenini bilmediğim şekilde gezme eylemini kaldıramıyorumm.. Sanırım işyerinde yorulup eve gidince kendi halime kalmak istiyorum ve gezmek yoracağından gezmekten vazgeçiyorumm :9::9:

$IMG-20140603-WA0000.webp

hehehee kim benimle hem fikirde :)) :9::9::9::9:

Back
X