• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN CANLAR :16::16::16::16::16::16::16:Allah’ım senden başka kimsemiz yoktur.
La ilahe illallah muhammederusallah
Şükür Mevla’ya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!
Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennet’ı ala’da cemalini göster bize.
La ilahe illallah günahlarımızı affeyle
Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.
İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salat’u salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver Allah’ım gelecek Cuma ya
LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !HAYIRLI CUMALAR

Dün akşam kardeşimin hikayesini bitirdimm.. Gerçekten çok iyiydi. Kesinlikle okumalısın :34: Yastayımmmm şimdi 10 gider bu böyle :53:

Aa bitirdinmi :)) bnde sinan yağmurdan Hz. Mevlana yi okuyorum aşkın gözyaşları serisi :) sonu iyi bitmedi herhlde cnm:16:

arkadaşım arı sütünü sabah aç karnına nohut kadar tahta kaşıkla atıp ağzında emip suyla yutuyorsun.zaten yumuşak kıvamlı yutması çok kolay.kahvaltıdan sonra 2 bardak klorsuz suya suya 6-7 kaşık nohut atıp kaynatıyorum 10dk kadar.akşam tekrar nohut suyu yapıyorsun yatacağı zaman kırk kilit çayı yapıyorsun.ben böyle biliyorum.saraçoğlunun sitesine bak istersen canım.kirkilitinde yaprağı olacak dalları değil canım.keçi boynuzuda bir bardak suya 6-7 keçi boynuzu.ama bunların hepsini aynı anda yapma.kür olarak uygula.

Deniyecem canım inşALLAH sonucu gzel olur :)

Aa bitirdinmi :)) bnde sinan yağmurdan Hz. Mevlana yi okuyorum aşkın gözyaşları serisi :) sonu iyi bitmedi herhlde cnm:16:

İyi bir kurguydu.. Sonu hakkında yorum yaparsam okuduğunda yönlendirirsin kendini.. Ama şok oldum tabi.. Beklmediğim bir sondu :53:

Abowwww büyük bir cesaret valla.Brawo sana:46:
Ben araba kullanıyorsam bunu da yaparım değil mi kız :34:
Bundan seni senin adını iğneci kız koydum ona göre:9:

ben araba kullanamıyorum pek ama eşime aynı örneği verdim :) beni sinirlendirmeyin iğne yaparım haaa ;)

Sıra ASLIHİKMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor:34:
ASLIHİKMET canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya rabbim çabalarınızı boşuna Çıkarmaz inşallah biz bu durumu dört ay önce öğrendik On bir aylık evliyiz eşim yirmili yaşlarda ateşli bi hastalık geçirmiş doktor bundan kaynaklı olduğunu söyledi ayrıca testisleri normalden daha küçükmüş dört ayrı yerde Sperm tahlili yaptı sonuç aynı canlı cansız Sperm hücresi bulunamadı biz henüz tedaviye başlamadık kendi memleketimiz dışında adanada baskent hastanesine gittik ama emin olmadık mikrotese dedi doktor tedaviyle olmaz dedi bizde internetten araştırdık kaan hocayı bulduk bize kasıma randevu verdiler bahçeci tıp merkezini aradık istediğiniz zaman gelin dediler eşimin işi ve uzak memlekette olduğumuz için işimizi şansa bırakmak istemiyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz

canım siz bilirsiniz ama ben microtese için adana başkenti önermem.zamanında epey bir araştırmıştım.kadın infertilitesinde iyidir belki ama erkek için aynı şeyi söyleyemem.mersinde selahattin çayanı size öneririm canım.kasıma kadar en azından selahattin hocaya bir gitseniz.mersin size uzak değil canım.bende tüpbebek için İstanbul ve adana arasında kararsızım.

günaydın kitap kurdu.ben senin kadar okuyamıyorum ama arada okurum.evde bir sürü okunacak kitap var ama okuyacak adam yok.
ben yetiştiremiyorum canım.ne zaman elime kitap alsam ya migrenim tutar ya sinüzütüm tutar.:1::1::1::1::1:

Canını sıkmadan okumaya çalış canımmm.. Migrenin falan tutunca okumaya zorlama kendini..

canım.az önce 30 pembe diye birini okudum eşi azoserpmiş.rüyasında biri tere yiyin demiş.3 aydır tere yemişler ve kadın hamile.istersen bir oku canım.

Allah allah merak ettimm.. Bakayım nasıl birşeymiş canımm.. Canım çok sıkılıyor bu günlerde ne yapayım gömüldüm kitaplara :( dualar birde kitaplar..:14:

Sıra ASLIHİKMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor:34:
ASLIHİKMET canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin okuyan okumayan herkezden Allah razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım biz 24 nisanda gittik testte hücre bile çıkmadı % 100 lökosit çıktı. Doppler da solda 2.6 mm sağda 1.6 mm varikosel çıktı .. Inhibin b testi sonucunu mayısta aldik oda 67 cikti. Kromozom testlerinin sonuçları çıkmadı daha.inşallah onlarda iyi çıkar. Eşim istanbul dan sonra hormon testi yaptrdi ilaca başlamamistik daha prolaktin 31 den 16 ya düşmüş. E2 22 dn 19 a düşmüş diğerleri normaldi yine.. hoca bitkisel ilaç verdi sadece igne vermedi 2 kapsül 2 sivi ilaç ..içeriklerinde at kestanesi oğul otu serbetci otu çuha çiçeği sarımsak var .. sıvı larda birinde propolis var öyle işte cnm celalettin hoca 3 ay kullanın dedi. Ilaclari gönderen bey 1 ay sonra test yapın dedi. Celalettin hoca ya kan testi hormon testi ve Biyokimya testi sonuçlarını yolladık eşim ariyck hocayı.. bugunumuze çok şükür Rabbim bundan daha güzel günler görmeyi göstersin inşallah:16:

Canım inhibin testiniz cok guzrl çıkmış hoca 46 için süper dedi bize ki sizin harika inşallah kromozom testlerinizde temiz çıkacak bence lökosit yüksek oldugu icin igneye baslamadi düşünce baslar e2 ne bilmiyorum biz hic yaptirmadik yumurta et yememe kuralı verdi mi size de su menengic kahvesini de almadım daha ama canını sıkma üç ay sonra iyi haberler alacagiz inşallah hep birlikte

Canım bak bu gün diger müdür yardımcısı arkadaşım bana akıl labirenti diye bir kitap hediye etti cok güzelmiş oyle diyor

uuvvv baktım tam benlik bir kitap o :) ekledim listeme :) Kim olduğunuzu unutsaydınız kim olurdunuz?? dio beğendimm..:16:

Bu arada birşey soracağım kızlar MADECASSOL krem varmış lekelere falan iyi geliyormnuşş.. Şimdi aldırcam ama sormak istedim kullananınız var mı die.. Ben geçenlerde sınava giderkenn Antepte bakırcılar çarşuısına gezmeğe gittimm.. Daracık kaldırımdan 3 kişi yürüyemedik tek sıra yapıp 3 kişi ard arda yürümeye başladık.. Önümdeki arkadaşım benden iriceydi kızlar.. :9: hani bu kaldırımlara araba parketmesinler diye demir-çelik dubalar dikerler ya.. Onlardan dikmişler.. Ama önümdeki arkadaşımdan başladığı yeri göremiyorum tabi.. Tam arkasından gittiğim için onun dubayı atlamasını görmedim bir güzel iki dizimi birden dubaya geçirdimm :9::9::9: Nasıl acı çektim ama çaktırmıcammm yaa... Bişi yok bişi yok dedim ama içime içime ağladım resmen :9::9::9: Şimdi iki dizimde de morluklar çürükler oluştu.. Acı yok ama çirkin duruyor.. Krem araştırırken bu kremi gördüm.. Çatlaklara falan da iyi geliyormuşş.. Hatta sivilce lekelerine falanda.. Bileniniz varsa kullanan bilgi verebilir mi?? :16::16::16::16:

Back
X