Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım inhibin testiniz cok guzrl çıkmış hoca 46 için süper dedi bize ki sizin harika inşallah kromozom testlerinizde temiz çıkacak bence lökosit yüksek oldugu icin igneye baslamadi düşünce baslar e2 ne bilmiyorum biz hic yaptirmadik yumurta et yememe kuralı verdi mi size de su menengic kahvesini de almadım daha ama canını sıkma üç ay sonra iyi haberler alacagiz inşallah hep birlikte
Cnm e2 estradiol hormonu demek. . Bize hiç et veya başka bişey yemeyin demedi menengiç kahvesi ni aldik ama esim sade içmiyo sütlü istiyo. Sade içmek gerekiyo Muş herhlde. Inşallah cnmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsun

uuvvv baktım tam benlik bir kitap o :) ekledim listeme :) Kim olduğunuzu unutsaydınız kim olurdunuz?? dio beğendimm..:16:

Bu arada birşey soracağım kızlar MADECASSOL krem varmış lekelere falan iyi geliyormnuşş.. Şimdi aldırcam ama sormak istedim kullananınız var mı die.. Ben geçenlerde sınava giderkenn Antepte bakırcılar çarşuısına gezmeğe gittimm.. Daracık kaldırımdan 3 kişi yürüyemedik tek sıra yapıp 3 kişi ard arda yürümeye başladık.. Önümdeki arkadaşım benden iriceydi kızlar.. :9: hani bu kaldırımlara araba parketmesinler diye demir-çelik dubalar dikerler ya.. Onlardan dikmişler.. Ama önümdeki arkadaşımdan başladığı yeri göremiyorum tabi.. Tam arkasından gittiğim için onun dubayı atlamasını görmedim bir güzel iki dizimi birden dubaya geçirdimm :9::9::9: Nasıl acı çektim ama çaktırmıcammm yaa... Bişi yok bişi yok dedim ama içime içime ağladım resmen :9::9::9: Şimdi iki dizimde de morluklar çürükler oluştu.. Acı yok ama çirkin duruyor.. Krem araştırırken bu kremi gördüm.. Çatlaklara falan da iyi geliyormuşş.. Hatta sivilce lekelerine falanda.. Bileniniz varsa kullanan bilgi verebilir mi?? :16::16::16::16:

geçmiş olsun bacım.bilirim o acıyı.az çarpmadım bende.benimki zamanla geçmişti.
evde badem yağı sürmüştüm.dediğin kremi bilmiyorum.
ne aldın antepten merak ettim.dediğim yere gittinmi canım.

EDEBAL CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Canlar ;

öyle çok olmuş ki yazmayalı hepinizi çok özledim aranızdAi çok tanıdığım ya da beni tanıyan da yoktur belki.

her zaman uzun anlatıyorum neler oldu neler diye...eskileri bir okudum herkes kısa kısa maşallah ben yazmışta yazmışım....

Bu sefer çok yazmıcam....

Annem meme kanseriydi kemoterapileri bitirdik.kolu enfeksiyon oldu malesef radyoteraipiye başlayamıyoruz.

doktor kontrolleri hastaneler devam ediyor.Bu arada babamda hasta demiştim oda kötüledi onuda arada bir yatırıp çıkardık şuan az daha iyi.

kalbi artık yüzde 20 çalışıyorumuş ciğerler bitmiş doktoru oda annen gibi aslında kanser hasta gibi en fazla bu şekildeki bir hasta 4-5 yıl yaşar diyor.

anne baba ve hastane süreçleri doktorlar hastalıklar beni öyle yıprattı ki ayakta durmaya çalşıyorum.hala çalışıyorum işteyim.

yazmıcaktım güya :)gene başladım anlatama hay çeneme.....

varikolsel ameliyatı olalı 6 ay oldu.hala birşey yok bizde doktora bile gitmedik.sıra gelemedi ki bir türlü.

artık direkt tüp bebeğe geçicez galiba.

Buraya yeni katılan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.

eski arkadaşlarımada tedavi süreçlerinde sağlıklı spermler hayırlı haberler diliyorum.

tedavi olmuş bebeğini bekleyen arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

bebeklerini kucaklarını almışlara eşleriyle birlikte sağlık huzur diliyorum.

hepinize herşeyin başı sağlık diliyorum .hep duadaydınız.hepinizi öpüoyrum kucaklıyorum.

Cnm e2 estradiol hormonu demek. . Bize hiç et veya başka bişey yemeyin demedi menengiç kahvesi ni aldik ama esim sade içmiyo sütlü istiyo. Sade içmek gerekiyo Muş herhlde. Inşallah cnmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsun

Canım yumurta kuralı neyse de et kuralını uygulayamiyorum cok esim tam bir etcildi simdilik sadece azalttik

Canım vallahi hep yurt dışında yaşıyorsun duye takip ediyorum seni milli eğitimde gangi bölümde çalıştin ben müdür yardimcisiyim aklima bir sey takilirsa sana sorarım:1:
Ooo müdür yardımcısı mısın. .. aslında ben de yöneticilik düşünüyorum ama bayan icin zor diyorlar hep senin fikrin ne bir de artık sanırım sinav kalkmış nasıl bir uygulama var canım

Son düzenleme:
Canım vallahi hep yurt dışında yaşıyorsun duye takip ediyorum seni milli eğitimde gangi bölümde çalıştin ben müdür yardimcisiyim aklima bir sey takilirsa sana sorarım:1:

Ben şu anda Din Öğretimi Hizmetleri Şubesinde çalışıyorum
İmam hatip okullarına bakıyorum.5 tane okulum var.
Boş zamanlarımda arkadaşa yardım ediyorum.
Belgelere soğuk damga yapıyorum Öyle işte

Merhaba Canlar ;

öyle çok olmuş ki yazmayalı hepinizi çok özledim aranızdAi çok tanıdığım ya da beni tanıyan da yoktur belki.

her zaman uzun anlatıyorum neler oldu neler diye...eskileri bir okudum herkes kısa kısa maşallah ben yazmışta yazmışım....

Annem meme kanseriydi kemoterapileri bitirdik.kolu enfeksiyon oldu malesef radyoteraipiye başlayamıyoruz.

doktor kontrolleri hastaneler devam ediyor.Bu arada babamda hasta demiştim oda kötüledi onuda arada bir yatırıp çıkardık şuan az daha iyi.

kalbi artık yüzde 20 çalışıyorumuş ciğerler bitmiş doktoru oda annen gibi aslında kanser hasta gibi en fazla bu şekildeki bir hasta 4-5 yıl yaşar diyor.

anne baba ve hastane süreçleri doktorlar hastalıklar beni öyle yıprattı ki ayakta durmaya çalşıyorum.hala çalışıyorum işteyim.

varikolsel ameliyatı olalı 6 ay oldu.hala birşey yok bizde doktora bile gitmedik.sıra gelemedi ki bir türlü.

eski arkadaşlarımada tedavi süreçlerinde sağlıklı spermler hayırlı haberler diliyorum.

tedavi olmuş bebeğini bekleyen arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

hepinize herşeyin başı sağlık diliyorum .hep duadaydınız.hepinizi öpüoyrum kucaklıyorum.

allah acil şifa versin canım.rabbim beterinden korusun.korktuklarımızla sınamasın.

Canım hoş geldin.Özlettin kendini
Arada gel katıl aramıza.
Annen ve baban için Rabbimden acil şifalar diliyorum
Gelecek olan bebişinle her şey düzene girecek sen merak etme
Meleğin sana tüm acılarını unutturup sevince mutluluğa dönüştürecek

Merhaba Canlar ;

canm mrb çook geçmiş olsun inş şifa bulur ailen :16: canm varikoselden sonra sperm testi yaptırmadınızmı hiç çıkış olmadımı

allah acil şifa versin canım.rabbim beterinden korusun.korktuklarımızla sınamasın.

çok sağol çok tşk ederim eyinas sizde tedavinizde hayırlı sonuçlar dilerim.acil şifalar.

Canım hoş geldin.Özlettin kendini
Arada gel katıl aramıza.
Annen ve baban için Rabbimden acil şifalar diliyorum
Gelecek olan bebişinle her şey düzene girecek sen merak etme
Meleğin sana tüm acılarını unutturup sevince mutluluğa dönüştürecek

canım benim ;

gelicem artık gerçekten çok özlemişim.
helede bu konuları kimseyle konuşulmuyor.
tek ümidim o biliyormusun benimde.kendimden en çok annemle babama birşey olmadan görsünler derdindeyim.
sanki onlarada ilaç olcak.
amin canım inşh...

sizinde tedavide yeni gelişmeler olmuş çok sevindim.Allahım hayırlısyla çıkışlar başlatsın inşh.

canm mrb çook geçmiş olsun inş şifa bulur ailen :16: canm varikoselden sonra sperm testi yaptırmadınızmı hiç çıkış olmadımı

canım bizde olay ilk azospermler başladı hiç yoktu.sebebini araştırken çıkış başladı.

yeterli değil spermimiz aşılama yapmaya bile hız ,sayı morfoloji hareket için olduk en çok ...

ama eşim inatla 6 ay dolsu gidicem dedi mayısta doldu gene gitmedi nasıl olsa tüp olcak o zaman baksınlar diyor.

savaşmaya gücüm kalmadı.onu kendi haline bıraktım bende :)

geçmiş olsun bacım.bilirim o acıyı.az çarpmadım bende.benimki zamanla geçmişti.
evde badem yağı sürmüştüm.dediğin kremi bilmiyorum.
ne aldın antepten merak ettim.dediğim yere gittinmi canım.

Gittim canım. Bir sürü baharat aldımm.. :16::16:

Ooo müdür yardımcısı mısın. .. aslında ben de yöneticilik düşünüyorum ama bayan icin zor diyorlar hep senin fikrin ne bir de artık sanırım sinav kalkmış nasıl bir uygulama var canım

Canım daha once uc yıl okul müdürü olarak çalıştım kendi istegimle ve bebek icin birakmistim gercekten yorucu müdür yardımcılığı daha kolay sorumluluğu az kesinlikle öneririm yeni sistem 13 hazirandan sonra belli olacak sinav olayi kalktı yönetmelik yayinlaninca öğreneceğiz

Canım yumurta kuralı neyse de et kuralını uygulayamiyorum cok esim tam bir etcildi simdilik sadece azalttik

Dr bize bişey demedi yumurtada yiyo ette. hergün olmasada yumurtayı haftada 1 veya 2 defa yiyo cnm. Maydanoz çok yedrmye çalışıyorum

Canım ailene Rabbimden acil şifalar diliyorum..

Allah yardım etsinn.. Yüzünü güldürsün inşallah.. Bir an önce yavruna kavuştursun seni..:16:

Cnm mrb biz tanısmiyoruz :) 1 yıllık evliyiz hiç hücre yok varikoseliniz siddetlimiydi bizim sağda 1.6 solda 2.6 mm varikosel solda 1 grade varikosel yaziyo.. sizin kacti

Canım ailene Rabbimden acil şifalar diliyorum..

Allah yardım etsinn.. Yüzünü güldürsün inşallah.. Bir an önce yavruna kavuştursun seni..:16:

çok teşekkür ederim.Allah razı olsun Çok pozitif bir bayansın yazdıklarını okuyunca kitaplardan bahsetmeden çok güzeldi dikkatler başka konulara kaydı.birazda bunlaar lazım hepimize.

Cnm mrb biz tanısmiyoruz :) 1 yıllık evliyiz hiç hücre yok varikoseliniz siddetlimiydi bizim sağda 1.6 solda 2.6 mm varikosel solda 1 grade varikosel yaziyo.. sizin kacti

tanışırız canım bayağıdır yoktum malesef ama isimlerinz olmasa azospermi topiği diye dualarımdaydınız hep.
bizim grade3 tü canım acil ameliyat dendi.
Emre Bey e ameliyat olduk.
yanlışım var mı bilmiyorum ama grade 1 de ameliyat daha olunmuyor diye biliyorum.
Allahım tez zamanda hücreler çıkışlar nasip etsin.

Back
X