Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Canlar ;

öyle çok olmuş ki yazmayalı hepinizi çok özledim aranızdAi çok tanıdığım ya da beni tanıyan da yoktur belki.

her zaman uzun anlatıyorum neler oldu neler diye...eskileri bir okudum herkes kısa kısa maşallah ben yazmışta yazmışım....

Bu sefer çok yazmıcam....

Annem meme kanseriydi kemoterapileri bitirdik.kolu enfeksiyon oldu malesef radyoteraipiye başlayamıyoruz.

doktor kontrolleri hastaneler devam ediyor.Bu arada babamda hasta demiştim oda kötüledi onuda arada bir yatırıp çıkardık şuan az daha iyi.

kalbi artık yüzde 20 çalışıyorumuş ciğerler bitmiş doktoru oda annen gibi aslında kanser hasta gibi en fazla bu şekildeki bir hasta 4-5 yıl yaşar diyor.

anne baba ve hastane süreçleri doktorlar hastalıklar beni öyle yıprattı ki ayakta durmaya çalşıyorum.hala çalışıyorum işteyim.

yazmıcaktım güya :)gene başladım anlatama hay çeneme.....

varikolsel ameliyatı olalı 6 ay oldu.hala birşey yok bizde doktora bile gitmedik.sıra gelemedi ki bir türlü.

artık direkt tüp bebeğe geçicez galiba.

Buraya yeni katılan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.

eski arkadaşlarımada tedavi süreçlerinde sağlıklı spermler hayırlı haberler diliyorum.

tedavi olmuş bebeğini bekleyen arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

bebeklerini kucaklarını almışlara eşleriyle birlikte sağlık huzur diliyorum.

hepinize herşeyin başı sağlık diliyorum .hep duadaydınız.hepinizi öpüoyrum kucaklıyorum.

Cnm merhaba kiz sen unutulurmusun..babsna annene sifalar versin yaradan anne baba hastaligi zordur cokk iyi bilirim..guclu olmaya calus ins guzel gunlerin gelecek yaz sekeri yazz hepp haberlerini yaz dualarimiz heppp birlikte insl tupe de baslarsin en kisa zamanda.bakk bende yazmaya basladim uzun uzun...:):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim.Allah razı olsun Çok pozitif bir bayansın yazdıklarını okuyunca kitaplardan bahsetmeden çok güzeldi dikkatler başka konulara kaydı.birazda bunlaar lazım hepimize.

Tşk ederim canımm.. Dozunu kaçırmamaya dikkat ediyorum.. Birazda bunlar lazım doğru söylüyorsunnn :16::16::16:

Hepimize iyi geliyor ne güzel oluyor hep aynı psikolojiden sıyrılmış oluyoruz..

Sende ayrılma buralardan özletme kendini canım benim.. Kendi kendine çözemiyor insann ağır geliyor.. :34::34: Birilerinin seni anlaması çok güzel.. Şükür ki birbirimize ulaşabiliyoruz :16::16::16: Birileri var yanımızda biliyoruzz :16::16::16::16::16::16::16::16::16::32::32:

Cnm merhaba kiz sen unutulurmusun..babsna annene sifalar versin yaradan anne baba hastaligi zordur cokk iyi bilirim..guclu olmaya calus ins guzel gunlerin gelecek yaz sekeri yazz hepp haberlerini yaz dualarimiz heppp birlikte insl tupe de baslarsin en kisa zamanda.bakk bende yazmaya basladim uzun uzun...:):):)

cemremmmmmmm canım benim..........
Allah razı olsun çok sağol canım benim.
sende doldur tüpleri belki birlikte başlarız tedaviye inşh :) canım benim çok sevindim.çıkışlar var kalitelendirmeye çalşıyormış galiba...

çok sağol çok özledim seni sizleri...

Tşk ederim canımm.. Dozunu kaçırmamaya dikkat ediyorum.. Birazda bunlar lazım doğru söylüyorsunnn :16::16::16:

Hepimize iyi geliyor ne güzel oluyor hep aynı psikolojiden sıyrılmış oluyoruz..

Sende ayrılma buralardan özletme kendini canım benim.. Kendi kendine çözemiyor insann ağır geliyor.. :34::34: Birilerinin seni anlaması çok güzel.. Şükür ki birbirimize ulaşabiliyoruz :16::16::16: Birileri var yanımızda biliyoruzz :16::16::16::16::16::16::16::16::16::32::32:

aynen öyle canım...inşh buralardayım ...

dert tek başına bir yere kadar çekiliyor o kadar güçlü insan yok çok sağol desteğin için.

Canım biz simdi verdik testi 55 lira 1,5 saatte verecekler hakkımızda hayırlısı
Canım test sonucu mu bekliyorsunuz inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sperm testi değil sanırım. .. biz de yarin sperm testi verecegiz çok heyecanliyim dua edin

Canım test sonucu mu bekliyorsunuz inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sperm testi değil sanırım. .. biz de yarin sperm testi verecegiz çok heyecanliyim dua edin

Dualarımızdasınn canımm.. haberlerini bekliyoruz. :34:

cemremmmmmmm canım benim..........
Allah razı olsun çok sağol canım benim.
sende doldur tüpleri belki birlikte başlarız tedaviye inşh :) canım benim çok sevindim.çıkışlar var kalitelendirmeye çalşıyormış galiba...

çok sağol çok özledim seni sizleri....

Ayyy ne superrr olur yaaa inslhhhh evet bakalim inslh kalitedi duzelir en kisa zamanda..:):):)

Merhaba Canlar ;

öyle çok olmuş ki yazmayalı hepinizi çok özledim aranızdAi çok tanıdığım ya da beni tanıyan da yoktur belki.

her zaman uzun anlatıyorum neler oldu neler diye...eskileri bir okudum herkes kısa kısa maşallah ben yazmışta yazmışım....

Bu sefer çok yazmıcam....

Annem meme kanseriydi kemoterapileri bitirdik.kolu enfeksiyon oldu malesef radyoteraipiye başlayamıyoruz.

doktor kontrolleri hastaneler devam ediyor.Bu arada babamda hasta demiştim oda kötüledi onuda arada bir yatırıp çıkardık şuan az daha iyi.

kalbi artık yüzde 20 çalışıyorumuş ciğerler bitmiş doktoru oda annen gibi aslında kanser hasta gibi en fazla bu şekildeki bir hasta 4-5 yıl yaşar diyor.

anne baba ve hastane süreçleri doktorlar hastalıklar beni öyle yıprattı ki ayakta durmaya çalşıyorum.hala çalışıyorum işteyim.

yazmıcaktım güya :)gene başladım anlatama hay çeneme.....

varikolsel ameliyatı olalı 6 ay oldu.hala birşey yok bizde doktora bile gitmedik.sıra gelemedi ki bir türlü.

artık direkt tüp bebeğe geçicez galiba.

Buraya yeni katılan tüm arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum.

eski arkadaşlarımada tedavi süreçlerinde sağlıklı spermler hayırlı haberler diliyorum.

tedavi olmuş bebeğini bekleyen arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

bebeklerini kucaklarını almışlara eşleriyle birlikte sağlık huzur diliyorum.

hepinize herşeyin başı sağlık diliyorum .hep duadaydınız.hepinizi öpüoyrum kucaklıyorum.

canım çok geçmiş olsun anneni merek etmiştim ben de.Allah babana ve annene şifalar versin sana da tez zamn da evlat nasip etsin inşallah.

Canım senin icin dua edeceğimiz yarın buyuk gun desene inşallah hayırlı haberlerin ile sevindirirsin bizi bizim ki karaciğer sonuc bekliyoruz

Canım ya inşallah yarın güzel çoşacağımız haberlerle gelirsin.Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.:46::46:

Canım senin icin dua edeceğimiz yarın buyuk gun desene inşallah hayırlı haberlerin ile sevindirirsin bizi bizim ki karaciğer sonuc bekliyoruz
Evet canım büyük gün dualarin icin sagol biz karaciğer enzimlerini hic olcturmedik aslında bizim de yaptirmamiz lazım iğne kullanmiyoruz ama bitkiseller de yorabilir karacigeri neyse yarını bi atlatalim hayırlısıyla onu da yaptiririz

Cidden ya özlettin kendini ne zamandır yoktun.Öncelikle annene ve babana acil şifalar.
Senden de güzel haberler alayım da artık topik şenlensin artık.Allah bebeğine kavuşmak nasip etsin canım.
Her şey güzel olacak güzel kalpli insan.:emir_bebek::emir_bebek:

Canım ya inşallah yarın güzel çoşacağımız haberlerle gelirsin.Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.:46::46:
İnşallah canım yaa halaylik bir haber alırız inşallah. gece uyku yok bana heyecan stres ama tabi herseyin hayırlısı

çok teşekkür ederim.Allah razı olsun Çok pozitif bir bayansın yazdıklarını okuyunca kitaplardan bahsetmeden çok güzeldi dikkatler başka konulara kaydı.birazda bunlaar lazım hepimize.

tanışırız canım bayağıdır yoktum malesef ama isimlerinz olmasa azospermi topiği diye dualarımdaydınız hep.
bizim grade3 tü canım acil ameliyat dendi.
Emre Bey e ameliyat olduk.
yanlışım var mı bilmiyorum ama grade 1 de ameliyat daha olunmuyor diye biliyorum.
Allahım tez zamanda hücreler çıkışlar nasip etsin.
Aminnn canimm inşallahhh.. Rabbim dualarmzi kabul eder insallah

Arkadaşlar eşimle konuştuk ve cumartesi test vermeye karar verdik bir buçuk ay oluyor aslinda erken ama gelişme var mı çok merak ediyoruz bakalım kısmet inşallah güzel bir sonuç alabiliriz
Yarin guzel haberler duycaz desene ins..:34:
Aminnn canimm inşallahhh.. Rabbim dualarmzi kabul eder insallah

Test sonucunuz iyi cikar ins....:34:

Back
X