- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Yarin guzel haberler duycaz desene ins..
Test sonucunuz iyi cikar ins....![]()
Inşallah cnmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin guzel haberler duycaz desene ins..
Test sonucunuz iyi cikar ins....![]()
canım çok geçmiş olsun anneni merek etmiştim ben de.Allah babana ve annene şifalar versin sana da tez zamn da evlat nasip etsin inşallah.
Cidden ya özlettin kendini ne zamandır yoktun.Öncelikle annene ve babana acil şifalar.
Senden de güzel haberler alayım da artık topik şenlensin artık.Allah bebeğine kavuşmak nasip etsin canım.
Her şey güzel olacak güzel kalpli insan.![]()
İnşallah canım heyecanla duayla bekliyorum
iyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldinselam kızlar nasılsınız![]()
hoşbulduk birtanem Allah (cc) razı olsuniyiyiz canım sen nasılsın hoşgeldin
bende yeni geldim ama seni ağırladım bak![]()
hoşbulduk birtanem Allah (cc) razı olsun
az önce yazını okudum Rabbim inşallah annene ve babacığına acil şifalar versin
bende uzun zamandır topiğe uğramıyorum benimde eşimin ciğerinde nodül görüldü ve sıkıntılı günler yaşıyorum
Rabbim beterinden korusun bugünlerimizi aratacak dert vermesin inşallah hastalık zor
hastaya 1kere zorsa hastayla yaşayana 1000kere zor elimizden hiç birşey gelmiyor duadan başka
Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah![]()
canım hay ağzını öpeyim derler yaa kaba bir tabir olcak ama...
tam demek istediğimi yüreğimdeki paylaştın...hasta zor yanında olana çift katı yük.
Allahım acil şifalar versin canım.Çok çok geçmiş olsun.
yüreğini ve nasıl çırpıntını inan anlıyorum...
hep yazıyorum belki bunu ne çok söylüyorlar diyorlar ama
inan dualarım azosperimi topiğindeki şu şu diye şunun için Allahım diye mutlaka dua ediyorum.
Yüreği tek hafifleten dualar..Birde yürekten dinleyen dostlar ama onları bulmak zor.![]()
gerçekten çok zor bir durum elbette sınavlarımız olacak bu dünyaya sefa sürmeye gelmedik
ama ne bileyim sevdiklerimin bir hastalığı bir derdi olunca ben onlardan çok hasta oluyorum onlardan çok dertleniyorum
elimden hiç birşey gelmiyor Rabbimin karşısında acziyetimi kabul etmekten başka ve dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor
birde internet başında araştırma yapıp ağlamak
dediğin çok doğru acını paylaşan gönül dostun olduktan sonra her sıkıntıya göğüs gerersin
boşuna dememişler acılar paylaştıkça azalır diye
bizim bizden başka anlayanımız yok iyi ki varsınız ve iyi ki tanımışım sizleri![]()
ne güzel yazmışın canım benim...
gerçekten iyi ki varsınız bende iyi ki tanımışım...
hani daha bugün çok uzun aradan sonra yazdığım topiğe...
hani çocukluğunun geçtiği sokağa geri dönersin ya öyle bir sevinç doldu içime sizlerle....
ukalalık gibi görme ama interte bu nodül kanser işlerini araştırmak bizim için tam bir yıkım ben bıraktım artık.
çünkü bir tane güzel şey yok araştırdığın her bilgide boğuluyorsun...
ki bizim güçlü olamasakta güçlü görünmek gibi bir görevimiz var bu anlamda beni güçsüzleştirdi artık çok fazla takılmıyorum.
yinede ukalalık gibi anlama.bence sadece...
bende canım az önce yazdım ilk mesajımı güzel haberler olmadıktan sonra
gelip yazmanın insanların moralini bozmanın gereği yok diye düşünüyorum
zaten herkesin kendi derdi kendine yetiyor burda güzel bir habere muhtacız hepimiz
birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor sıkıntısı sıkıntımız oluyor
yok canım estağfurullah ne ukalalığı çok haklısın
bende öyle düşünüyorum sonuçta hastalık olsa bile seyri kişiye göre değişiyor kiminde iyileşme görülürken kimi daha kötü oluyor
benim duam Rabbimden beni sevdiklerimle sınamaması
bende zaten bekleme sürecinde eşimle hep güzel vakit geçirmeye gezmeye ve hsatlıktan ve olavaklardan bahsetmemeye karar vermiştim
ama birgün dayanamadım eşim eve geç gelmeye ve bana kötü davranmaya başlamıştı işine gelmiyorsa beni bırak git demişti
bende ertesi gün hemen celalettin beyi aradım ve eşimin hastalığından bahsettim acaba eşim benden birşeymi saklıyor
sonuçlarımı çok mu kötü diye içime kurt düştü .rapor sonucu doktora okudum oda Allah razı olsun içime su serpti
inşallah kötü birşeyi yoktur tomografi sonucu çıksın herşey anlaşılır dedi
şimdilik beklemedeyiz 3 ay sonra tekrar test yapacak inşallah nodül büyümezse içimiz rahatlayacak
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi
biran evvel evlatlarımıza kavuştursun bu dünyadan evlat kokusunu içimize çekmeden canımızı almasın inşallah![]()
ohhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun eskiden nasıl yazışırdık kızlarla hatırlarmısn topikten birkaç saat uzak kalsak sayfalar alıp başını gidiyorduyürekten amin diyorum canım...
bende aynı seni düşündüğün gibi buraya yazmayım hatta bençok uzun yazıyorum kendim okuyunca bile sıkıldım bunladım kötü haberler üst üstte diye insanlar nasıl okusun bunu zaten moralleri bozuk....
ama aslında her olayda bir hayır var eskisi kadar uzun yazmıcam sözam yazıcam artık....sende yaz canım kimsenin moralini bozarım deme...
çünkü şükür etmek için insaların başka insanların sınavlarıda görmeleri lazım...
ben çıkış olmadığı zamanolduğu zaman hep ağlıyorum işyerine canım sıkılıyordu ağlıyordum...
şimdi diyorum ki hayatta daha büyük sıkıntılarım var hiçbirşey için ağlamıcam.
keza kendimde göğüsümden operasyon geçirdim şükür şuan temiz.
burda birçok kişi özel mesaj attı bana bunları anlatınca sordu göğsümde şu var ne yapayım diye.
keza ben sayesi buldum Allah ondan bin razı olsun ne zaman sorsam cevapladı.
yani herşey hayatın parçası yazıcaz buraya herşeyimizi dediğin paylaştıkça azaltcaz yaşanmışlıklarımızı anlatıcaz.
ama ben gene uzun yazdım yaaaa![]()
ohhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun eskiden nasıl yazışırdık kızlarla hatırlarmısn topikten birkaç saat uzak kalsak sayfalar alıp başını gidiyordu
okumaya yetişemiyordumsabah ezanlarına kadar yazıştığım arkadaşlarım vardı
hey gidi günler hey herkes çoluk çocuğa karıştı biz halen pinekliyoruz
neyse şu dertlerden bir sızabilsek bizde tedavi olucazda herşeyin hayırlısı olsun
bende karar verdim burdakilerin başını şişiricem benim sizden başka sırtımı dayayacağım dert ortağım mı varki
ne demişler sanmaki dert sadece sende var ,sendeki derdi nimet sayanlar var![]()
gene öpecem
haaa şöyle işte ....
şişircez kız tedavimizi olup biz şişene kadar mecbur dinleyecekler
sonra bizde kucağımızdakini derdine düşüp unutcaz dertleri inşh
ben o kadar eski değilim canım ama hastalık söz konusu olunca yüreğim hep yüreğinin yanında bunu bil...
kızlar kızacak bize :18:
ohhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun eskiden nasıl yazışırdık kızlarla hatırlarmısn topikten birkaç saat uzak kalsak sayfalar alıp başını gidiyordu
okumaya yetişemiyordumsabah ezanlarına kadar yazıştığım arkadaşlarım vardı
hey gidi günler hey herkes çoluk çocuğa karıştı biz halen pinekliyoruz
neyse şu dertlerden bir sızabilsek bizde tedavi olucazda herşeyin hayırlısı olsun
bende karar verdim burdakilerin başını şişiricem benim sizden başka sırtımı dayayacağım dert ortağım mı varki
ne demişler sanmaki dert sadece sende var ,sendeki derdi nimet sayanlar var![]()
çok güzel oldu biz şişene kadar şişircez demek süpermiş
Allah razı olsun canım çok sağol
neyse kızları fazla sinirlendirmeyelim iyi geceler tatlım Allah'a emanet ol![]()
hoşbulduk birtanem Allah (cc) razı olsun
az önce yazını okudum Rabbim inşallah annene ve babacığına acil şifalar versin
bende uzun zamandır topiğe uğramıyorum benimde eşimin ciğerinde nodül görüldü ve sıkıntılı günler yaşıyorum
Rabbim beterinden korusun bugünlerimizi aratacak dert vermesin inşallah hastalık zor
hastaya 1kere zorsa hastayla yaşayana 1000kere zor elimizden hiç birşey gelmiyor duadan başka
Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah![]()
canım hay ağzını öpeyim derler yaa kaba bir tabir olcak ama...
tam demek istediğimi yüreğimdeki paylaştın...hasta zor yanında olana çift katı yük.
Allahım acil şifalar versin canım.Çok çok geçmiş olsun.
yüreğini ve nasıl çırpıntını inan anlıyorum...
hep yazıyorum belki bunu ne çok söylüyorlar diyorlar ama
inan dualarım azosperimi topiğindeki şu şu diye şunun için Allahım diye mutlaka dua ediyorum.
Yüreği tek hafifleten dualar..Birde yürekten dinleyen dostlar ama onları bulmak zor.![]()
bende canım az önce yazdım ilk mesajımı güzel haberler olmadıktan sonra
gelip yazmanın insanların moralini bozmanın gereği yok diye düşünüyorum
zaten herkesin kendi derdi kendine yetiyor burda güzel bir habere muhtacız hepimiz
birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor sıkıntısı sıkıntımız oluyor
yok canım estağfurullah ne ukalalığı çok haklısın
bende öyle düşünüyorum sonuçta hastalık olsa bile seyri kişiye göre değişiyor kiminde iyileşme görülürken kimi daha kötü oluyor
benim duam Rabbimden beni sevdiklerimle sınamaması
bende zaten bekleme sürecinde eşimle hep güzel vakit geçirmeye gezmeye ve hsatlıktan ve olavaklardan bahsetmemeye karar vermiştim
ama birgün dayanamadım eşim eve geç gelmeye ve bana kötü davranmaya başlamıştı işine gelmiyorsa beni bırak git demişti
bende ertesi gün hemen celalettin beyi aradım ve eşimin hastalığından bahsettim acaba eşim benden birşeymi saklıyor
sonuçlarımı çok mu kötü diye içime kurt düştü .rapor sonucu doktora okudum oda Allah razı olsun içime su serpti
inşallah kötü birşeyi yoktur tomografi sonucu çıksın herşey anlaşılır dedi
şimdilik beklemedeyiz 3 ay sonra tekrar test yapacak inşallah nodül büyümezse içimiz rahatlayacak
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin hepimizi
biran evvel evlatlarımıza kavuştursun bu dünyadan evlat kokusunu içimize çekmeden canımızı almasın inşallah![]()
Kızlar öncelikle ikinizin ailesi icin de sifa diliyorum. Allahım onları size bagislasin. Evet burda herkesin derdi var ve herkesin derdini anlayanlar var dışarıdaki birine durumu anlatsak sadece acir anlık üzülür sonra yine patavatsiz sozlere devam sma burası öyle mi herkes dertli herkes sabırlı ve ancak burada insan anlaşıldığını hissediyor bence buradan uzak kalmayın gelin paylaşın ki hafiflesin inanın bize yük olmaz sayfalarca okuyabiliriz hep dualarimda olacaksınız sizinle cok tanışma fırsatı olmadı çok vakit geciremedik ama yureginizin ne kadar güzel olfugu zaten belli sizi de hep burada ve yanımızda görmek istiyorumyürekten amin diyorum canım...
bende aynı seni düşündüğün gibi buraya yazmayım hatta bençok uzun yazıyorum kendim okuyunca bile sıkıldım bunladım kötü haberler üst üstte diye insanlar nasıl okusun bunu zaten moralleri bozuk....
ama aslında her olayda bir hayır var eskisi kadar uzun yazmıcam sözam yazıcam artık....sende yaz canım kimsenin moralini bozarım deme...
çünkü şükür etmek için insaların başka insanların sınavlarıda görmeleri lazım...
ben çıkış olmadığı zamanolduğu zaman hep ağlıyorum işyerine canım sıkılıyordu ağlıyordum...
şimdi diyorum ki hayatta daha büyük sıkıntılarım var hiçbirşey için ağlamıcam.
keza kendimde göğüsümden operasyon geçirdim şükür şuan temiz.
burda birçok kişi özel mesaj attı bana bunları anlatınca sordu göğsümde şu var ne yapayım diye.
keza ben sayesi buldum Allah ondan bin razı olsun ne zaman sorsam cevapladı.
yani herşey hayatın parçası yazıcaz buraya herşeyimizi dediğin paylaştıkça azaltcaz yaşanmışlıklarımızı anlatıcaz.
ama ben gene uzun yazdım yaaaa![]()
herkese iyi haftasonları ...![]()
inşlhhhhhhhhhhh güzelim açılışı siz yapın hadiEvet canım iyi haftasonlarımız olsun ve güzel güzel haberler sonuçlar gelsin inşallah.
İyi tatillerrrr![]()