- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Kızlar öncelikle ikinizin ailesi icin de sifa diliyorum. Allahım onları size bagislasin. Evet burda herkesin derdi var ve herkesin derdini anlayanlar var dışarıdaki birine durumu anlatsak sadece acir anlık üzülür sonra yine patavatsiz sozlere devam sma burası öyle mi herkes dertli herkes sabırlı ve ancak burada insan anlaşıldığını hissediyor bence buradan uzak kalmayın gelin paylaşın ki hafiflesin inanın bize yük olmaz sayfalarca okuyabiliriz hep dualarimda olacaksınız sizinle cok tanışma fırsatı olmadı çok vakit geciremedik ama yureginizin ne kadar güzel olfugu zaten belli sizi de hep burada ve yanımızda görmek istiyorum
canım benim gözlerimi doldu yazdıklarına çok tşk ederim ederim.
bizde bunu konuştuk dün akşam gelelim yazalım kopmayalım ki
yaşamaya devam edebilelim yoksa boğuluyoruz.
Allaha verdiği herşey için sonsuz hamdusenalar olsun.
iyi varsın ve varsınız...

sonuçların inşh çok güzel çıkar gözüm kulağım burda.

cadılar demek gece anlaştınızzzz gizli gizli topiğe girip muhabbet ettiniz ne yapayım size ben he
dur çantayla kafanıza kafanıza vurayım o zaman
allah muhabebtinizi arttırsın
ahh kızlar ahh dert keder bitermi bu dünyada ne sıkıntı biter ne acı ne neşe biter herkes evinde nelerle uğraşıyor kim bilir:26:
hastalık var ,sıkıntı var, problem hiç eksik olmaz zaten
ama rabbime genede hamdolsun ki rabbimiz var...
dün akşama doğru misafirim vardı geceye kadar bendeydi kaçırmışım muhabetti olsun sefanız olsun iyi yapmışsınız..
nurusima hakkaten kız ne muhabbet ederdik yemeği ateşe koyana kadar sayfalar alıp başını giderdi ,herşeyi konuşur sohbet ederdik dediğin gibi çoğu bebeklerine kavuştu en fazla bi kaç saat durup kaçıyorlar mecburen
kız sıra bizlerede gelir elbet inşlh önümüzdeki engelleri aşalım geri su gibi gelicek......
biz bu gidişle sen,ben,herşey güzelolacak aynı anlarda başlıcaz galiba tedaviye gidişat onu gösteriyor...
cemrem sorma yaa....
ben ki o gün gel nursimayı ağırla oldu.
çok güzel oldu ama öyle huzurlu ve güzel uyudum ve uyandım ki anlatamam.
evet nursimada öyle dedi sabahlara kadar sohbetler olurmuş...
bende dedim ki önce kafalarını şişircez sonra kendimizi

evet hep beraber başlayalım sonra gelsin sabahlara kadar sohbetler...
ay midem bunaldı yok sağ kasığım acıdı sende de var mı inşh yaşalım canım benim....:13:
Evet canım iyi haftasonlarımız olsun ve güzel güzel haberler sonuçlar gelsin inşallah.
İyi tatillerrrr![]()
selam demet :)
iyi hafta sonları tazelendim sizlerle...
Canim hoşgeldinnnnnnn.
Sayfaları okuyamadim.inşallah annen iyidir.
Canim tedaviye mi başlıyorsunuz hayirlisi olsun.
Bu gün mevlut var.yegenimin rahatsizliginda annem adak adamis yeğenim için biliyirsun çok zor günler geçirdik sen de bende bu 9 ayda yasadiklarim bir omure bedeldi.
İnsan acilari yasadikca daha güçlü oluyor hayatta gelen her şey allahtan o bizleri seviyor bunun en güzel yaninda bu zaten güçlü ruhlarimiz var artik acilara dayanabilen
canım benim güzel yürekli kalpi arkadaşım...
eylülü bulur herhalde tedavi halen anne ve babayla uğraşıyoruz.çok şükür.halaen devam ediyoruz sürecimiz.
Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü evet neler çekti yiğenin annesi çok şükür geçti gitti.
Allahım tekrar yaşatmasın.
aynen canım güçlendik acılarla yakınlarımızdan sınanmakla...
tedavi devam canım okuduğum kadarıyla yavaş ilerliyormuş ama inşh güzel sonuçlara devam eder canımb benim.
çok özledim seni ve sizleri.