İnşallah canımmmm özelden mesaj yazdım geldimi canım.Geçen sefer de yazmıştım ama gitmemiş sanırım
Geldi bitanem nettim zayıf çekmiyor ben sana 2defa yazmıştım ama yazismalarda göremedim bilki benden kaynaklı cnm öpüyorum😘
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmmm özelden mesaj yazdım geldimi canım.Geçen sefer de yazmıştım ama gitmemiş sanırım
Geldi bitanem nettim zayıf çekmiyor ben sana 2defa yazmıştım ama yazismalarda göremedim bilki benden kaynaklı cnm öpüyorum😘
nasılsınız çok şükür bende tedavime başladım sanırım 10güne transferim olacak lavınciden sonra inşallah bende burada hamileyimmmmm yazarım çok heycanlıyım kızlar sabırla yemiyoruz bu hastalığı allahın izniyle seneler sonra bu büyük mücadeleyi sırayla kazanırız inşallah![]()
canım hayırlı olsun Allahım hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin.
nerde tüp bebek deneyeceksin?
elzemmm canım ne yaptın yavvv :97:
amin inşallah hayırlısı olurcnm ben memorialde yaptıracağım elzem arkadaşımızında inşallah güzel haberlerini duyarız ve ilk halayımızı çekeriz inşallah
![]()
nasılsınız çok şükür bende tedavime başladım sanırım 10güne transferim olacak lavınciden sonra inşallah bende burada hamileyimmmmm yazarım çok heycanlıyım kızlar sabırla yemiyoruz bu hastalığı allahın izniyle seneler sonra bu büyük mücadeleyi sırayla kazanırız inşallah![]()
Canimmmm maasallah Rabbim tez zamanda güzel haberlerini almayi nasip etsin insallah cook sevindimmm :))
Aminnnnn canım inşallah allah razı olsun sizlerden rabbim dualarımızı duyuyor bu yaralı yüreklerimiz allahın izniyle mutlulukla son bulacak güzel günler gelecek inşallah😌
Aminnnn canmm aminnn.. :)
kizlar aksam aksam anlatilmaz ama gündüzler hayrina diyeyim önce size bugün gördüğüm ruyadan bahsetmek istiyorum... belki icinizden birileri yorumlayabilir :) küçük bir kiza abdest almayi ogretiyordumm.. niyet ettik kollarimizi sivadik gozlerini kocaman acmis bana bakiyordu.. saclari iki yandan toplu bide cook tatliydi.. :) ben icimden tekrarlarken uyandimm.. etkilendimmm cook.. rabbim hayirlara cikarsin insallahhhhhh. .
Canlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
Malesef spermimiz yine yok %22 spermatid
%78 spermatosit bir de nadir spermatozon yaziyor bu arada lökosit artmış biraz ona üzüldüm zaten ilaçlar da bitmemisti bakalım hayırlısı olsun ama su spermatozon nedir bilmiyorum
Penbis hayirli olsun cnm 10 gune kadar olan transferin ins guzel halaylik haberini duyariz ...Amin canım çok güzel bi rüya görmüşsün inşallah evladına çıkar ne guzel abdest aldiriyormuşsun hayırlara vesile olur inşallah
Canlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
%78 spermatosit bir de nadir spermatozon yaziyor bu arada lökosit artmış biraz ona üzüldüm zaten ilaçlar da bitmemisti bakalım hayırlısı olsun ama su spermatozon nedir bilmiyorum
Canim gozunaydin spermatozon sperm hücresi die biliorum ben![]()
Sağolun kızlar ben tabi biraz fazla beklenti icindeydim sonuca çok sevinemedim inşallah dediginiz gibidir internette bilgi bulamadımPenbis hayirli olsun cnm 10 gune kadar olan transferin ins guzel halaylik haberini duyariz ...
Merhaba cnm olsun sprrm cikmamis ama spermatazon gormussunuz bende onlari sperm hucresi diye biliyorum idevami en ki zamanda gelir ins..
Cnm inşallah olacak Rabbimizin izniyle ..:) gönlünü ferah tut. Bak bizdede hic sperm yok hücresi dahi yok. Bitkisel ler şifa olur inşallahCanlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
Aminnnn canmm aminnn.. :)
kizlar aksam aksam anlatilmaz ama gündüzler hayrina diyeyim önce size bugün gördüğüm ruyadan bahsetmek istiyorum... belki icinizden birileri yorumlayabilir :) küçük bir kiza abdest almayi ogretiyordumm.. niyet ettik kollarimizi sivadik gozlerini kocaman acmis bana bakiyordu.. saclari iki yandan toplu bide cook tatliydi.. :) ben icimden tekrarlarken uyandimm.. etkilendimmm cook.. rabbim hayirlara cikarsin insallahhhhhh. .
Cnm int bunu buldum.. sperm yada tam bilimsel adıyla spermatozon erkek üreme hücresi dir yazıyo cnmCanlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum