Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıra PAPATYAYARİM kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
PAPATYAYARİM canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Gözün aydın canım ben de Tülay gibi biliyorum sperm o yani çıkış başlamış darısı sayıların artışına insallah

Haydi halaya canlarım oyyyy tutmayın beniiii:32::32::32::32::32::32:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:64::64::64::64::64::64::64:

Çok şükür bir azolu daha kurtuldu dualarımız inancımız ve sabrımızın sayesinde
Celalettin Hoca ve Ersel Bey vesile olarak.

Cnm inşallah olacak Rabbimizin izniyle ..:) gönlünü ferah tut. Bak bizdede hic sperm yok hücresi dahi yok. Bitkisel ler şifa olur inşallah:16:
Canım neredeyse bir yıl oldu ogreneli tam 10 aydır bitkiseller kullaniyoruz inşallah sizde de gelişmeler olacak hepimizde de sabır ve dua ile

Cnm int bunu buldum.. sperm yada tam bilimsel adıyla spermatozon erkek üreme hücresi dir yazıyo cnm
Canım evet onu ben de okudum ama kafamı karistiran sey testin sonunda spermatoza görülmemiştir yazıyor ama yukarida nadir spermatozon yaziyor ben de aralarında fark vardır diye düşündüm öyle yazınca ama tabi yine de güzel bir gelişme

Sperm ya da tam bilimsel adı ile spermatozoon (çoğulu: spermatozoa), erkek bireylere ait üreme hücresidir

Kız sizde sperm görülmüş daha ne istiyon.Çıkışlar başlamış ya işte.:32::32:
İnternette böyle yazıyo canım.
Bizde %28 spermatit olduğu halde spermatozon diye bişey yoktu
Bence sevinmelisin canım.İnan bana:46:
Bu işler birden olmuyo.Yavaş yavaş olacak İNŞALLAH:16:

dr la görüştünüz mü yada arif beyle görüştünüz mü
Canım arif beyle gorusmedik sonuc gec geldi o yüzden dr la görüştük iyiye gidiyor demis esime
Canım gozunn aydin.. kisa zaman sonra hayirli haberlerini aliriz insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün artık inan bütün dualarim hepimize burdaki herkesi kardeşim sayiyorum artık

Canım hayırlısı olsun ama insan hep beklentilerini yüksek tutar bu normal ama Allah sana spermleri görmekte nasip edecek dualarımızla gerçekleşecek inşallah.
Bir dahaki kontrole halay çekmek nasip olsun inşallah.Gönlünü ferah tut o güzel günlerde gelecek inanıyorum ben.:16::16:
İnşallah canım çok sağol tabi ben yine sevinme kısmını biraz az tuttum ama bir sonraki testi beklemek daha zor olacak sanırım

Gözün aydın canım ben de Tülay gibi biliyorum sperm o yani çıkış başlamış darısı sayıların artışına insallah
Darısı hepimizin başına söyle testi alinca milyonlar basamagini gormek nasip olsun inşallah:52::52:

Haydi halaya canlarım oyyyy tutmayın beniiii:32::32::32::32::32::32:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:64::64::64::64::64::64::64:

Çok şükür bir azolu daha kurtuldu dualarımız inancımız ve sabrımızın sayesinde
Celalettin Hoca ve Ersel Bey vesile olarak.

Evwt elzemcim bende diom ya cikislar baslamiski spermatozon yazio

Ayy kız dur daha halay cekmeyelim erken mi aceba arif beyle bir görüşmek istiyoruz bakalım o ne dicek illa ki arada bir fark vardır altta çünkü spermatoza yok yazıyor ya da ben çok kotumserim sanırım:27:

Canım belki nadir azdir die yazmamistir altta

Canım bilmiyorum ama kafam karıştı o yüzden sevinemedim altta hic spermatoza görülmemiştir yazıyor ben arda fark var mutlaka diye düşünüyorum çünkü bir tane bile çıkış olsa yazardı altta neyse tabi bunların cevaplarını en iyi arif bey verebilir bakalım ulasabilirsek

Canım bilmiyorum ama kafam karıştı o yüzden sevinemedim altta hic spermatoza görülmemiştir yazıyor ben arda fark var mutlaka diye düşünüyorum çünkü bir tane bile çıkış olsa yazardı altta neyse tabi bunların cevaplarını en iyi arif bey verebilir bakalım ulasabilirsek

Canım bence de sonuclarin guzel söyle dusun en son testinden bir adim bile ondetsen bu harika demektir az kaldı ilaclariniz bitince senin icin de halay çekeceğiz allahın izniyle:46:

Canım neredeyse bir yıl oldu ogreneli tam 10 aydır bitkiseller kullaniyoruz inşallah sizde de gelişmeler olacak hepimizde de sabır ve dua ile

Canım evet onu ben de okudum ama kafamı karistiran sey testin sonunda spermatoza görülmemiştir yazıyor ama yukarida nadir spermatozon yaziyor ben de aralarında fark vardır diye düşündüm öyle yazınca ama tabi yine de güzel bir gelişme

Canım arif beyle gorusmedik sonuc gec geldi o yüzden dr la görüştük iyiye gidiyor demis esime

İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün artık inan bütün dualarim hepimize burdaki herkesi kardeşim sayiyorum artık

İnşallah canım çok sağol tabi ben yine sevinme kısmını biraz az tuttum ama bir sonraki testi beklemek daha zor olacak sanırım

Darısı hepimizin başına söyle testi alinca milyonlar basamagini gormek nasip olsun inşallah:52::52:
Cnm hocayı arasaydiniz ya sormak için bakalım ne diyecek. Tatlım sizin hormonlar da sorun varmiydi. Görüşmelerizde hoca ne dio du sizde sadece bitkisel kullanidnz dimi. . Ilaclara baslamdn önce hücre varmiydi ay çok soru sordum. . :16:

Canlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
Malesef spermimiz yine yok %22 spermatid
%78 spermatosit bir de nadir spermatozon yaziyor bu arada lökosit artmış biraz ona üzüldüm zaten ilaçlar da bitmemisti bakalım hayırlısı olsun ama su spermatozon nedir bilmiyorum

canım gözün aydın ben de spermatozon sperm hücresi diye biliyorum netten.sizde çıkış başlamış.az olduğu için sayı yazmıyodur.Bundan sonrada devamı artarak gelir inşallah

Canım bence de sonuclarin guzel söyle dusun en son testinden bir adim bile ondetsen bu harika demektir az kaldı ilaclariniz bitince senin icin de halay çekeceğiz allahın izniyle:46:
Tabiki canım ilerleme var tabi sevindim ama ben biraz kotumserim inşallah halay cekeriz yakinda ben ya da sizler icin
Cnm hocayı arasaydiniz ya sormak için bakalım ne diyecek. Tatlım sizin hormonlar da sorun varmiydi. Görüşmelerizde hoca ne dio du sizde sadece bitkisel kullanidnz dimi. . Ilaclara baslamdn önce hücre varmiydi ay çok soru sordum. . :16:
Canım ilk öğrendiğimiz zaman hormonlar normal di sonra bir üroloji doktoru bize bitkisel ilaç verdi onu kullandik tese olacaktı esim tam o sırada burayı bildum teseden vazgectik celalettin hoca ya gittik orda hormonlardan lh in yukseldigini gördük sanırım üroloji doktoru nun verdiği ilac yukseltti sonra bitkiseller e başladık lh dusmeye başladı son testte lh nnormalin biraz üstünde ama bu sefer fsh da normalin ustune çıktı iğne kullanmadik hic ama belki bundan sonra geçeceğiz bilmiyorum doktorla konuştuk gelisme iyi demis ama çok uzun olmuyor tabi telefonla görüştük canım istediğini sorabilirsin yanitlarim rahat ol

canım gözün aydın ben de spermatozon sperm hücresi diye biliyorum netten.sizde çıkış başlamış.az olduğu için sayı yazmıyodur.Bundan sonrada devamı artarak gelir inşallah
Canım inşallah hep güzel haberler duyarız herkes icin

yok canım 1. derece 3.6 mm ayın 15 den sonra gitmeyi düşünüyoruz bi aksilik olmazsa canm sizin ameliyat ne zaman ilk muayenede ne kadar ücret alıyo canm

Biz şimdiye kadar çoktan gidecektik ama hep sorun çıkardılar işyerinde canım izin veriyorlar sonrada vazgeçiyorlar dalga geçer gibi neyseki kağıdımız imzalandı.Salı günü gidicez inşallah ameliyat için.Bugün tekrar arıcaz bakalım doktoru.Muayene 250 tl canım.Sizin içinde inşallah hayırlısı olur canım

Back
X