Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[TABLE="width: 565"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]elzem__[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"]29-29 3,5yıl[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]sertoly cell only lh yüksek azo sebebi utangaç testis testte 640 000 germ hücre 1 360 000 lökosit çıktı [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]eylül 2013 de tedaviye başladılar sertoli ve leydig toz kullaniyor iğne kullanmıyorlar[/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"]germ hücreler 1 220 000 lokosit: 1 275 000[/TD]
[TD="class: xl63, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"]Tarih 19 nisan 2014
%14 spermatid
%86 spermatosit
%1bas uzamış spermatid [/TD]
[TD="class: xl63, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"]%22 spermatid ve %78 spermatosit nadir spermatozo görülmüş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canım tabloların çok güzel ellerine sağlık son testte nadir spermatozon yaziyordu henuz ne olduğunu tam olarak bilmiyorum spermatazo degil yanlış anlama olmasin canım yani sperm çıkışı henüz yok ama arkadaşlar burda sperm hücresi dedi arif beye de ulasamadigimiz icin su an bilmiyoruz

Son düzenleme:
Biz şimdiye kadar çoktan gidecektik ama hep sorun çıkardılar işyerinde canım izin veriyorlar sonrada vazgeçiyorlar dalga geçer gibi neyseki kağıdımız imzalandı.Salı günü gidicez inşallah ameliyat için.Bugün tekrar arıcaz bakalım doktoru.Muayene 250 tl canım.Sizin içinde inşallah hayırlısı olur canım

merhaba canım..hadı hayırlısı ıns hersey yolunda gıderde guzel haberlerle gelırsın canım..bakalım nasıpse bızde gıdıcez,,allahım hayırlısıyla karsılastırsın
ini hepımızı:16:

Canım tabloların çok güzel ellerine sağlık son testte nadir spermatozon yaziyordu henuz ne olduğunu tam olarak bilmiyorum spermatazo degil yanlış anlama olmasin canım yani sperm çıkışı henüz yok ama arkadaşlar burda sperm hücresi dedi arif beye de ulasamadigimiz icin su an bilmiyoruz
tamam canım düzeltirim sende tabloda aslında boş kutucuklar var son 2 test den önce ve arsında neler kullandığınıda yazarsa eklerim tatlım:16:

arkadaşlar oturuyorum genetik ve inhibin b testi yaptırabilceğim devlet hastanesi var mı??ya da özelde olabilir fiyat ne kadardır?tşkler.

Canlar merhaba dun yazamadım çünkü eve gelmedik sonuc beklerken evde vakit geçmiyor diye bir arkadaşımıza gittik onlar da bırakmadı yeni eve geldik ve ilk is size yazıyorum
Malesef spermimiz yine yok %22 spermatid
%78 spermatosit bir de nadir spermatozon yaziyor bu arada lökosit artmış biraz ona üzüldüm zaten ilaçlar da bitmemisti bakalım hayırlısı olsun ama su spermatozon nedir bilmiyorum

canım göüzünüz aydın çok sevindim.
hayırlı olsun.

iyi geceler kızlar...:16:

Canım igne kullanmadik hic sadece ersel beyin yolladığı bitkiseller toz ve sivi on aydır bir çok bitkisel kullandik leydig sertoli spermatid toz laminin kullaniyoruz en son

Canım celalettin hoca hic ilaç vermedi mi yani tek ersel beyin gönderdikleri mi süper gerçekten allahim daha da iyi sonuçlar almayı nasip etsin simdi nasıl bir yol izleyeceksiniz cook mutlu oldum senin adına

[TABLE="width: 565"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]elzem__[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"]29-29 3,5yıl[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]sertoly cell only lh yüksek azo sebebi utangaç testis testte 640 000 germ hücre 1 360 000 lökosit çıktı [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]eylül 2013 de tedaviye başladılar sertoli ve leydig toz kullaniyor iğne kullanmıyorlar[/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"]germ hücreler 1 220 000 lokosit: 1 275 000[/TD]
[TD="class: xl63, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"]Tarih 19 nisan 2014
%14 spermatid
%86 spermatosit
%1bas uzamış spermatid [/TD]
[TD="class: xl63, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"]%22 spermatid ve %78 spermatosit nadir spermatozo görülmüş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım zahmet olmazsa tablonun tamamını tekrar yayınlar misin kaçıncı sayfadaydi bulamiyorummm

DEMET CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
DEMET CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16:

Canım emeğine sağlık.Okuyan herkesede teşekkür ederim.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Evlerimiz sağlıklı bebeklerle dolsun.Hayırlısı ile çocuklarımıza kavuşalım.Amin.Amin.Amin.

şimdi spermatozon erkek üreme serisi hücresiyse spermatidler ne olyor.sperm oluşum aşamasında spermatozon duymadım.
eğer böyleyse bildiklerimiz yanlışmı.spermatid spermotosidi geçince spermatoza çıkıyorsa nasıl oluyorda tersi çıkıyor.
kızlar aklım karıştı.daha doğrusu bildiklerimizmi yanlış.şimdi bizdeki spermatidler erkek üreme serisi hücresi olmuyormu.
ya nasıl değişik değişik kavramlar çıktı.her seferinde faklı isimler.acaba isimlermi değişiyor.
ya aslında ben doktorda olur derse tekrar boyamalı sperm testi yaptıralım diyeceğim eşime.
birde spermatidle elonge spermatid aynımı.mesela bizde microtesede ve boyamalı sperm testinde bol miktarda elonge spermatid var.
bunlar spermatozonmu oluyor.çünkü elonge spermatidle tüp bebek yapılabilir deniliiyor.

arkadaşlar oturuyorum genetik ve inhibin b testi yaptırabilceğim devlet hastanesi var mı??ya da özelde olabilir fiyat ne kadardır?tşkler.

arkadaşım.ankara inüversitesi cebecide yaptırılıyor diye biliyorum.biz kaan aydosla tedavideyken orda yaptırdık diye hatırlyorum ama geçmiş zaman unutmuş olabilirim..eşime sorayım odaha iyi biliyor.

canım göüzünüz aydın çok sevindim.
hayırlı olsun.

iyi geceler kızlar...:16:
Canım çok teşekkürler inşallah sperm görmek de nasip olur hepimize yakin zamanda

Canım celalettin hoca hic ilaç vermedi mi yani tek ersel beyin gönderdikleri mi süper gerçekten allahim daha da iyi sonuçlar almayı nasip etsin simdi nasıl bir yol izleyeceksiniz cook mutlu oldum senin adına
Canım sperm çıkışı başlamadı ama sanırım spermatozon en son asama sadece ersel beyin bitkisellerini kullandik igne hic vermedi hoca bize cunku hormonlar esimde fena degildi. Hatta kac kezre burda sordum neden bize igne vermiyor diye hep kafam takiliyordu. simdi kalan ilaclarimizi kullanmaya devam edicez cunku biz acele edip ilaçlar bitmeden test yaptırdık bundan sonra tek duam testte sperm çıkması tabi kendim ve herkes icin dualarim

Canım çok teşekkürler inşallah sperm görmek de nasip olur hepimize yakin zamanda

Canım sperm çıkışı başlamadı ama sanırım spermatozon en son asama sadece ersel beyin bitkisellerini kullandik igne hic vermedi hoca bize cunku hormonlar esimde fena degildi. Hatta kac kezre burda sordum neden bize igne vermiyor diye hep kafam takiliyordu. simdi kalan ilaclarimizi kullanmaya devam edicez cunku biz acele edip ilaçlar bitmeden test yaptırdık bundan sonra tek duam testte sperm çıkması tabi kendim ve herkes icin dualarim

gözünüz aydın olsun arkadaşım.sperm görmek nasip olsun.azospermiadan herkes kurtulsun inşallah.

hocayla görüştünüzmü peki.görüştüğünde sorabilirmisin canım.spermatozon en son aşamaysa spermatid hangi aşama oluyor.yanlış anlama biz şimdiye kadar spermatid spermatosidi geçince spermatoza oluyor diye biliyorduk.şimdi sizde bu durum olmadı.yani spermatidler spermaotosidleri geçmeden spermatozon çıkmış.valla ben aklım çorba oldu.yani doğru ne,ne değişik kavramlar kafa almıyor.yani sizdeki durum bilinen tüm doğruları götürdü.
yada spermatidle elonge spermatid aynı şey değilmi.değilse sizdeki elonge spermatidmi oluyor.yanlış anlama ben kavramlarmı değişti.isimlermi değişiyor akıl almıyor.sonuç ne olursa olsunda sperm çıksın o zaman rahatlar insan.

Aslıkikmet ve papatyayarim için tefriciyeleri okudum canımm.. Allah kabul etsin..

Gününüz yüzünüz gibi aydın gönlünüz gibi nurlu olsun.. Rabbim sesinizii duysun, dua eden nefesinizi sebebinize ulaşıncaya kadar baki kılsın inşallah..:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X