- 13 Aralık 2013
- 1.527
- 1.054
- 108
Tabiki sorarim ama bizim bundan bir önceki testte bas uzamış spermatid çıkmıştı yani kuyruğu olmayan ama başı uzamış anladigim kadarıyla spermatizon kuyruk olusmaya başlamış sekli ama hücre icinde yani şöyle düşün bir hucreden sekuz sperm oluşuyor bolunmeler sonucu ve bunlar hücre disina çıkıyor bizinki hucre icinde kalmış sekli diye anladim ben ama tabi ki onceden de yazdığım gibi benim de kafam karıştı hoca ile konuştuk ilerleme iyi dedi ama uzun konuşamadık tatil günü arif beye ulasamadik biz de soru işaretleri ile doluyuz su an ama hoca ilaclariniza biraz daha devam edin dedi bir dahaki testte hocaya gidicez sanırımhocayla görüştünüzmü peki.görüştüğünde sorabilirmisin canım.spermatozon en son aşamaysa spermatid hangi aşama oluyor.yanlış anlama biz şimdiye kadar spermatid spermatosidi geçince spermatoza oluyor diye biliyorduk.şimdi sizde bu durum olmadı.yani spermatidler spermaotosidleri geçmeden spermatozon çıkmış.valla ben aklım çorba oldu.yani doğru ne,ne değişik kavramlar kafa almıyor.yani sizdeki durum bilinen tüm doğruları götürdü.
yada spermatidle elonge spermatid aynı şey değilmi.değilse sizdeki elonge spermatidmi oluyor.yanlış anlama ben kavramlarmı değişti.isimlermi değişiyor akıl almıyor.sonuç ne olursa olsunda sperm çıksın o zaman rahatlar insan.