Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende karşıyım aslında ama hiç tese yapmadığımız için acaba çıkarmı boşuna mı zaman kaybediyoruz diye düşünüyo insan bazen.
ama işte çıkmazsa ozaman çok pişman olcağımızıda biliyorum. of ne bileyim, Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inş.

Aslında Rabbim Duanı kabul etmiş işte:16:
En Hayırlı olanı buymuş işte ki böyle olmuş şekerim :34:
Biz hep hayırlısı diye dua ediyoruz ya.

bende karşıyım aslında ama hiç tese yapmadığımız için acaba çıkarmı boşuna mı zaman kaybediyoruz diye düşünüyo insan bazen.
ama işte çıkmazsa ozaman çok pişman olcağımızıda biliyorum. of ne bileyim, Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inş.

slm cnm bizde öyle düsündüydük burdaki doktorlar tek care tese dedi cok iyi konustular ve baska yapacagimiz bisey yok dediler. ve böylece gün aldik ve tese yaptirdik. onca ümitle beklerken bitane bile sperm cikmadi, basimiza kaynar su döküldü sanki ve manen cok yikildik...ve düsün okadar ümitli konustulardi bize...

insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime azospermi olduğunu mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canım
Sagol canım rabbım hepımıze hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah,bız suan kaan hocada tedavı oluyoruz bu persembe randevumuz var ankara ya gıdıyoruz ınsallah, cok yogun hastası cok oluyor onun ıcın ılk randevuyu gec verıyorlar ama tedavın baslayınca senın tedavı programına gore zamanını belırlıyorlar bız subatta gıtmıstık hazıran da gelmenız gerek dedı ve ona gore randevumuzu verdı. Bızım sorunumuz da azosperm ve daha once mıkrotese yaptırdık canlı sperm cıkmadı sımdı kaan hocadan memnunuz onda tedavımızı olup ılerleyen zamanda ınsallah tup bebek yapılacak ama bu altı ay sonrada olabılır bır yıl sonrada olabılır.Hayırlısı canım

insallah cnm tedaviniz olumlu. Sonuçlanır ve istediğiniz kavusursunuz bir an.önce biz kaan hocadan randevu aldık ama taa kasım ayına verdiler biz daha hiç tedavi olmadık üç ayrı doçente gittik biride adana başkent Hastanesiydi tahliller sonucu eşime azospermi olduğunu mikrotese olması gerektiğini doğal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi bizde internetten.araştırdık kaan hocayı bulduk sizdeki sorun ne canım şimdi hangi doktorda tedavi oluyorsunız ve ne zamandır tedaviniz devam ediyor Biz Hatay da yaşıyoruz ve burada daha yeni özel bi hastanede tüp bebek bölümü açıldı ne yapacağımızı bilmiyoruz bu konular hakkında hiç bi bilgimiz yok canım

bence direk kaan hocaya gıdın hıc kafan karısmasın bız daha once bırcok doktora gıttık hepsıde docent yada profesor du para ıcın bu ısı yapıyor coğu onun ıcın kaan hoca sadece ısıne odaklanıyor ve elınden gelenı yapmaya calısıyor gtıtiğımız hıcbır doktor onun bıze verdıgı tedavıyı uygulamadı canım

Herkese Merhabalar; zoozz canım sonucun için üzüldüm inşh en yakın zamansa dilerim hayırlı güzeller sonuçlar alırsınız.:16:

Nasılsınız Canlar?

Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa

annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.

Bugün enerjim çok düşük başladım güne...:53:

hala dahada öyle devam ediyorum...bugün bitse diyorum.:50:

canlarım sonuçlarınız inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur. karanlığın zirveye ulastığı anlarda güneş ışıkları çıkar ve sabah olurmuş. bizim hayatımızda öyle sabırla tevekkülle devam edelim inşallah. bu hayatımızdaki bir sınav rabbim daha zorlarını göstermesin. inanıyorum ki çilemizi doldurup evlatlarımıza kavuşacagımız günler yakındır....:16:

Herkese Merhabalar; zoozz canım sonucun için üzüldüm inşh en yakın zamansa dilerim hayırlı güzeller sonuçlar alırsınız.:16:

Nasılsınız Canlar?

annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.

Bitanem yazdıklarını okurken nasıl içim acıdı bir bilsen.. Ne kadar zor hayat.. Rabbim o yaşlarımızda bize yardım etsinnnn :26:

Annene ve babana şifalar versin Rabbimm.. üzülme onlar ediyle büdü hallederler :34:..
Benim annemle babamda öyle.. Annem midesinden rahatsız.. Babam gırtlak kanseriydi gırtlağı alındı sesini kaybetti.. Birde babaannem var yanlarında 95 yaşında tam curcurnalar anlayacağın.. Babaanneme bakmaya çalışıyorlar bir yandan da kendileriyle ilgilenmeye çalışıyorlar.. Ama hallediyorlar maaşallah Rabbim güç veriyor.. Ben 1100 km uzaktayım onlardan.. İçim yanıyor bazen ama hayat böyle işte maalesef:14:

Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..:9::9::9: Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor.. İnşallah güzeldir :16::16::16:

Bitanem yazdıklarını okurken nasıl içim acıdı bir bilsen.. Ne kadar zor hayat.. Rabbim o yaşlarımızda bize yardım etsinnnn :26:

Annene ve babana şifalar versin Rabbimm.. üzülme onlar ediyle büdü hallederler :34:..
Benim annemle babamda öyle.. Annem midesinden rahatsız.. Babam gırtlak kanseriydi gırtlağı alındı sesini kaybetti.. Birde babaannem var yanlarında 95 yaşında tam curcurnalar anlayacağın.. Babaanneme bakmaya çalışıyorlar bir yandan da kendileriyle ilgilenmeye çalışıyorlar.. Ama hallediyorlar maaşallah Rabbim güç veriyor.. Ben 1100 km uzaktayım onlardan.. İçim yanıyor bazen ama hayat böyle işte maalesef:14:

Sağol canım çok tşk ederim.herkesin türü türlü işte...
Allahım hepsine şifa güç kuvvet versin.Çok üst üstte çalışıyorum birşeyleri Allahım daha beterinden korusun.
Dediğin gibi edi büdüler...iade ediyorlar.çok sağol.:16:

Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..:9::9::9: Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor.. İnşallah güzeldir :16::16::16:

Hayırlı olsun canım :16::1:

Sağol canım çok tşk ederim.herkesin türü türlü işte...
Allahım hepsine şifa güç kuvvet versin.Çok üst üstte çalışıyorum birşeyleri Allahım daha beterinden korusun.
Dediğin gibi edi büdüler...iade ediyorlar.çok sağol.:16:

Hayırlı olsun canım :16::1:

Teşekkür ederim canımmm.. Dua ediyoruz Rabbim içimizi biliyor sakınır elbet onları sen içini ferah tut :34:

arkadaşlar sperm testi yaptırdık aralıkta 1 milyon çıktı. üzüldük ama umudumuzu kaybetmedik anlatılanlar gibi yedik içtik ,öğrendim ki 6 haftalık hamileyim.allahım en yakın zamanda sizlere de nasip etsin.

arkadaşlar sperm testi yaptırdık aralıkta 1 milyon çıktı. üzüldük ama umudumuzu kaybetmedik anlatılanlar gibi yedik içtik ,öğrendim ki 6 haftalık hamileyim.allahım en yakın zamanda sizlere de nasip etsin.

Hayırlı olsun bebeğin gözün aydınnnnnnn:16: Rabbim inşallah bize nasip eder.. İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna alırsın kollarına:16::16::16::16::16:

Canım başka dr düşünün isterseniz.. Hemen teseye gitmeseniz daha iyi olmaz mı? Tabi karar sizin yinede canım benim..

Teseye ucuncu bi kez hic cesaretim yok haploid bile yokken sperm nasil ciksin ki yani bu doktorlarida anlamak garip:44: o yikimi tekrar yasayamam napalim tedaviye dewm artikk ama celalettin hoca aklimda ona gitmeyi dusunuyorum.

Canim allah bebegini kucagina almayi nasip etsin esimde onceden hic sperm yokmuydu oncesinde

Nasılsınız Canlar?

Canim ya allah onlara şifa versin.
İkisi birbirine destek oluyorlar en azindan ne güzel rabbim daha kötülerinden korusun onlari
Sen üzme kendini ddesende çok zor rabbim sana da güç kuvvet saglik moral versiiiiiiiin.

Back
X