Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...:34:
çok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora gidiyorsunız

gözünaydın cnm o zaman biz çok önce yapmıştık kendime de yaptırdım eşimede hamdolsun bizdede sorun çıkmadı bende kan pıhtılaşması çıtı sadece onunda çaresi var neyse ki...:34:
çok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora. gidiyorsunız

çok sevindim canım yaaa seninde gözünaydın ben tedaviye başladınız mı peki hangi doktora. gidiyorsunız
sağol cnm ben şimdi spermelrimizin morfolojilerinin düzelmesini bekliyorum ondan sonra tüp bebek tedavisine başlıcam
celallettin peruda tedavideyiz..

Slm arkadaslar esim tahlil verdi fsh:3.11 lh:0.12 e2:38.84 t testosteron:191.06 degerlerimiz nasıl yorumlayabilir misiniz bir onceki nisan ayi spermiyogram lökosit:%52 germ hucre :% 48 esim cts tekrar sprrm vercek ins sonuclarimiz iyi cikar

canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.

maşallah canım sonuçların çok güzel Allahın izniyle son aşamaya gelmişsiniz darısı spermlerin başına. çok sevindim adınıza. böyle güzel aberler aldıkça sanki kendimiz gibi seviniyoruz umutlanıyoruz.
iğnelere geçmeden bu kadar yol almanız harika. siz neler kullanmıştınız canım...

tatlım hoşgeldin.. sonucunuz iyiye gidiyor git gide hadi en ısa zaman da spermleride görürsünüz bu gidişle:52::52:

İnşallah canım ya.Ama celalettin bey dediki bir dahaki sefere sonuçlar düşerse falan sakın üzülmeyin dedi.Vücut bazen tepki verebiliyormuş.
Umarım diğer kontrolde daha güzel sonuçlar alırız.Nazlı spermler bir gün gelecek inanıyorum.Ve bekliyoruz bizim başka şansımız yok.

Canım sizde sıfırdan yükseldi bu kadar değil mi

Evet canım hiç germ hücresi yoktu.Allah hepimize daha güzel sonuçlar versin.

canım maşallah sizde hiç hücre yoktu, tedaviye çok güzel cevap veriyo eşinin vucüdu. çoğumuz 1 yıldan fazladır ilaçları kullanıyoruz bu kadar çabuk etki etmiyordu. :52: harika bir haberr canım, dur bak çok çabuk çıkacak sizde spermler

Saol gülerim. Tek yaptığımız şey dua ve ilaçları zamanında kullanmak bazen aksasada.Allah hepimize o güzel günleri göstersin.

canlarım merhaba,
eşimin Celalettin Hoca ya gideceğinden bahsetmiştim.
çok şükür dün gitti.
verdiği sperm testinde germ hücrelerinde yarıdan fazla azalma var.
ama bu sefer spermatitlerimiz var çok şükür
Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit yazıyor
bugünlerimize çok şükür.
özellikle benim eşim gibi küçük yaşta kemoterapi gören arkadaşlarımız için yazıyorum.
Gulerim bizi de listeye ekleyebilirsin canım.
buarada eşim şimdiye kadar hiç iğne kullanmamıştı.
şimdi hoca ilk defa pergnl vermiş.
Eczane yollayacak inşallah.

Canım sonuçlarınız için çok sevindim.
Az kaldı yolu yarıladınız ELHAMDÜLİLLAH
Eşinin iğneden kaçısı yok gayri.
İğne yapmayı da öğrenirsen eşine iğneleri sen yaparsın artık.
Yaramazlık yaptığı zaman çakıverirsin bir iğne

eşimin kan tahlili çıktıda sizce bu değerler nasıl;
LH : 7
fsh : 9
prolaktin : 8
total testosteron : 2,8

kızlar bu arada eşimin üresi tedaviden önceki testlerde normaldi. şimdi yüksek çıkmış ilaçlardan olabilir mi :18:
kaş yapalım derken göz çıkarıp böbreklere zarar vermeyelim yaaa :18:

HAREMSU CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin:16::16::16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .

Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .

Hadi gözün aydın canım Hayırlısı olsun İNŞALLAH:16:
İyi yine hadi spermlerden yana şansınız varmış.:34:
İnşALLAH İlk denemende meleğine kavuşursun.:emir_bebek:

Deneme yapan arkadaşlar seni ayrıca bilgilendirecklerdir.
Benim bu konuda bilgim yok.:44:
Eğer nasibinde anne olmak varsa döner dolaşır sana gelir.
Sen merak etme canım

Hadi gözün aydın canım Hayırlısı olsun İNŞALLAH:16:
İyi yine hadi spermlerden yana şansınız varmış.:34:
İnşALLAH İlk denemende meleğine kavuşursun.:emir_bebek:

Deneme yapan arkadaşlar seni ayrıca bilgilendirecklerdir.
Benim bu konuda bilgim yok.:44:
Eğer nasibinde anne olmak varsa döner dolaşır sana gelir.
Sen merak etme canım

Buraya kadar geldik hayırlısıyla olur canımm. Dualarınızı eksik etmeyin benden

Slm arkadaslar esim tahlil verdi fsh:3.11 lh:0.12 e2:38.84 t testosteron:191.06 degerlerimiz nasıl yorumlayabilir misiniz bir onceki nisan ayi spermiyogram lökosit:%52 germ hucre :% 48 esim cts tekrar sprrm vercek ins sonuclarimiz iyi cikar
değerleriniz iyi gözüküyor testesteron biraz düşük gibi ama oda halolur cnm ..spermlerinizde inşlh göz kırpar size c.tesi...
aa hayırlı olsun cnm gözünaydın maşaşlah bak döllenmeside süper olmuş inşlh hamile haberinide yazarsın buraya:49::34::34:
Kızlar sizin eşlerinizin inhibin b testi kaç çıkmıştı bizim 10 çıkmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biizm inhibin b 29 çıkmıştı tatlım sen ona takılma bence :34::34:

Canımmmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeişlerin inşallah.. :16::16::16: Sigarayı hemen hemen bırakk :20:
Sonra bence alabiliyorsan işyerinden izin de al en azından bir kaç gün transferden sonra istirahat et..
Ayyyy inşallah bebeğin seninle olur bundan sonra :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Cnm hayırlı olsun çok sevindim inşallah en kısa zamanda evlatlariniza kavusursunuz

:52: çokk sevindim canın gözün aydın , Rabbim hayırlısıyla tüm süreçleri sorunsuz atlatıp evladına kavuştursun seni.
bizde mtese konusunda kararsızız. bahsedermisin değerlerinden ? fsh ve testosteron kaçtı sizde, germ hücre nekadardı vs

Back
X