Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .

Hayırlı olsun arkadaşımmmm haberler güzellll gerçektennn..:nazar::nazar:
çok sevindimm gerçektennnn .maaşallahh embriyolarda fazla fire vermemişler..:46::46::46::46::46:
inşallah bundan sonrasıda güzel olur sizin için hamişe haberlerinide yazarsınnnn..:49::49::49:
embryonun tutunma süresi 48 saatmiş..genelde 3 gün istrihat sonra normal hayatına dönebilirsin..
işin nasıl yorucumu en azından pazartesiyide evde dinlenerek geçirebilişin imkanın varsa..
gerçi nasip olduktan sonra her şekilde oluyooo yatsanda yatmasanda..:34:
transfer sonrası ananas kabak çekirdeği badem fındık bunları yiyebilirsin bol sıvı tükett .kabız olmamaya çalışş..
.sigarayıda tabiki hemen bırakkkk..

Hadi gözün aydın canım Hayırlısı olsun İNŞALLAH:16:
İyi yine hadi spermlerden yana şansınız varmış.:34:
İnşALLAH İlk denemende meleğine kavuşursun.:emir_bebek:

Deneme yapan arkadaşlar seni ayrıca bilgilendirecklerdir.
Benim bu konuda bilgim yok.:44:
Eğer nasibinde anne olmak varsa döner dolaşır sana gelir.
Sen merak etme canım

:52: çokk sevindim canın gözün aydın , Rabbim hayırlısıyla tüm süreçleri sorunsuz atlatıp evladına kavuştursun seni.
bizde mtese konusunda kararsızız. bahsedermisin değerlerinden ? fsh ve testosteron kaçtı sizde, germ hücre nekadardı vs

Canım bizim olayımız geçen sene haziranda başladı . 1.5 yaşında sol testis alınmıs 8 yaşındada diger testis indirilmesi yapılmış anlayacağın hem tek testis hemde İnmemiş testisden azospermi olmuş eşim . hep sıfır çıkıyordu testlerde sperm ölü canlı yok diyordu. diger değerler hakkında bi bilgim yok anlamıyorum siz yazarkende sizinle birlikte sevinip üzülüyorum ama ne anlama geldiği hakkında bi bilgim yok :( ilk istanbul cerrahi hastanesinde başladık serdar koç doktorumuzdu. canım ablam bu güne kadar gece gündüz destekçim zehra abla yardımcısıydı doktorumuzun bizi hep en güzel şekilde bilgilendirediler. sonra o bölüm dagıldı ordan zehra ablayla amerikan hastanesine başladık. DR Bülent Urman dünyalar tatlısı bilgili her ihtimali en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve gerçekten tecrübeli. eşimin son tahlillerini yazayım size
PLORAKTİN : 1 .69
TOTAL TESTESTERON : 8.23
FSH : 9.01
LH : 6.44

Bir ara ploraktini çok yüksekti ovitrelle çatlatma ignesi ve bi ilaç kullandı onun adını hatırlayamyorum şu an sonra düzeldi. tese de de ilk alınınca çıkmadı :( çok üzüldük eşimle saat 10 ' dan 12 ' ye kadar ağladık çok üzüldük 2. yıkama işleminde bulunabilir dediler inanmadık çıksa çıkardı dedik ama dr geldi hadi hazırlayalım seni dedi. tam ne kadar sperm çıktı adet olarak bilmiyorum ama bu sabah labratuvardan nakil için aradıklarında sordum 100.000 dedi tam ayrıntılı ögrenecem senin için.

Canımmmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeişlerin inşallah.. :16::16::16: Sigarayı hemen hemen bırakk :20:
Sonra bence alabiliyorsan işyerinden izin de al en azından bir kaç gün transferden sonra istirahat et..
Ayyyy inşallah bebeğin seninle olur bundan sonra :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canımmmm telekkür ederim iyi dileklerin için :) inşAllah hayırlısı ile alırım kucağıma şiten izin alamayacam ama pazar dinlenirim Allahın izni ile bişey olmaz sizin dularınız ile :52::52::52::52::52:

Canımmmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeişlerin inşallah.. :16::16::16: Sigarayı hemen hemen bırakk :20:
Sonra bence alabiliyorsan işyerinden izin de al en azından bir kaç gün transferden sonra istirahat et..
Ayyyy inşallah bebeğin seninle olur bundan sonra :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Cnm hayırlı olsun çok sevindim inşallah en kısa zamanda evlatlariniza kavusursunuz

amin canım dileyen herkeze versin rabbim :34::34::34:

canımmmm telekkür ederim iyi dileklerin için :) inşAllah hayırlısı ile alırım kucağıma şiten izin alamayacam ama pazar dinlenirim Allahın izni ile bişey olmaz sizin dularınız ile :52::52::52::52::52:

Tabiki tatlımmm dualarımızz seninleee :52::52::52:

Canım bizim olayımız geçen sene haziranda başladı . 1.5 yaşında sol testis alınmıs 8 yaşındada diger testis indirilmesi yapılmış anlayacağın hem tek testis hemde İnmemiş testisden azospermi olmuş eşim . hep sıfır çıkıyordu testlerde sperm ölü canlı yok diyordu. diger değerler hakkında bi bilgim yok anlamıyorum siz yazarkende sizinle birlikte sevinip üzülüyorum ama ne anlama geldiği hakkında bi bilgim yok :( ilk istanbul cerrahi hastanesinde başladık serdar koç doktorumuzdu. canım ablam bu güne kadar gece gündüz destekçim zehra abla yardımcısıydı doktorumuzun bizi hep en güzel şekilde bilgilendirediler. sonra o bölüm dagıldı ordan zehra ablayla amerikan hastanesine başladık. DR Bülent Urman dünyalar tatlısı bilgili her ihtimali en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve gerçekten tecrübeli. eşimin son tahlillerini yazayım size
PLORAKTİN : 1 .69
TOTAL TESTESTERON : 8.23
FSH : 9.01
LH : 6.44

Bir ara ploraktini çok yüksekti ovitrelle çatlatma ignesi ve bi ilaç kullandı onun adını hatırlayamyorum şu an sonra düzeldi. tese de de ilk alınınca çıkmadı :( çok üzüldük eşimle saat 10 ' dan 12 ' ye kadar ağladık çok üzüldük 2. yıkama işleminde bulunabilir dediler inanmadık çıksa çıkardı dedik ama dr geldi hadi hazırlayalım seni dedi. tam ne kadar sperm çıktı adet olarak bilmiyorum ama bu sabah labratuvardan nakil için aradıklarında sordum 100.000 dedi tam ayrıntılı ögrenecem senin için.

Canım çok sevindimmm yaa :) bi sorum olck bizimde prolaktin 16 çıktı önceki testte 31 di sizin kacti bunun bi etkisi olur mu sperm çıkışına eşinde 100.000 adet spermmi bulundu spermler doğal yoldan cikmadimi

Canım çok sevindimmm yaa :) bi sorum olck bizimde prolaktin 16 çıktı önceki testte 31 di sizin kacti bunun bi etkisi olur mu sperm çıkışına eşinde 100.000 adet spermmi bulundu spermler doğal yoldan cikmadimi

tatlim ploraktin 30 kusur falandi kullandigi ovitrelle ve bi ilacla nordamale dustu. Ya ben bu degerlerle hakikaten hic ugrasmadim dr ne dediyse yaptik once Allah sonra drlarimiza guvendik ki bize sizin sansiniz 100 de 20 dediler ama Rabbim nasip etti iste dosyami alcam tum degerlerimizi tarih tarih yazarim size . Normal yolla cikmadi tesede bulundu canim

tatlim ploraktin 30 kusur falandi kullandigi ovitrelle ve bi ilacla nordamale dustu. Ya ben bu degerlerle hakikaten hic ugrasmadim dr ne dediyse yaptik once Allah sonra drlarimiza guvendik ki bize sizin sansiniz 100 de 20 dediler ama Rabbim nasip etti iste dosyami alcam tum degerlerimizi tarih tarih yazarim size . Normal yolla cikmadi tesede bulundu canim
Canım bizimde işte ilk hormon testinde 31 di sonra hiç bise yapmadan 16 ya düştü ..Rabbim nasip etti demekki.. Allah daim etsin çok şükür ki sperm çıkışı oldu.. Allahim tez zamanda evlatlariniza kavuşmayı nasip etsin.tmm cnm sen yaz biz bakariz :16:

değerleriniz iyi gözüküyor testesteron biraz düşük gibi ama oda halolur cnm ..spermlerinizde inşlh göz kırpar size c.maşaşlah bak döllenmeside süper olmuş inşlh hamile haberinide yazarsın buraya:49::34::34:

biizm inhibin b 29 çıkmıştı tatlım sen ona takılma bence :34::34:
Cemrem teşekkür ederim ins hesey gönlünce olur Allah herkesin gonlundekinin hayırlısi ni versin

Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙

Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙

Masallah hayirli olsun transferin inslh guzel haberlerini aliriz hakkina hayirlisi olsun...:49:

Canımmmm hadi inşallah yegenlerimiz sana tutunur hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz maşallah rabbim varetsin ol desin olsun inşallah hayırlısıyla :16:

Masallah hayirli olsun transferin inslh guzel haberlerini aliriz hakkina hayirlisi olsun...:49:

Canımmmm hadi inşallah yegenlerimiz sana tutunur hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz maşallah rabbim varetsin ol desin olsun inşallah hayırlısıyla :16:

Aminnnnn bitanem allah razı olsun canım inşallah teyzelerini sevindiririz inşallahhhh

Back
X