Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Allahın iznşyle tüm öğretmen arkadaşlarımızla beraber yarın tatilimiz başlıyor. Memlekette net olmadığı için bu akşam son girişim.
Hepinize hayırlı tatiller,HAYIRLI RAMAZANLAR. dualarınızda banada yer veriseniz sevinirim. İnşallah döndüğümde güzel haberlerinizi alır ve güzel haberlerle gelirim.
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.:16:
Canım meslektaşım evet tatil başlıyor ben de bir iki haftaya eşimi bırakıp memlekete gideceğim bir aksilik olmazsa. .. sana iyi tatiller. . Aslında tatil bir taraftan kötü geliyor etraftakiler memlekettekiler bebek soruyor boş olduğum için sürekli kuruyorum düşünüyorum. ... tek tesellim annemin babamın yanında olmak ama bu sefer aklım eşimde kaliyor... amaaan çok konuştum iyi tatiller. ..

Arkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...

Canım hayırlısı olsun inşallah sperm bulunur ve bebişlerin olur.Hayırlısıyla tabiki dualarımız seninle.
Allah gönlünün muradını versin.

Arkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...

Canım Allah yardımcınız olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah

canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki denemende Rabbim sana meleğini nasip eder

Merhabalar gecmise bakmaya calisiyorum ama cok uzun okumaya baslarsam bitirebilir miyim ki :(
kizlar biliorsunuz benim hamilelik baya zor geciyor rahim kasilmalari baslamisti hala gecmedi erken dogum olupta kaybetmem bebislerimi insallah :(
Bide kiz bebekte bagorsak parlamasi vardi cok sukur gecti 4lu test sonuclari iyi cikti rabbim saglik sihhat versin daima :(
Allah bu derdi verdiyse mutlaka bir bildogi var dedim hep... Bu dertle kendisine yakinlastirmak istemis diye dusunuyorum artik.. namaza baslamistim 2 yil kadar oldu simdi oturarark kiliyorum gerci ama affetsin egilmem imkansiz veeee ck sukur kuranin arapcasini bugin itibariyle okumaya basladim :D
Her vakit namazimda ve kuran ogrenirken bile sizlere de dua ediyorum en yakin zamanda tedavileriniz olumlu sonuclansin diye...
Allahim dualarimizi kabul eylesin ve hic kimseyi bu dertle sinamasin insallah opuyorum hepinizi allaha emanet olun :-*
canım baya sorunlar yaşamışsın rahim kasılmaları bende de başladı geçen gün doktora gittim nst ye bile girdim daha çok erken olmasına rağmen
Rabbim yardımcımız olsun ikiz olunca tabiki daha da meşakatli oluyor hamilelik ama çok şükür bugünlerimize

slm arkadaşlar ;
Ramazan ayının ilk sahuru bugün yapılacak Allahın izniyle. Allah herkesin ramazan ayını mübarek eylesin.
öyle mübarek bir aya girdik ki yapılan tüm dulalar kabul olur inşallah her zaman dulaarımdasınız:16::16:

Herkese Şifalar ver Allahım....Bu mübarek günde bu mübarek ramazan başlangıcında sen tüm darda olanları sevindir Allahım :16::16::16:

cnm dr.un dediği gibi erken olduğu için belli olmamıştır belki bekle zamanını hakkına hayırlısı olsun...inşl bebeğin seninledir

evet cnm denk gelemedik bu aralar pek giremedim .. nasılsın neler yapıyorsun annen baban ansıl oldular tedaviye ne karar verdin...:34::34:

canım cemrem iyiyim çok şükür...işe git gel anneye uğra iş yap eve gel yat kalk işe gel.
herşeyi için genede şükürler olsun biraz rutin bir düzendeyiz geçecek bitecek inşh diyorum hep.
babam daha iyi gibi çok şükür...temmuzda ilk hafta kontroleri var.
annem için hergün Bursaya gidip geliyoruz tedavisi için.inşh eylüle doğru bitecek alması gerekenler.
inşh test sonuçlarıda iyi çıkar sonrası için.
annemin tedavi biter bitmez bende büyük ihtimalle işi bırakıp artık kendi tadevime başlıcam eylülü bulur gibi canım.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.

Canım benim dualarımızdasın elbette.Allahım hayırlı haberlerle bize dönmeni nasip etsin.:16:
Arkadaşlar Allahın iznşyle tüm öğretmen arkadaşlarımızla beraber yarın tatilimiz başlıyor. Memlekette net olmadığı için bu akşam son girişim.
Hepinize hayırlı tatiller,HAYIRLI RAMAZANLAR. dualarınızda banada yer veriseniz sevinirim. İnşallah döndüğümde güzel haberlerinizi alır ve güzel haberlerle gelirim.
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.:16:

Sağol canım.İyi tatiler.Allaha emanet ol sende.Hayırlı ramazanlar.:16:

Canım meslektaşım evet tatil başlıyor ben de bir iki haftaya eşimi bırakıp memlekete gideceğim bir aksilik olmazsa. .. sana iyi tatiller. . Aslında tatil bir taraftan kötü geliyor etraftakiler memlekettekiler bebek soruyor boş olduğum için sürekli kuruyorum düşünüyorum. ... tek tesellim annemin babamın yanında olmak ama bu sefer aklım eşimde kaliyor... amaaan çok konuştum iyi tatiller. ..

iyi tatiller canım.Anne ve baba ilaç gibidir kulaklarını tıka boşver.sayılı günler hemen eşinin yanına dönersin ki :16:hayırlı ramazanlar...

slm arkadaşlar ;
Ramazan ayının ilk sahuru bugün yapılacak Allahın izniyle. Allah herkesin ramazan ayını mübarek eylesin.
öyle mübarek bir aya girdik ki yapılan tüm dulalar kabul olur inşallah her zaman dulaarımdasınız:16::16:
Yeşilim nasılsın?bebekler nasıl?

Hayırlı ramazanlar amin canım:16:

Merhaba kuzucuklarımmmmmmmmm :) Ramazan geliyorrr içim içime sığmıyorr.. Uyanınca Kur-an sesi duyacağım için çook mutluyummm.. Gece sahur yapacağım için çoook mutluyummmm :) O saatte dua edebileceğim içinnn inanılmaz heyecanlanıyorumm.. Çünkü dua kapılarının sürekli açık olduğu bir aya giriyoruzz... Çook çook dua edelimmm canlarımmm :16::16::16::16::16::8:

Herkese Şifalar ver Allahım....Bu mübarek günde bu mübarek ramazan başlangıcında sen tüm darda olanları sevindir Allahım :16::16::16:

canım cemrem iyiyim çok şükür...işe git gel anneye uğra iş yap eve gel yat kalk işe gel.
herşeyi için genede şükürler olsun biraz rutin bir düzendeyiz geçecek bitecek inşh diyorum hep.
babam daha iyi gibi çok şükür...temmuzda ilk hafta kontroleri var.
annem için hergün Bursaya gidip geliyoruz tedavisi için.inşh eylüle doğru bitecek alması gerekenler.
inşh test sonuçlarıda iyi çıkar sonrası için.
annemin tedavi biter bitmez bende büyük ihtimalle işi bırakıp artık kendi tadevime başlıcam eylülü bulur gibi canım.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.

Canım benim dualarımızdasın elbette.Allahım hayırlı haberlerle bize dönmeni nasip etsin.:16:

Sağol canım.İyi tatiler.Allaha emanet ol sende.Hayırlı ramazanlar.:16:

iyi tatiller canım.Anne ve baba ilaç gibidir kulaklarını tıka boşver.sayılı günler hemen eşinin yanına dönersin ki :16:hayırlı ramazanlar...

Yeşilim nasılsın?bebekler nasıl?

Hayırlı ramazanlar amin canım:16:
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz hem sıcaklar bastırdı hem ağırlaşmayada başladık idare ediyoruz çok şükür:16::16:
sen nasılsın herşey yolunda mı canım

İnşallah mucizeniz gerçek olur. Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle. ..

Canım hayırlısı olsun inşallah sperm bulunur ve bebişlerin olur.Hayırlısıyla tabiki dualarımız seninle.
Allah gönlünün muradını versin.

Canım Allah yardımcınız olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah
Allah hepinizden razı olsun... Ben de sık sık Hacı Bayram a gideceğim tedavi süresince hepinize dua edeceğim inşallah ramazan-ı şerif hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder...

Canımmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Biraz daha sabır istiyor Rabbim demekki.. Güzel yavrunuzun haberini bir gün alacaksınız inşallahhh canımmm benimmmm :16::16: Hem daha erken değil mi??

Son düzenleme:
Haberini bekliyoruz canımmmm.. Hadi halay çekecek haberler ver bize.. Şu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsinnn de bize güzel haberlerini verrr :16::16::16:

merhaba arkadaşlar...
herkese hayırlı ramazanlar...
rabbim bu mübarek ayda tüm ibadetlerimizi, tüm dualarımızı kabul eder inşallah...

güzel test sonuçları, sperm çıkışları, tüp bebek tedavileri ve pozitifler almamız ve bi sonraki ramazanları evlatlarımızla geçirmemiz dileğiyle...:16::16::16::16:

öpüyorum hepinizi...:54::54::54::54::54::54::54::54:

hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::52::52::52::52::52::52::52::52:

Çok şükür canım.Bugün bir kadın daha hayaline kavuşuyor
Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İNŞALLAH
Sen güzel ve temiz yüreğinle çoktan hakettin bunu.
Haydiiii halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:8::55: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Eevveeettt bugün toprammmm için halaylar hiç durmasın haydiinnnn halaya tutun ucundan :21::21::21::21::21::21::21::21:
:62::62::62::62::62::62::64::64:
:24:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X