Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şu an ezan okunuyor ve bu haber beni ağlattı, rabbim kucağına almak nasip etsin canım. Nolur bizlere de dua et.

allah razı olsun darısı başınıza olsun tatlım etmezmiyi şimdide burda okunuyor ezan inşallah cnm ezanların yüzüsuyu hürmetine peygamberimizin(sav)yüzüsuyu hürmetine inşallah rabbim yoktan var etsin hepinize nasip etsinnnn:16::16::16::16::16::16::16:

kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn

aminnnn cnm inşallah sende pozitifi görüsün dua edeceğim sana:16::16::16:

İnşAllah canım :34: Şu mübarek cuma günün , 11 ayın sultanı Ramazan ayının , Rabbimin en çok sevdiği ismi yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın inşAllah :49::49: dileyen herkeze sağlıklı sıhatli salih hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
12 gün süreyi nasıl geçirdin ne gibi şikayetlerin oldu benim sıtım çok ağrıyo bazen adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyo 21 haziranda bebişlerimi verdiler bedenime ama hala benimlelermi çok merak ediyorum :18::18::18::18::18:

İnşAllah canım :34: Şu mübarek cuma günün , 11 ayın sultanı Ramazan ayının , Rabbimin en çok sevdiği ismi yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın inşAllah :49::49: dileyen herkeze sağlıklı sıhatli salih hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
12 gün süreyi nasıl geçirdin ne gibi şikayetlerin oldu benim sıtım çok ağrıyo bazen adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyo 21 haziranda bebişlerimi verdiler bedenime ama hala benimlelermi çok merak ediyorum :18::18::18::18::18:
Amin canım inşallah benim bugün 10.gunun hiç bir belirtim olmadı sadece dudaklarim çok kurudu bol bol su içtim cnm belirti arama bence kalbini ferah tut ve bol bol dua et ben çok secdede ağlaya Ağlaya dualar ettim sende bol bol dua et cnm ama oturduğunu yerden kıl namazının inşallah Hayırlı haberler alirsin☺☺☺

toprammmmmmmmmmm benimmmmmm rabbim isteyen herkeze yoktan var etsin inşallahhhhh canlarımmmm inşallah darısı başınıza:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Amin amin canım benim İNŞALLAH :16::16::16:
Bu günleri sonra ararsın doya doya yaşa :34:
Kızın olur İNŞALLAH Kİ kardeşinin adını koyarsın gülüm :8:

Çok şükür canım.Bugün bir kadın daha hayaline kavuşuyor
Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İNŞALLAH
Sen güzel ve temiz yüreğinle çoktan hakettin bunu.
Haydiiii halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:8::55: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Allah razı olsun kardeşim 8 sene sonra mucizelerim oldu inşallah sonuna hasar hayırlı bisekilde devam eder rabbimin izniyle kucağıma sağ salim alırım cnm sabrın sonu selamet inşallah seninde güzel ve kocaman yüreğin varki sen rabbimin kıymetli kullarındansın bak senin sayende rabbime el açıyoruz ben inanıyorum yaradanım sana farklı güzellikler verecek inşallah😌

penbis canim tebrik ederim coookkkk sevindim ins sonuna kadar hayirlisiyla gecer hamileligin. Allah bebislerini kucaginda da sevmeyi nasip etsin en yakin zamanda. Bizlerede dua etmeyi unutma emi. Kendine cok iyi bak Allaha emanet olun bebisler ve sen :16:

Canlar aranızda eşinde maturasyon arresti olan var mı bişeyler sormak istiyorum

Eşimde bu durum söz konusu
Sor bakalım belki cevaplayabilirim zor olmazsa tabiki de:34:

Canım biliyorsun bizim hormonlar başta normaldi sonradan bitkiseller yükseltti ama neyse biz azo sebebini tam olarak bilmiyoruz ama internette hormonlar normal ise ve tıkanıklık yoksa maturasyon arresti vardır yazıyordu senin eşinin hormonları ilk başta nasıldı tani ilk ogrendiginiz zaman şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ayyy ne güzel bir haber, Allah'ım inşallah sağlıklı sıhatli bebeklerinizi kucagınıza almanızı nasip eder, bunu gerçekten canı gönülden diliyorum :16:

Birde sizin sorununuz neydi ve doktorunuz kim ?

Allah razi ilsun cnm amin inşallah sağ salim kucağıma alirim bizide azoluyuz eşimde sperm bulunamadı iğne tedavisiyle 15ay da çıkış oldu şükürler olsun eşim hiç ameliyat olmadı Drumuz memorialdeki murat başar ama biz ilk endokrin druna gittik onlar anlıyorum ben transferimi memoryda yaptırdım drum nur dokuzeylul çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim koyduğu tutuyor😍😍😍

Back
X