Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah cnm tedaviyi hiç ama hiç bırakmayın nolur biz hep bekledik ben çok inandım esim olmaz dedi kalbinizi ferah tutun ve rabbime inanın olacak inşallah bizdede hücre yok yazıyordu ama bak bana hala ruyadayim sanki evet cnm nazar olurum diye korkmuyor değilim okuyacağım allaha emanet iz inşallah hersey gönlünüzce olur cnmmmmm

Amin İnşalllahhhhhhh :) Allahım inşallah sağlıklı sıhatli nasip etsin. 9 ay sonra doğum haberlerinizi bekliyoruz :D

Amin İnşalllahhhhhhh :) Allahım inşallah sağlıklı sıhatli nasip etsin. 9 ay sonra doğum haberlerinizi bekliyoruz :D

Hamile misin canım hayırlı olsun tüp bebek ilk denememi benim tutmadı geçen ay malesef hayırlısı artık :29:

Aminnnnn canım allah razı olsun yok cnm 3.denemem inşallah 2.sana sımsıkı tutunur cnm

Aminnnnn canım allah razı olsun yok cnm 3.denemem inşallah 2.sana sımsıkı tutunur cnm
tüm kalbimle inşaallah diyorum diger tüm arkadaşlara da bugünlere gelmek nasip olur :16: :16: :16: :16: sizde sperm sayısı kaçtı canım ?

Bizde degisiyor 100,bin 200bin 450 bin ama hareket yok içinde 4 5 tanesinin motilitesi iyi

Eslerimiz ramazanda iğneyi ve bitkiseller i nasıl kullanicak. Aç karnına iciliyo iğneler sabah vuruluyo

Masallahhhhhh diyorum canim rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina alip anali Babıali büyütmeyi nasip etsiiiiiinnnnn.:nazar::emir_bebek:

Amin diyorum bende o kadar ihtiyacimiz varki dualara eksik etmezsin bizleridee kabul olsun insallaahhhh okunan edilen bütün dualarr
:14::14::14:

Cnm hiç etmezmiyim bende daha düne kadar ağlıyordum bizim dertlerimiz bir bitanem ateş düştüğü yeri yakar bitanem içinizi ferah tutun nolur allahım o kadar büyük ve cömertki kurban olduğum bizim vaktimizin saatimizin dolmasını bekliyor yoktan var edecek inşallah canımmmm

kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn

Canım yoğunluk nedeniyle ne zamandır giremedim topiğe ilk giriyorum ve müthiş haber daha mutlu olamazdım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Eslerimiz ramazanda iğneyi ve bitkiseller i nasıl kullanicak. Aç karnına iciliyo iğneler sabah vuruluyo

İlaçları akşam içecek, aç karnına içince midesini bozuyor, o yüzden yemekten hemen sonra alıyoruz. bu sefer iftar, sahur ve arasında alacak . İğneyide zaten biz 10-11 arası yapıyoruz ama siz bir Ersel beyi arayın.

KIZLARRRR RAMAZAN BOYUNCA HER GÜN 1 KERE MERYEM SÜRESİNİ OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AYRICA İNTERNETTE GEZERKEN ŞÖYLE BİR ŞEY BULDUM.

Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

BUNU DA BİR DENİCEM. NE KAYBEDERİM Kİ, AKSİNE YARARI OLUR :)

Back
X