Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bizde celalettin hocada tedavideyiz ersel beyle birlikte çalışıyorlar.biz bitkiseller i ersel beyden değilde hocanin yonlendirdgi başka bi beyden bitkisel alıyoruz. Ve iğne kullaniyo eşim tabiki

canım bizde haftaya randevu aldık celalettin hocadan bizi arif beye yönlendireceğini söyledi arif bey kim sizinle ilgilendimi

Cnm bizde celalettin hocada tedavideyiz ersel beyle birlikte çalışıyorlar.biz bitkiseller i ersel beyden değilde hocanin yonlendirdgi başka bi beyden bitkisel alıyoruz. Ve iğne kullaniyo eşim tabiki
Canım şaşırdım sizi neden ersel beye yönlendirmedi ki

Maşallah canım. Hep Emre ve Kaan beyin isimlerini gördüm. Senin söyledikelrini de araştırıyım. Gerçi biz ne zaman başlıcaz başalayabilcek miyiz tedaviye bilmiyorum..

Emre beyde iyi bi doktor olduğunu duyuyorum canim ama hic görmedim kendisini.. benden sana tavsiye hemen tese yapalim denirse hemen tese ameliyatı olmamaniz.. ayrintili sperm testi yaptırın belki çıkışa yakinsinizdir bitkisellr yardimci olur tabi gene siz bilirsiniz benimki bi tawsiye.. insallah hersey gönlünce olur canım. . Ilk 3sene istemedinizzmi bebek yeni ogrendik demissin

Emre beyde iyi bi doktor olduğunu duyuyorum canim ama hic görmedim kendisini.. benden sana tavsiye hemen tese yapalim denirse hemen tese ameliyatı olmamaniz.. ayrintili sperm testi yaptırın belki çıkışa yakinsinizdir bitkisellr yardimci olur tabi gene siz bilirsiniz benimki bi tawsiye.. insallah hersey gönlünce olur canım. . Ilk 3sene istemedinizzmi bebek yeni ogrendik demissin

Canm şöyle oldu. Biz çocuk düşünmüyorduk henüz. Eşimin testislerinde bir ağrı vardı o da kontrol için Acıbademde üroloğa göründü. kontrol sırasında azospermi olabilirsin demiş ve kan ve sperm tahlili istemiş. Sonuç malum...
Sperm testti yıkamalı falan yapılmış ayrıntılı oluyor heralde..
Çok araştırdım ama ilaçla bir tedavi olduğunu görmedim hryerde tese yazıyor.
Ama belki sizin durum farklıdır.
Aslında burdaki herkesin teşhisi test sonuçları nasıl neler yapılmış çok merak ediyorum
Amin canım hepimiizn..

TAHLIL SONUCU: hastamızda yapılan calışmalarda Ymikrodelesyonu AZF a,b ve c bölgelerinde delesyon olduğu SRY gen bölgesinin mevcut oldugu bulunmustur...

kızlar bır bakın ne anlama gelıor bu test sonucu..allahım sunun bızer tarafından anlayacagı sekılde yapsalar ne olur kı:47: sankı bızde tıp okuduk ta anlayacagız:47:

Canm şöyle oldu. Biz çocuk düşünmüyorduk henüz. Eşimin testislerinde bir ağrı vardı o da kontrol için Acıbademde üroloğa göründü. kontrol sırasında azospermi olabilirsin demiş ve kan ve sperm tahlili istemiş. Sonuç malum...
Aslında burdaki herkesin teşhisi test sonuçları nasıl neler yapılmış çok merak ediyorum
Amin canım hepimiizn..

Canim bizdede hic hucre yoktu ve genelde azosperm oldugu icin pek ilgilenmio her merkez.. bizde tedaviye baslarken cok umutsuzduk ama suan cok şükür ara ara sperm çıkışı ve spermin son evreleri mevcut ve bizde tese ameliyati olmadik

canım bizde haftaya randevu aldık celalettin hocadan bizi arif beye yönlendireceğini söyledi arif bey kim sizinle ilgilendimi

Arif bey spermiogramı yapan kişi. ısrarla Arif beyden istiyor bu sperm testini, başka yerlere güvenmiyormuş.

hangi hastaneden aldınız acaba randevunuzu? Celalettin bey ethica hastanesinden ayrıldığı ve başka bir hastaneye geçicegini yazmıştı bazı arkadaşlar?

kızlar tahlıl sonucunu anlayan var mı???? bana sabah olayacak yoksa:18::18::18:

TAHLIL SONUCU: hastamızda yapılan calışmalarda Ymikrodelesyonu AZF a,b ve c bölgelerinde delesyon olduğu SRY gen bölgesinin mevcut oldugu bulunmustur...

kızlar bır bakın ne anlama gelıor bu test sonucu..allahım sunun bızer tarafından anlayacagı sekılde yapsalar ne olur kı:47: sankı bızde tıp okuduk ta anlayacagız:47:

Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr:( ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..
cnm ya geç oldu ama inan ki olmadı giremedim topiğe maşalalh sonuna kadar stressiz gitsin 12 gün sonra güzel haberlerini alallım:49::52::52:
olmadı kızlar bebeğim bıraktı beni :(
tatlım üzüldüm ya sabırlar dilerim sana ama inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olur:26:
Merhaba Arkadaşlar,

Ben iki gün önce öğrendim azospermi olduğumuzu. Eşim 6 yasındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş. Biri atrofik biri normale yakınmış.fshi 14müş.Biz yıkıldık.. zaten zor zamanlar geçiriyduk.. Büyük bir aşkla güzel bir düğünle evlendik 3 sene önce.. Önce maddi sıkıntılar başladı sonra aramıza soğukluk girdi..ben 2 senedir iş bulamıyorum. Şimdi de bu..bir kabusta yaşıyorum sanki.. tek yaptığım bu forum açıldığından beri yazılanları okumak..ailem dışında kimse bilmiyor ve söylemeyi düşünmüyorum. beni en iyi sizden başka kimse anlamaz..
merhaba bu duyguları hepimiz yaşadık hala bazen yaşıyoruz inşlh güzel günlerinizde gelecek
birbirinize sahip çıkın ki bu yolu birlikte aşabilesiniz
benim eşimde 2 kere ameliyat oldu sonuç 0 ama şimdi sperm çıkışımız oldu hamdolsun ki yani tam bitti diyorken yaradan bi kapı açıyor o an ....

eyinas alıntı yaptım ama çıkmammış..
testleriniz inşlh temiz sorunsuz çıkar benim tavsiyem eşin ameliyat olurken sen hazır bulun bence o çıkan spermlerin kalitesi belli olmuyor dondurup çözülürken ölme ihtimalini göze alın derim ben inşlh eşinde bol bol sperm çıkar...

Son düzenleme:
herkese iyi akşamalr kızlar bi kaç gündür giremedim topiğe kızkardeşim bendeydi iki oğluyla biri 5 aylık geceleri ben baktım ona annesi biraz uyusun dinlensin diye bayağı yorucuymuş ya hu bu miniklerle uğraşmak :9:ama o kadar huzur verici ki dün gittiler bugün evim gene sesssiz kaldı:25:
alışıyor insan hemende neyse rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel anları.....
bu arada benim de sınavlarım açıklandı matematik den kalmışım gene:9::9: diğerlerinde geçtim ağustos sonunda gene sınavlar var kayıt oldum yarın kitapları alıcam bakalım artık sık sık girerim inşlh
sizleri özledim...:16:

Amin canım hepimiizn..

geçmiş olsun canım... burda çoğu arkadaş celalettin hocada tedavi görüyorlar hatta bunların bir listesi var kim azonun hangi çeşidi tedaviden önceki sperm test sonucu tedavi aşamaları hakkında birçok bilgi var sizinkiyle uyuşan hasta öyküsüne bakıp hangi aşamadalar neler kullanmışlar diye bakarsan belki biraz yardımcı olur

herkese iyi akşamalr kızlar bi kaç gündür giremedim topiğe kızkardeşim bendeydi iki oğluyla biri 5 aylık geceleri ben baktım ona annesi biraz uyusun dinlensin diye bayağı yorucuymuş ya hu bu miniklerle uğraşmak :9:ama o kadar huzur verici ki dün gittiler bugün evim gene sesssiz kaldı:25:
alışıyor insan hemende neyse rabbim bizlere de nasip etsin bu güzel anları.....
bu arada benim de sınavlarım açıklandı matematik den kalmışım gene:9::9: diğerlerinde geçtim ağustos sonunda gene sınavlar var kayıt oldum yarın kitapları alıcam bakalım artık sık sık girerim inşlh
sizleri özledim...:16:
canım üzme kendini yakındır seninde evin şenlenecek...

hadi bakalım inş hemencecik biter okul...:16::16:

Arkadaslar defalarca yazdim ama kimseden dogru durust cevap alamadim. Bizim durumumuzda olan iki arkadasla tanistim burda ama onlarda da denenmis birsey yok. Onceden esimin gecirdigi 2 tane micro tese ameliyati var. bunlarin biri 10 yil once biri 1.5 yil onceydi. Ikisindede hic sperm bulunamadi. Sonra hormon tedavisine basladik 1 yil once. Ilk fish testinde %2 haploid cikti. İkince teste o bile cikmadi. Simdi doktorumuz benide hazirlayip esime tekrar micro tese yapip tup bebek deniyelim diyor. Benim aklima mantigima hic uymuyor bu durum ama esimde deniyelim bir yildir igne oluruyorum bosuna mi gitsin diyor. Bu kosullarda tup bebek deneyip basarili olan varsa yazsin lutfen. Cevaplarinizi bekliyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşım, kaan hocanın hastasisiniz galiba bizde de % 5 haploid çıktı ilk fish testinde ikincide hiç cikmadi m.tese ve negatifle sonuçlanan tüp bebek tedavisi geçirdik. Bir yıldan fazla iğne kullandık nacizane fikrim m.tese olmayın celalettin hocayla görüşün derim. Her tese zarar veriyor hücrelere .Allah yardımcınız olsun. ..

Arkadaşım , bu durumu yaşayan biri olarak diyecek bişey bulamıyorum geçmiş olsun .Allah cumlemize hayırlı evlatlar nasip etsin , bir an once toparlan inş. ..

geçmiş olsun canım... burda çoğu arkadaş celalettin hocada tedavi görüyorlar hatta bunların bir listesi var kim azonun hangi çeşidi tedaviden önceki sperm test sonucu tedavi aşamaları hakkında birçok bilgi var sizinkiyle uyuşan hasta öyküsüne bakıp hangi aşamadalar neler kullanmışlar diye bakarsan belki biraz yardımcı olur

Sağol canım,

Sitede yeniyim. O dediğin listeyi nasıl bulabilirim acaba

Back
X