Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burayı görüyorsan okuyorsan lütfen bana mesaj yaz
Sana 6 gündür ulaşamıyorum.
Eksik duaların var.
20. arkadaş da takıldık kaldık
Bir an önce tamamlayalım İNŞALLAH
ufffff:44:
canım nasılsın yine uğraşıyorsun ben yoğun olduğum için hem fazla giremiyorum hem de dualara katılamadım kimsenin hakkını yemek istemedim
İyim hamdolsun canım sen de iyisindir umarım
Ben bunu severek yapıyorum
Bir kardeşin diğer kardeşi için yaptığı dua her zaman daha makbuldür
Bazen aksaklıklar olabiliyor ama toparlamaya çalışıyorum
iyiyim canım ya çok yoğunum dinlenemiyorum pek Allah başka sıkıntı vermesin
emeğine sağlık
kız benim buzlukta da içli köfte var bide ben gaziantepliyim bizde yuvalama derler ramazan bayramı sabahında yenir o yemek onu bile yapıp attım buzluğa haklısın bazen kıyamıyor insan yemeğe gerçi ben misafire vermeyi tercih ediyorum ...oooooowww içli köfte bide..bende yaptım ama yoruyor beni vallahi.. Buzluğa attım hala kıyıpta yiyemiyorum
Olsun canım heyecan olsun taabii. Olmazsa ne anlamı kalır ki çektiğimiz onca acının..
inşallah bizi bıktırana kadar yazarsın canım..![]()
cnm kaan hocanın böyle yazı ayazması beni bile şaşrıttı yani insana hanceri sokmuş yüreğine ya böyle olmaz yok cnm sakın imkansız deme olur rabbim ol derse olur hayallerini umutlarını yıkma geçecek başka dtr.lara da gidin peşini bırakmayın ....Ucuncu teseyi istemiyoruz tedaviye nasil dewam edelim dedim sizde yapilazak sey demis madde madde yazmis maddenin birincisi sperm bankasindan sperm almak kuzey kibrista serbestmis.ikinci evlat edinmek ucuncusu kok hucreyi beklemek oda henuz uygulanmiyor 4.% 2 lik haploid cikmasina bakarak son kez tup bebek denemesi 5.durumu kabullenmek mis.az once aldim mesaji cok kotu oldum esime bu meili nasil okutcam ne yapcaz arkadaslar umutlarim yikildi![]()
sanada günaydın cnmcanlar günaydınnn
Biz genetik testlerini üniversite hastanesi nde yaptıryoruz yapan dr tanıdık 13 bölgeye bakilmis bi sorun yok kalan 3 bölge var onlara bakilamamis daha kitler çalışmamış % 99 onlarda temiz çıkar denmis inşallah yaa stres yaptım bnce genetik bi problem yok hormonal bi durum endokrinoloji ye git demiş.Allah yardimcmz olsun
canım önemli olan spermatidler, spermatosit önceki evre. mesala tablada dogadandeva da sperm var tu_runcu dada çıkmışstı 1. sırada olan arkadaş tedaviye yeni başladı ondada çıkar yakında.Canım bu spermatosit lerin oranı kaç olunca olgun sperm de görülüyormuş? Oranı %99 olan arkadaşlar var. Acaba onlarda olgun sperm ne zaman görülecek?
:)) cnm öyle biseyki şimdide o 3 bölgeye kafayı takarim ben :) Sağol cnm tamamına bakilaydi bende rahatliyim biraz.. yarın endokrinoloji ye gitcek eşimcanım şimdiden gözün aydın
bu testlerin sonucunu beklemek insanı öldürüyor resmen
senin adına çok sevindim
bir adım daha ilerlemiş oldun diye düşünüyorum![]()
canım önemli olan spermatidler, spermatosit önceki evre. mesala tablada dogadandeva da sperm var tu_runcu dada çıkmışstı 1. sırada olan arkadaş tedaviye yeni başladı ondada çıkar yakında.
:)) cnm öyle biseyki şimdide o 3 bölgeye kafayı takarim ben :) Sağol cnm tamamına bakilaydi bende rahatliyim biraz.. yarın endokrinoloji ye gitcek eşim
kız benim buzlukta da içli köfte var bide ben gaziantepliyim bizde yuvalama derler ramazan bayramı sabahında yenir o yemek onu bile yapıp attım buzluğa haklısın bazen kıyamıyor insan yemeğe gerçi ben misafire vermeyi tercih ediyorum ...
cnm kaan hocanın böyle yazı ayazması beni bile şaşrıttı yani insana hanceri sokmuş yüreğine ya böyle olmaz yok cnm sakın imkansız deme olur rabbim ol derse olur hayallerini umutlarını yıkma geçecek başka dtr.lara da gidin peşini bırakmayın ....
sanada günaydın cnm
ben bu havada nezle oldum yatıyorum:2:
Biz genetik testlerini üniversite hastanesi nde yaptıryoruz yapan dr tanıdık 13 bölgeye bakilmis bi sorun yok kalan 3 bölge var onlara bakilamamis daha kitler çalışmamış % 99 onlarda temiz çıkar denmis inşallah yaa stres yaptım bnce genetik bi problem yok hormonal bi durum endokrinoloji ye git demiş.Allah yardimcmz olsun
canım beni de ekler misin bizde de 30 nisanda %12 spermatid çıkmıştı
Inşallah cnmm yaaa inşallahCanım normal çıkar artık Allahın izniyle.. Hormonal dediğin gibi..
Canım inşallah iyi çıkar. Yani çokta kötü değildi fsh 7. 61 testesteron 3.86 prolaktin imiz yüksekti. Bide herhlde testesteron biraz düşük fsh mizde biraz yüksekinan seni çooooooook iyi anlıyorum sağlık konusunda paranoyak oldum resmen
ama sen olumlu düşünmeye çalış
endokrinolojiye neden göndermiş
hormonlarınız kötü değildi diye hatırlıyorum
Eşim, bundan 2-3 yıl önce mikro tese oldu, bizim sorunumuz inmemiş testis ve bu ameliyat ile indirildi. Tabi hücresinin H 'si bile çıkmadı. Çocukken olduğu başarısız geçmiş yani 2. ameliyatını olmuş oldu. Memorialdaki doktorumuz asla 3. ameliyatı yapmam vs. vs hücre yoksa yapılacak bir şey yok deyince deli gibi int. araştırmaya başladım ve ilk o zaman kaan hocayı buldum. Durumumu, sonuçları, tahlilleri her şeyi yazıp mail attım ve kısa sürede döndü. İhtimal düşük bile olsa tedaviye başlayalım, sürekli gelip gitmek zorunda değilsiniz mailleşerek tedaviyi yürütürüz. 3. mikro teseye bende taraftar değilim, ancak bulunma yüzdesi artıp emin olunca denersiniz vs. vs. ama bunalımda olduğum için istemedim. Gücüm yoktu, tükenmiştim.
Bizim en ufak bir ihtimalimiz bile yokken Kaan hoca çok yapıcı pozitif konuşmuştu, sizin rahatsızlığınız ne acaba ?