Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saglikli bi sekilde bebegini kucagina da alirsin insallah canim yazdiklarin bana o kadar umut oldu ki gercekten allah razi olsun boyle kotu haberler aldigimda burdaki arkadaslardan da allah razi olsun hep icimi rahatlattilar celalettin hocaya bende gtcem bizde su an bi doktordan bitkiseller kullaniyoruz onlarda bitsin hemen celalettin hocaya gtcem dedigin gibi tedavide olmak insana umut sagliyoo kaan hoca bizi birakmis oluyo aslinda cunku hic bir tedavi onermemis bir suru guzel maddeler siralamis bana sag olsun:41:

Amin ınsallah canım cok sagol.. Allahım sanada nasıp etsın burdakı tum arkadaslara da nasıp etsın
Olsun kaan hoca bıraksın canım ama sız tedavıden asla vazgecmeyın pesını bırakmayın

Kaan hoca ile sadece mailleşmede kaldı. Biz şuan celalettin hocaya yeni başladık. geç indirilmiş testis, hücre yok. haftada 3 gün iğne ve bitkisel ilaç şeklinde tedavimiz. Bayramdan sonra gidicez bakalım neler olmuş yada olmamış görücez :)

canım bizde bayramdan sonrasına randevu almak istedik fakat celalettin hoca bir organizasyon var demiş eşime o yüzden haftaya alabildik siz aradınızmı dr u

arkadaslar malum eşimin genetık testı olumsuz cıkmıstı...AZF a,b,c, bölgelerınde delesyon vardı..y kromozomda da delesyon var...doktor mıkrotesede cok cok zor dedı...bende her yolu denemek ıstıyorum ve
bende celalettın hocayla görüşmek istiyorum...arasam yada maıl atsam gerıdönüş yapar mı?????

birde bızım ılk sperm testımızde 1-2 yuvarlak hucre görüldü yazıyodu....bu genetıkcı neden olmaz dedı anlamadım

Son düzenleme:
İnşallah bacım tevafuka bak ki şu an ağlıyordum yorulduk mücadeleden diye ya yine olumsuz olur diye hüngür hüngür ağlıyordum ki sen sevinç gözyaşları dökelim deyince bir daha doldu gözlerim bu sefer hepimiz adına ağladım Rabbim bizlere yardım et diye...
Ramazan ayı hürmetine bizlere yardım et Allahım
Cuma sabah 8.30 da opo 9.00 da teze olacak o saatlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Canım opo üniversitede tese bir özel hastanede olacak... Rapor için evrakları verdik ama uzun sürüyor burda çıkması... Büyük ihtimalle yarın çıkacaktır...

canım ağlama üzülme inşallah herşey yolunda gider.
rabbim yardımcınız olsun.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
yarın dilerim hayatınızın dönüm noktası olsun.hep dualarımdasın sende eyinasta.
bugün senin için 100 ihlas, 286 ya rauf, 731 ya halik, 68 ya mühyi okudum.
kendine çok iyi bak.güzel haberlerini bekliyoruz canım.allaha emanetsiniz...:16::16::16::16::16:

arkadaslar malum eşimin genetık testı olumsuz cıkmıstı...AZF a,b,c, bölgelerınde delesyon vardı..y kromozomda da delesyon var...doktor mıkrotesede cok cok zor dedı...bende her yolu denemek ıstıyorum ve
bende celalettın hocayla görüşmek istiyorum...arasam yada maıl atsam gerıdönüş yapar mı?????

birde bızım ılk sperm testımızde 1-2 yuvarlak hucre görüldü yazıyodu....bu genetıkcı neden olmaz dedı anlamadım

canım biz pazar günü mail atmıştık celalettin hocaya hemen cvp geldi telefon no sunu yazmıştı hafta içi arayın görüselim yazmış sağosun bizde pazartesi aradık haftaya gidicez inşallah bence mail at karşılık vericektir hemen testler konusunda bir bilgim yok o konuda bişey diyemicem :50:

canım hoca telefonlara cevap veriyor ara tabi ki de
ben çok kızıyorum olmaz deyip kestirip atanlara onu ancak allah bilir siz vazgeçmeyin

canım bizde bayramdan sonrasına randevu almak istedik fakat celalettin hoca bir organizasyon var demiş eşime o yüzden haftaya alabildik siz aradınızmı dr u

Hadi ya :( yok aramadık. Bayramdan sonra diyordu eşim. Söylediğin iyi oldu, belki bu sayede bizde haftaya alırız. ramazan diye gidip sperm testi vermek istemiyor. Normalde bile psikolojik olarak baskı ve stres altında oluyormuş, şuan daha zormuş ama bir deneyeyim. yokmuş doktor bayramdan sonra diye :)

zeytin burnunda özel muaynehanesinemi çağırmıştı, yanlışmı hatırlıorum. OOff isim nick aklımda tutamıyorum. Kim, kimdir, rahatsızlığı nedir, şuanki durumu nedir, daha önce konuşmuşmuydum hep karıştırıyorum :)))))))))

canım biz pazar günü mail atmıştık celalettin hocaya hemen cvp geldi telefon no sunu yazmıştı hafta içi arayın görüselim yazmış sağosun bizde pazartesi aradık haftaya gidicez inşallah bence mail at karşılık vericektir hemen testler konusunda bir bilgim yok o konuda bişey diyemicem :50:

cok saol canım..hemen gerı donus yapıyosa cok ıyı olacak:16:

canım hoca telefonlara cevap veriyor ara tabi ki de
ben çok kızıyorum olmaz deyip kestirip atanlara onu ancak allah bilir siz vazgeçmeyin

tamam canım tesekkür ederim...hemen ırtıbata gırmeyı ıstıyorum hocayla:16::16:

canım ağlama üzülme inşallah herşey yolunda gider.
rabbim yardımcınız olsun.emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
yarın dilerim hayatınızın dönüm noktası olsun.hep dualarımdasın sende eyinasta.
bugün senin için 100 ihlas, 286 ya rauf, 731 ya halik, 68 ya mühyi okudum.
kendine çok iyi bak.güzel haberlerini bekliyoruz canım.allaha emanetsiniz...:16::16::16::16::16:

Allah razı olsun canım duaların bine katlanıp sana döner inşallah. Zaten bizi ayakta tutan dualarınız. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
Sizlerden gelen olumlu haberler mutlu ediyordu beni. Bir umut ışığı görüyordum her güzel haberde. En son ecrin_bebek in transferi çok mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Herkes güzel haberler yazsın buraya. Sperm bulundu desin, hamileyim desin, bu illetin sonu gelsin inşallah.
Rabbim sizlere bir güzel haber vermeyi de bana nasip eder inşallah. Doktorlara inat Rabbim şifalarımızı verir ve evlat edinin, sperm bankasına gidin, bu durumu kabullenin diyenlerin suratına bir şamar gibi iner inşallah...

EN KÖTÜSÜ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEK. RABBİM HİÇBİRİMİZİ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRMESİN.

Care arkadaşımıza kaan aydostan gelen mail beni de çok üzdü. Ama bu insanların olmaz deyip büyük konuşmaları Rabbimin kudretine atılan birer iftiradır. Onlara en güzel cevabı Rabbim verecektir.
Daha vahim bir olayı ben anlatayım size. Bundan yıllar önce bir abimiz de azospermli olarak Kaan aydosa geliyor. Patoloji sonucunda sende kök hücre bile yok diyor. Adamcağız yapacak birşey yok mu deyip biraz üsteleyince, kardeşim gay lerin çocuğu olur ama senin olmaaaaaaazzz. diyor. Düşünebiliyor musunuz adamcağızın durumunu...
Sonuç, gaylerin olur senin olmaz denilen adamın sperm değerleri 18000000 a kadar çıkar. Ve şu an 9-10 yaşlarında bir kızı var.
Biz de kaan hocanın hastalarıyız ama zerre kadar beklentim yok ondan. Benim tek güvendiğim Rabbim. Doktorlar birer sebepten öte gidemezler. Bu nedenle arkadaşlar onların acımasız sözleri üzmesin sizi.

canm mrb geçmiş olsun rabbim nasip ettikten sonra herşey olur celalettin hocaya gidecekmişinz hayırlı olur inş .sizde varikosel vardı çoğu kişide varikoselden sonra sperm çıkıyo hemde ileri derceymiş bizimce grade 1 bizde yarın müfit hocaya gidicez varikosel için ben çok ümitliyim varikosel sonrasında sperm çıkmasından keşke birazdaha ileri olsaydı varikosel diyorum canm inş sizde varikoseli tedavi ettikten sonra spermlerinz çıkıcak inanıyorum ben :16::16:

Saglikli bi sekilde bebegini kucagina da alirsin insallah canim yazdiklarin bana o kadar umut oldu ki gercekten allah razi olsun boyle kotu haberler aldigimda burdaki arkadaslardan da allah razi olsun hep icimi rahatlattilar celalettin hocaya bende gtcem bizde su an bi doktordan bitkiseller kullaniyoruz onlarda bitsin hemen celalettin hocaya gtcem dedigin gibi tedavide olmak insana umut sagliyoo kaan hoca bizi birakmis oluyo aslinda cunku hic bir tedavi onermemis bir suru guzel maddeler siralamis bana sag olsun:41:

canm mrb kaan hocann o şekilde yazmasına şok oldum gerçekten rabbim büyük inş en kısa zamanda bebeğinz olur karşısına çıkarsınız bizede ilaçlara rapor çıkmıyo diye bi mesaj atmıştı celalettin hoca sağolsun 2 dk çıkardı ilaçlara para vermiyoruz artık inş celalettin hoca hayırlı olur canm size spermlernz çıkar

arkadaşlar eşimn sonuçları fsh 0.234
ttes 833
e2133
beta hcg 170

nasıl sonuçlar sizce yarında muayeneye gitcez müfit hocaya varikosel için dua edin lütfen bize iyi şeyler söyler inş

gözünaydın cnm bak bişey çıkmammış o 3 taneden de bişey çıkmıcak alallhın izniyle:34:

evet ne kadar yuvarlarsan o kadar marifetli oluyrosun bende 5 tane yuvarlıyorum cnm
ay evet benimde sarmam ve böreği,m duru ne olur ne olmaz ben çalışmadığım halde koyuyorumda sen en isini yapıyorsun cnm eşin nasıl oldu sınavları da bitti dimi
Insallah canim benim hayırlısyla bunlarda temiz çıkar inşallah Rabbim eşlerimize şifa versin

Care arkadaşımıza kaan aydostan gelen mail beni de çok üzdü. Ama bu insanların olmaz deyip büyük konuşmaları Rabbimin kudretine atılan birer iftiradır. Onlara en güzel cevabı Rabbim verecektir.
Daha vahim bir olayı ben anlatayım size. Bundan yıllar önce bir abimiz de azospermli olarak Kaan aydosa geliyor. Patoloji sonucunda sende kök hücre bile yok diyor. Adamcağız yapacak birşey yok mu deyip biraz üsteleyince, kardeşim gay lerin çocuğu olur ama senin olmaaaaaaazzz. diyor. Düşünebiliyor musunuz adamcağızın durumunu...
Sonuç, gaylerin olur senin olmaz denilen adamın sperm değerleri 18000000 a kadar çıkar. Ve şu an 9-10 yaşlarında bir kızı var.
Biz de kaan hocanın hastalarıyız ama zerre kadar beklentim yok ondan. Benim tek güvendiğim Rabbim. Doktorlar birer sebepten öte gidemezler. Bu nedenle arkadaşlar onların acımasız sözleri üzmesin sizi.

Dogru soyluyosun canim biz rabbimize sigindik ondan istiyoruz kaan hoca istedigi kadar olmaz desin werecek olan rabbim..erkek infertilisinde iyi bir doktor belki ama amasi cok iste..rabbim insallah bu mubarek zamanda esinin ameliyati guzel gecer insallah sanada saglikli hayirli ewlat nasip eder sen esinin morelini yuksek tut tatlim eslerimiz boyle sonuclar duyunca belli etmeselerde iclerinde buyuk aci oluyo

selamunaleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar forumda denk geldikçe yazdıklarınızı okuyorum her seferinde hepinize dua etmeye çalışıyorum hamilelerin duaları kabul oluyormuş dediler. rabbim en kısa zamanda muradinizi versin inşallah. hamile olan birini gordugumde çok seviniyorum. sizin çektiğiniz üzüntüyü belki tam hissedemiyorumdur insan başına gelmeden anlamaz.ama kalbim sizinle sadece paylaşmak istedim duygularımı

selamunaleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar forumda denk geldikçe yazdıklarınızı okuyorum her seferinde hepinize dua etmeye çalışıyorum hamilelerin duaları kabul oluyormuş dediler. rabbim en kısa zamanda muradinizi versin inşallah. hamile olan birini gordugumde çok seviniyorum. sizin çektiğiniz üzüntüyü belki tam hissedemiyorumdur insan başına gelmeden anlamaz.ama kalbim sizinle sadece paylaşmak istedim duygularımı
Çok sağol cnm rabbim evladini sana bağışlasin çok az kalmış doguma bebisin adı Ensar Tuğrul olacaktı dimi :) Nereden biliyosun diyceksn. Ben eski topikteydm marmelat ismimi değiştim hatrladnmi. Eşimin azospermi oldgu öğrendik

arkadaşlar eşimn sonuçları fsh 0.234
ttes 833
e2133
beta hcg 170

nasıl sonuçlar sizce yarında muayeneye gitcez müfit hocaya varikosel için dua edin lütfen bize iyi şeyler söyler inş

Tosbagg nerelerdeydin :) fsh baya düşmüş kaçtı önce. Testestern çok iyi beta Hcg yi bilmiorum onu niye yaptrdnz cnm

canm mrb kaan hocann o şekilde yazmasına şok oldum gerçekten rabbim büyük inş en kısa zamanda bebeğinz olur karşısına çıkarsınız bizede ilaçlara rapor çıkmıyo diye bi mesaj atmıştı celalettin hoca sağolsun 2 dk çıkardı ilaçlara para vermiyoruz artık inş celalettin hoca hayırlı olur canm size spermlernz çıkar

Zaten allahin izniyle bebegim olursa ilk kaan hocaya yazicam canimi cok acitti bu mubarek zamanda allah onu bildigi gibi yapsin tmam belki cocugumuzun olmasi zor ama bu sekilde yazmasina hic gerek yoktu o kadar profoser olmus okumus ama insana insan gibi davranmayi ogrenememis.bizde ilaclara rapor cikartalim demistik bizede cikmayacagini soylemisti

Ayyyy ne güzel hamiş bir arkadaşın daha topikte yazması... Canım Rabbim hayırlı hayırlı kucağına almayı da nasip eder inşallah... Nolur dualarını kesme buradaki arkadaşlara... Rabbim dualarını kabul etsin...

Back
X