Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaş dua listesindeki Aslıhikmete 1 haftadır 2-3 kez mesaj yazmama rağmen ulaşamıyorum
Ve haliyle dualar çok aksadı.
Liste bitti ama halen 20. arkadaşda takılı kaldık
Rica etsem el birliği ile onun eksiklerini tamamlasak olur mu

20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi
21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi
22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba
23-ecrin_bebek_______________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-eda09___________________16/07/2014 çarşamba

Yaklaşık 10 arkadaşa eksik kaldı
ALLAH Rızası için okuyacak arkadaş var mı
Gönüllü aranıyor

Canım 2 kişi ninkini hemen okuyorum.Okudu say canım.

FLZ ne yaptı acaba haber vermedi bize ama merak ettim doğrusu:44:
inşALLAH sperm bulunmuştur ve opu ya gitmiştir de ondan haber verememiştir bize:16:

cnm ne yaptın merak ettitm işnşlh güzel haberler alırız senden

FLZ ne yaptı acaba haber vermedi bize ama merak ettim doğrusu:44:
inşALLAH sperm bulunmuştur ve opu ya gitmiştir de ondan haber verememiştir bize:16:

Bende çok merak ediyorum inşallah sperm bulunmuştur allah yardımcıları olsun. Rabbim nasip etsin güzel haberler vermeyi

Canlarım eşim ameliyattan çıktı örnekleri laboratuara gönderdik dedi kaan hoca 1-2 saate belli olurmuş sonuç... Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah... Bu seferki çok ağrılı oldu anlamadım neden? Dualarınızı eksik etmeyin. Banada kızlar Rabbim dualarınızı kabul etti demek nasip olsun inşallah...

Canlarım eşim ameliyattan çıktı örnekleri laboratuara gönderdik dedi kaan hoca 1-2 saate belli olurmuş sonuç... Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah... Bu seferki çok ağrılı oldu anlamadım neden? Dualarınızı eksik etmeyin. Banada kızlar Rabbim dualarınızı kabul etti demek nasip olsun inşallah...
cnm 2 saat sonra inşlh spermler var demelerini nasip etsin yaradan
ay cnm eşine şifa vrsin mevlam şu günlerde....acıları hafifilesin
heyecanla bekliyoruz..:52::52:

Ayyy hadi inşallah canimm guzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla:16: rabbim nasip etsin inşallah

Dualarımız sizinle canım hayırlısı olsun İnşALLAH:16:
Ve inşALLAH bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben buna:16:

canım heyecanla bekliyoruz
DUALARIMIZ SENİNLE

Back
X