diğerlerini bilmem ama selahattin hocayı tanıdığım kadarıyla öyle değil.neyse onu söylüyor.biz bu işi hallederiz demedi bize.
allah bilri tesede bulunadabilir bulunmayadabilir dedi.biz gittiğimzden beri bize hiç garanti buluruz sperm demedi.
maalesef çocuklar bu işin bir kıstası yok dedi.en azından verdiği iğnelerin dozlarını yan etkilerini görmezden gelmedi.
bak burda siyah beyaz selahattin hocadan sonuç almadığını düşündü celallettin peruya gitti ve kız daha bir kötü oldu.
bütün sonuçları kötü çıktı.merakta ediyorum.uzun süredir girip yazmadı durumları nedir merak ediyorm.
celalettin hocaya da gelince o da iyimi olacak kötü mü bilemiyorm kısmet allah bilir ama eşimi baştan aşaği incelemesi genetik testinden tut doplere ,hipofiz mra karaciğer enzimlerine bazı hormron testlerine kadar baştan aşagi inceledi ...bu da sewindirdi beni eşimin varolan sorunu vardı menı azalması bu selahattnde de vardı şimdide celalettn hocayla başlarken de vardı ve artmiştı...yani bu sorun hocayla artmadı ve celalettn hocada daha biz 3 aydır tedavideyiz tüm testleri sonuçları eylülde eşim gösterip görüsecek ıyı olur kötü olur bilemem...belki de eşimin durumu zor vakalardan...burda söylemek istediğim celalettin hocaya gidince daha kötu oldular demişşsin hayır ona gidince ne kadar kötü durumda olduğumuzu gördük..testlerin bir kısmını e mailden yorumlamasıyla...ve benim anlamadığım sen arkadaşım celalttnden kötü sonuç almış olabilirsin ama bunu sürekli onu eleştirerek dile getirmen yanliş...ben de selahattinden kötü sonuç aldım 1 adım bile ilerletemedi ama asla burda eleştrip kötü demedim...belki benim eşim zor vaka drların ne suçu var canım...Allah hepsnden razı olsun...celalettn hocaya da gelince belki o da fayda sağlamaz bilemiyorm bu iş kısmet işi...allah kimden fayda göreceksek ona yöneltsin...hayırlı gc