- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
Merhaba kuzucuklar.. Ben bu aralr yoğun çalışıyorum giremedimm 2 3 gündür ama aklım hep burada.. Dün akşammm moralim bozuktu biraz.. Aslında dertleşmeye ihtiyacım vardı.. Ama o hali bulamadım kendimde.. Sağolsun eyinas aradı biraz teselli etti.. Hep buradaki arkadaşlarıma destek veriyordum aslında bir hamile haberi aldıklarında.. Çok iyi anlıyordum ama o kadar üzülmelerine gönlüm el vermiyordu.. Ama aynı şeyleri yaşadım ve bende o kadar üzüldüm kii.. Çok sevdiğim bir arkadaşım 3 ay önce evlendi.. Ve şuan 10 haftalık hamileymiş.. Üstelik birçok kişi biliyorken bunu bana tek bir kişi söylemedi.. Çok yakınızzz halbuki benim çocukluk arkadaşım.. Öyle üzüldüm kii.. Belki herkes gibi bende duysam sorun olmayacaktı.. Benden saklanmışşş ya.. O beni mahvetti.. Demekki çok üzülüyorlar benim için. Çok ağladım dün akşam.. Şimdi iş yerindeyimm.. Yoğun bir gün olacak ve yoğun bir hafta olacak.. Ama ellerim titriyor çalışamıyorum.![]()
Merhaba canım aynı şeyleri bende yaşadım
Ve o arkadaşımla 10 yıllık dostluğumu bitirdim
Beni o kadar kırdı ki anlatamam
Şimdi yolda görsem başımı çeviriyorum
Bilmem nedense konuşasım gelmiyor
Bana defalarca mesaj yazıyor ama cevap vermiyorum bile.....
Bir gün onu rüyamda hamile olduğunu görmüştüm
Mesaj yazdım ona nasılsın seni rüyamda gördüm hamileymişsin dedim
Bana hiç geri dönmedi.Aradan 15 gün geçti
Diyor ki bana evet hamileyim.Şu tarihte teyze olacaksın
Sen üzülmeyesin söylemedim sana.İyi b....k yedin.
Bende ona "asıl işte şimdi beni üzdüm
Ben niye üzülürüm ki.Aksine daha çok sevindim.Benim yaşadığım annelik hasretini yaşamayacaksın
Senden bunu beklemezdim.Dertler sevinçler paylaşılmayacaksa dostluğun bir anlamı yok " dedim.
Özür falan diledi ama nafileeeee......
Veeee o gün akşama kadar hıçkırıklarla ağladım.
Resmen psikolojim bozuldu.
Vayyy be acınacak duruma gelmişiz haberimiz yok.........
Bu insanların acımasızca düşünceleri beni derinden yaralıyor
Hiç halimizden anlamıyorlar.Kime anlatsam kötü bir niyeti yok diyor
Yani kendi annem bile bir çok kişinin hamilelik haberini sakladı benden
İşte o yüzden ben seni çok iyi anlıyorum canım....
Yeter artık ya yeteerrrr saklamayın artık bizden o musmutlu sevinçli haberlerinizi......

Çookkkk doluyuuummm çoookkkkk