Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[TABLE="width: 310"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 413, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 413, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]1.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]CEMREM29 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]2.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]BALIM1905 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]3.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]GULERİM :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]4.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]PITIRCIK_43 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]5.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]SAYES :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]6.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]ESE44 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]7.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]19SERAP :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]8.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]NİLDA015 :29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Canlar son tese hüsranından sonra içime bir karamsarlık çöktü kaldı... Bazen bu illetin sanki hiç tedavisi olmayacakmış gibi, bu dünyadan evlat kokusu tatmadan göçüp gidecekmişiz gibi geliyor, boğazım düğümleniyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki...

canım biz de çok heyecanlıyız bakalım az kaldı inşallah bizde de çıkış olur.tahlil için bursaya gitmeye karar verdik iyi bi tüp bebek merkezi araştırıyorum.Aslında genarta gitmek istiyoruz ama yakın diye bursayı seçtik.Ama karar değiştirirsek mutklaka sana haber vericem canım tanışmayı çok isterim.meniyi inceliyoruz canım o kadar değişti ki ameliyattan sonra.Rengi su gibiydi şimdi bembeyaz oldu, o parçalar da var ama anlamıyoruz tabi ne olduğunu.İnşallah çıkış vardır şu an canım ya olumsuzu hiç düşünmüyorum.Eşim de ilk defa böyle umutlu.Olumsuz bişey olacak ta pes edicek diye aklım çıkıyo.Bi de eşim geceleri çok terlerdi canım.Ben hep uyanıp atletini değiştirirdim,yüzü ter içinde kalırdı.Ameliyattan beri hiç terlemedi.Demekki varikoselden terliyormuş.Senin tedaviye de az kaldı kaldı dularımdasın canım inşallah bu sefer Rabbim güldürecek yüzünü.İnşallah ağustos ayı ikimize de uğurlu gelsin canımmm halaylarımızı çekelim burda inşallahhhhh

Canim insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.size bana herkese yardim etsin guzel allahim.
Insallah agustos hayatimizin bayrami olsun canim.cok az kaldi tedavime.heyecanliyim cok.insallah bu kez hersey yolunda gider.
senin icinde dua ediyorum.ocakta cikmisti bizim spermler. dondurduk ama taze spermle hemen deneyelim demisti mufit hoca.subatta baslamistik.sizde boyle hemen baslayip kavusursunuz insallah yavrunuza.
Opuyorum canim.kendine cok iyi bak.

Canım herkeste bu aralar bi durgunluk bitkinlik var ama ne olur kendini bırakma emin ol burda bi çok kişi senden destek alıyo güç alıyo birbirimiz için dua okumamiza vesile oluyosun herkesten dua aliyosun ben kalpten inanıyorum rabbim karşılığını vericek öyle mutlu olacaksnki inşallah evlatlarinla. Şeytan yokluyo işte umutsuzluğa çekmek için ama Rabbim ne diyor benden ümidi ni kesen kulum ziyandadir. Rabbim dualarimizi kabul eylesin evini çocuk sesleriyle şenlendirsin. :16:

Demi arkadaşım şeytana uymayalım toparlayalım kendimizii:45:
Bak yarın ne güzel kadir gecesi
Güzel bir şekilde ihya edelim inşALLAH:16:
Teşekkür ederim canım moral oldun bana:38:

slm tülay'cım yeni dua listesinde bende olmak istiyorum beni de ekler misin canım yer gök dua ile rabbim kabul etsin şimdiden..

Ekledim canım
ALLAH razı olsun katıldığınız için:16:

Canim dualarin okunmasinda harcadığın emek için allah razı olsun hakkını helal et beni de dua listesine eklersen sevinirim.allah herkesin gönlünün muradınıversin

Canım bir mani olmazsa bizde konferansa katılacağız.sizlerle tanışmaya çok istiyorum

kızlar Allah tan birşey olmassa bizde katılmayı düşünüyoruz
toplantıya tanışıpmak nasip olur işallah
inşlh tatlım tanışırız orda hepimiz:29:
canlar hepinize selam
günlerdir hastanedeydim giremedim
sonuç olarak boynum berbat durumda ve bugün fizik tedavim başlayacak
eşim hormon testi yaptırmıyor daha çok morelini bozmak istemiyormuş
hep endişe hep endişe
geçmiş olsun boıyun fıtığımı var sende ..
tosbagg merhaba,
bugün devlet kadın doğuma gidip tekrar test yaptık. %1 den %3 e yükselmiş sperm sayısı. hareketlilik oranında da azıcık değişme olmuş. çok dua ediyoruz. keçi boynuzu pekmezine başladık. sigarayı azalttı eşim. umut var gibi. doktor normal gebelik yine zor dedi ama en azından dondurabiliriz. biraz düşünceli birazda keyifliyim bakalım artıkk hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin. kaan hocayı araştırdım iyi gibi ama tüp bebek başarı oranı nasıl acaba?
ne güzel sonuç almanız devamıda gelir inşlh cnm....
az önce komşuma bebek görmeye gittim
21 günlük 1.600 gr erken doğdu kızı
nasıl tatlı bişey anlatamam
içim eridi ilk defa zor ayrıldım içim parçalandı verirken

hepinizden dua istiyorum
benim kızımda sağlıklı sıhhatli ama okadar küçük olsun
olmayacak bişey değil zaten hasta bebek olur demiştik
herşey duayla
sizlerden dua istiyorum
hatta eğer çevrenizdekilere de söylerseniz onlarda bizim için dua ederse çok seviniriz
nolur dua edin ve ettirin
okadar içim gitti kanım kaynadı ki anlatamam

Rabbim şu mübarek gülerinin hatırına inşallah nasip eder
inşallah benim kızım da bu kadar küçük olur
inşallah Rabbim gönlümdekini gözüm de bırakmasın
nasip etsin
hepiniz den de bunun için dua istiyorum
olmaz bişey değil Rabbim nasip ederse olur
rabbim ailesine bağışlasın miniği güzelim...

Demi arkadaşım şeytana uymayalım toparlayalım kendimizii:45:
Bak yarın ne güzel kadir gecesi
Güzel bir şekilde ihya edelim inşALLAH:16:
Teşekkür ederim canım moral oldun bana:38:

Ekledim canım
ALLAH razı olsun katıldığınız için:16:

Canım ben teşekkür ederim.. evet kadir gecesinde duasi kabul olan kullarından eylesin bizleri rabbim :16:

YA BEDİ' Örneksiz, benzersiz, hayret verici alemler yaratan .....

her türlü muradı yada ihtiyacı olan Allah'ın yardımını almak için
70.000 defa " ya bedi" ismi şerifini okudugunda muradına erip,istedigine kavuşur..
okunma günü yada saati yok.

1-Demet1973
2-Hayalimmm
3-Feraheymen
4-Yunyas
5-Zümra11
6-Tulay_20
7-İlkbahar_İlkbahar
8-Doğadandeva
9-Üçübirarada
10-ChocolateChips
11-Goezde
12-Dermannn
13-Flz01
14-Feraheymen
15-Haremsu
16-Herşeygüzelolacak
17-Bengusu
18-Ervae
19-Ese44
20-Eda09
21-Tosbag

70 000 YA BEDİ zikrini çekeceğiz
Günde 1 arkadaşa okuyacağız
2 gün olunca çok uzuyor.Takip etmekte zorlanıyorum
1 arkadaşı kumbara için fazladan okumasını sağlayacağım
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara ordan vereceğim

Katılmak isteyen arkadaşlar varsa pazar gününe kadar alabilirim
Rabbim şimdiden kabul ve makbul buyursun İNŞALLAH:16::16:
sağolasn tülayım.Allah emeklerini boşa çıkarmasın kat kat karşılığını versin.....

Uzun Zamandır giremedim..Umarım herkes iyidir..Aramıza yeni anne adayları katılmış sanıyorum...Hepsini kutluyorum....Bende buluşmaya katılıcam Rabbim bi mani vermezse...Bi liste hazırlanıyo sanırım ama ben hangi aşamada katılacağımı bilmediğim için isim yazdırmak istemedim...Zaten geleceğimizden hocanın haberi var...Bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum...:)))

Uzun Zamandır giremedim..Umarım herkes iyidir..Aramıza yeni anne adayları katılmış sanıyorum...Hepsini kutluyorum....Bende buluşmaya katılıcam Rabbim bi mani vermezse...Bi liste hazırlanıyo sanırım ama ben hangi aşamada katılacağımı bilmediğim için isim yazdırmak istemedim...Zaten geleceğimizden hocanın haberi var...Bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum...:)))
evladına kavuşmuş ailelerle tanışmak çok heyecan verici olacak inş. :46:burdaki liste resmi bir liste değil kimler geliyor kimlerle tanışacağız diye hazırlıyorum. resmi başvuru organizatör olan ali Can beyefendiye yapılacak.

bizde müfit hoca yapsın istiyoz canm bakalım dualarım seninle canm benm inş çıkış başlamıştır umudumuzsunuz :)
inşallah canım Allah razı olsun duaların için
Cnm bizim fsh 7 Küsürdü şimdi pregnly den sonra 0.23 e düşmüş yani doppler de çok düşüktü elle muayenede nasıldır iyi bi dr un bakması gerekiyo cnm yok hipofiz mr i cektirmedi eşim. Cektirelim dimi bi iniyor bi yükseliyo okumsundr ztn 31,16, şimdide 20 cikti e2 iğneden öncede yüksekti biraz şimdi firlamis.. Testestern 12.48 olmuş.. ve eşimin kasik ağrıları var iğneden olduğunu düşünüyorum bu iğne kadınlarda kasık ağrısı yapıyormuş yumurtaları büyüttugu için. Rabbim yardimcmz olsun her Namazda hepımız için dua ediyorum
amin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Ben prolaktin tedavisi gördüm geçen ay ve bana doktorum tedavi görmeden önce mutlaka hipofiz mrı gerekir dedi ve çektirdim sorun çıkmayınca sadece düşürmek için ilaç kullandım.Erkeklerin de çekilmesi gerekir bence ama doktor neden önemsemiyor bu hormonu anlamıyorum tabi.İğneler hakkında hiç bilgim yok canım biz hiç kullanmadık çünkü.İnşallah bi sorun çıkmaz iğnelerden canım.
Canim insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.size bana herkese yardim etsin guzel allahim.
Insallah agustos hayatimizin bayrami olsun canim.cok az kaldi tedavime.heyecanliyim cok.insallah bu kez hersey yolunda gider.
senin icinde dua ediyorum.ocakta cikmisti bizim spermler. dondurduk ama taze spermle hemen deneyelim demisti mufit hoca.subatta baslamistik.sizde boyle hemen baslayip kavusursunuz insallah yavrunuza.
Opuyorum canim.kendine cok iyi bak.
inşallhhh canım bu defa herşey yolunda giderde kavuşursun meleğine.Biz de tahlil gününü 1 hafta öne aldık mecburenbugün belli oldu.eşimi 5 gün senelik izine çıkardılar zorla.Komik değilmi sadece 5 gün.bayram tatiliyle birleştircekmişiz.Biz de bu arada yaptıralım dedik.hayırlısı bakalım canım,bende öpüyorum.

sağolasn tülayım.Allah emeklerini boşa çıkarmasın kat kat karşılığını versin.....

Amin canım benim ALLAH Razı Olsun
Rabbim emeğimizi çabalarımızı haykırışlarımızı görüyor
Elbet hepimizi mükafatlandıracaktır.

canim dua listesine benide eklersen sevinrim

Ekledim gülüm.:34:

slm tülay'cım yeni dua listesinde bende olmak istiyorum beni de ekler misin canım yer gök dua ile rabbim kabul etsin şimdiden..

Sizleri de ekledim. :38:
İnşALLAH Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmaz.:16:
Rabbim birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine eşlerimize şifalar tedavilerimizde kolaylıklar nasip etsin :16:

Canim dualarin okunmasinda harcadığın emek için allah razı olsun hakkını helal et beni de dua listesine eklersen sevinirim.allah herkesin gönlünün muradınıversin

Rabbim sizlerden de razı olsun.
Biliyorsun ben tek başıma olsam yapamazdım
Sizlerde destek oluyorsunuz ki öyle tamamlıyoruz dualarımızı
Birlikten kuvvet doğar canlarım
Yüce Rabbim bizleri bu dünyada birbirimize dua etmek için buluşturduğu gibi :3:
Ebedi alemde de bir arada buluştursun İnşALLAH:16::16::16::16:

YA BEDİ' Örneksiz, benzersiz, hayret verici alemler yaratan .....
her türlü muradı yada ihtiyacı olan Allah'ın yardımını almak için
70.000 defa " ya bedi" ismi şerifini okudugunda muradına erip,istedigine kavuşur..
okunma günü yada saati yok.

1-Demet1973
2-Hayalimmm
3-Feraheymen
4-Yunyas
5-Zümra11
6-Tulay_20
7-İlkbahar_İlkbahar
8-Doğadandeva
9-Üçübirarada
10-ChocolateChips
11-Goezde
12-Dermannn
13-Flz01
14-Zaman
15-Haremsu
16-Herşeygüzelolacak
17-Bengusu
18-Ervae
19-Ese44
20-Eda09
21-Tosbag
22-91Prenses91
23-Mavimenekşe
24-Eryaga
25-Ecrin23
26-Nilda15
27-Yase2
28-Defnevaa

Listemiz her geçen gün artıyor:16:
Rabbim bir kulun diğer kuluna ettiği duaları daha çabuk kabul ediyor:16:
Elhamdülillah herkes bunun farkında:34:
Eeeeee daha ne bekliyorsunuz:52::52::52:

Not:Canlarım 3 Ağustosa kadar epey vaktimiz var
İsterseniz kendiniz için Ya Bedi okuyun isterseniz kumbaramız için Okuyun
Hem kolaylık olur sonraki zamanlarımızda zorlanmazsınız
Yani elinizin altın da olsun YA BEDİ ler

Bende 4-5 tane kumbarada kalsın diye tespih çekerim. kime lazım olursa oradan alınır :) Bende katılmak isterdim ama kişi sayısı çok fazla ve yoğun olduğum günlerde aksatırım diye girmek istemedim. Benimde sizler için böyle bir katkım olsun.

Back
X