Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar çok defadır yazıyorum burda, benim gibi bazı arkadaşlarda kimse sorularımıza cevap vermiyor. Bu tipiğin geçmişinide okudum herkes daha birbirine yardımcı oluyor. Bu benim fikrim tabi kimse yazmak zorunda değil. Ama birbirimizin tecrübelerinden yararlanınca daha umutlanıyoruz.eşimin hormonları normaldi ovitrelle iğneden sonra hepsi çok değişmiş doktorum tatile çıkmış ulaşamadık korktum buraya yazdım tecrübeli olanlar Yada aynısı başına gelenler yardımcı olur diye kimse yazmadı sadece bir arkadaşım oda benim gibi o yazdı oda ne yapacağını bilememiş. Burdan destek alıyordum ama artık anladım ki buraya yazmamda anlamsız .rabbim. Herkesin yardımcısı olsun.

Cnm biz dr umuzla görüştük biz haftada 3 vurduruyoduk.2 ye düşürdü siz kaç vuruluyosunuz bilmiyorum ama. Fsh ve lh 0 i görünce dozu düşürmek gerekiyomus galiba .

slm arkadaşlar bugün mübarek kadir gecesi Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki böyle bir mübarek geceye bizi tekrardan ulaştırdı
cümlemizin duaları kabul olur inşallah Rabbim bu mübarek günde evinizi şenlendirsin umut ve mutluluklar nasip etsin hepimize

Türkçe Okunuşu
İnnâ enzelnâhü fî leyletil kadr (1) Ve mâ edrâke mâ leyletül kadr (2) Leyletül kadri hayrum min elfi şehr (3) Tenezzelül melâiketü ver rûhu fîhâ
bi izni rabbihim min külli emr (4) Selâmün hiye hattâ matleıl fecr (5)

Türkçe Meali (Anlamı)
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
1 — Doğrusu Biz, onu Kadr gecesinde indirdik.
2 — Kadr gecesinin ne olduğunu bilir misin sen?
3 — Kadr gecesi; bin aydan daha hayırlıdır.
4 — Melekler ve Rûh, o gece Rablarının izniyle her iş için iner de iner.
5 — O, tanyeri ağarıncaya kadar bir selâmettir.

Arkadaşlar çok defadır yazıyorum burda, benim gibi bazı arkadaşlarda kimse sorularımıza cevap vermiyor. Bu tipiğin geçmişinide okudum herkes daha birbirine yardımcı oluyor. Bu benim fikrim tabi kimse yazmak zorunda değil. Ama birbirimizin tecrübelerinden yararlanınca daha umutlanıyoruz.eşimin hormonları normaldi ovitrelle iğneden sonra hepsi çok değişmiş doktorum tatile çıkmış ulaşamadık korktum buraya yazdım tecrübeli olanlar Yada aynısı başına gelenler yardımcı olur diye kimse yazmadı sadece bir arkadaşım oda benim gibi o yazdı oda ne yapacağını bilememiş. Burdan destek alıyordum ama artık anladım ki buraya yazmamda anlamsız .rabbim. Herkesin yardımcısı olsun.

Canım emin ol bir fikrimizin olmadığındandır.Duyarsızlıktan değil. Kendi adıma söyleyim biz o iğneyi hiç kullanmadık. Değişiklikler belki de normaldir?

Son düzenleme:
merhaba kızlar
Kadir gecemiz hayırlı olsun
bin aydan hayırlı bu gecede Rabbim günahlarımız affetsin bizi cennetine kabul etsin inşallah amin
hepimize ve tüm evlat sahibi olmak isteyen tedaviler gören herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin
dünyada zulüm gören herkese kurtulmayı ve zulüm eden zalimlerin helak olmasını nasip etsin inşallah amin
Rabbim tüm iyi ve güzel dualarımızı kabul etsin inşallah amin

Allah sizlerinde kalbinden geçen isteklerinizi hayırlısı ile gerçekleştirsin inşallah amin

canım özeline yazdım buryada yazayım.testesteronunuz çok yüksek çıkmış.biz bu değeri bırak referans aralığını bile görmedik.inşallah iyiye işarettir.sekreterine rica et sonucu hocaya bildir ne yapmamız gerekir diye.malum bayram öncesi herkes biryerlere gidiyor.

hepinizin kandili mübarek olsun.kızlar biz memlekete gidiyoruz.ecrinbebek sonucunu merakla bekliyorum canım.inşallah seviniriz.
zaman dualarım seninle.allaha emanet olun.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin . Yarın test vericem Allah rızası için benide dualarınıza dahil edin. Burda bir tıp merkezinde vericem akşam altıdan sonra çıkıyor tahlil sonuçları inşallah güzel haberler veririm . ..
Âmin canım inşaallah hamileyim diye haber vermek nasip olur.. :16: bende ikinci deneme için önümüzde ki hafta tedaviye başlayacağım Allahım hepimize tüm evlât hasreti çekenlere nasip etsin

Canım inşallah güzel haberleri verirsin bize...

Senin de gecen mubarek olsun canım, hayırlı ve müjdeli haberlerle gel inşallah

canım hep aklımdasın.daha sabah düşündüm ne zaman acaba test günü diye.1 yada 2 gün kaldı herhalde dedim.
bu mübarek günlerde rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
hadi canım heyecanla bekliyoruz sonucunu.hemen bizede yaz.:16::16::16::16:

Âmin canım inşaallah hamileyim diye haber vermek nasip olur.. :16: bende ikinci deneme için önümüzde ki hafta tedaviye başlayacağım Allahım hepimize tüm evlât hasreti çekenlere nasip etsin

canım bu kez pozitif haberlerini al inşallah...
bende 2.tedaviye ağustosun 7-8 i gibi başlıcam.bi aksilik olmazsa tabi.
rabbim yardımcımız olsun.
sağlıklı bebişlere hamile kalıp hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kizlar nasılsınız ben pek iyi değilim memlekete geldim kardeşimin nişanı olucak annemle babamla vakit gecireyim dedim ama tam geldiğim gün anneannem felç geçirdi şimdi hastanede anbem de onun yaninda hep şanstan işte yilda bir iki kez gelebiliyorum zaten geldigimde de böyle bisey oldu moralim bozuk yaa uff anneanneme mi uzuleyim annemi goremedigime mi :(

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun Arkadaşlar,Ettiğimiz Tüm Dualar Kabul Olsun İnşallah,Dualarımızda zulüm altında olan müslüman kardeşlerimizide unutmayalım,Allah İsraili Ya Kahhar ismiyle Kahreylesin inşallah

canım hep aklımdasın.daha sabah düşündüm ne zaman acaba test günü diye.1 yada 2 gün kaldı herhalde dedim.
bu mübarek günlerde rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
hadi canım heyecanla bekliyoruz sonucunu.hemen bizede yaz.:16::16::16::16:

canım bu kez pozitif haberlerini al inşallah...
bende 2.tedaviye ağustosun 7-8 i gibi başlıcam.bi aksilik olmazsa tabi.
rabbim yardımcımız olsun.
sağlıklı bebişlere hamile kalıp hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sağol canım inşaallah ikimizde hayırlısıyla kavuşuruz :16:

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Senin ki tombiş tombiş olsun
Topik de ben de dahil hüzün var bu aralar
Bayram da yaklaşıyor ya onun da hüznü var
Bu arada seni de ekledim yeni dua listemize

bacım listeye eklediğin için teşekkürederim
kızım tombiş tombiş olsunda sonradan olsun
ilk geldiğinde minnacık olsun
Rabbim inşallah nasip eder

Back
X